Frendrup fejrer sit mål mod OB
Foto: Robert Hendel ©
NYHED

B.T: Frendrup tæt på Genoa-skifte - får kontrakt til 2026

 
Ifølge B.T. flyver Morten Frendrup lørdag til lægetjek i italienske Genoa, hvor han også vil underskrive en kontrakt til 2026.

    • Frendrup fejrer sit mål mod OB
    • Nanna Møller Karlsen
      29. januar 2022 - Klokken 00:25
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    29. januar 2022 - Klokken 00:25

Brøndby IF ser ud til at miste en af de helt store fanfavoritter. 20-årige Morten Frendrup er på affyringsrampen og lørdag aften begyndte rygterne at rulle om et skifte til Genoa.

Nu er B.T. på banen med flere detaljer. Avisen skriver at Frendrup lørdag flyver til lægetjek i den italienske klub, hvor han vil skrive under på en kontrakt, der løber til 2026.

De skriver videre at prisen bliver på godt 26 millioner kroner og at handlen er så godt som lukket. Slutteligt nævnes der også interesse for Andreas Maxsø og Anis Slimane.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • 19Magic64
  • 19Magic64
    Betalende bruger
    Top gode
      29. januar 2022   

  • Frendrup, Maxsø OG Slimane!! -begynder mere og mere at ligne et blodbad!!

    Jeg går op og lægger mig Hans Christian..!!
    9 enige · 15 god kommentar
     
    • preben
    • preben   29. januar 2022   

    • @19Magic64 :)
     
    • @19Magic64
      BIF er vel efterhånden favoritter til DM 22/23

  • Hvis vi lige slår koldt vand i blodet, så kan jeg egentlig godt forstå et salg af Frendrup hvis det sker.

    Han er udentvivl bedst på den defensive midt - og sidste sæson med Jobbe som 10'er, kunne vi godt bruge to defensive og lade fronten stå for det kreative.
    I år, har NF og teamet forsøgt at fordele 10'er rollen, så vi nu spiller med én defensiv midt, og to 8'ere, noget som hverken Anis eller Frende har haft nemt ved (selvom det da til sidst i efterårssæsonen blev bedre og Frende kvitterede med vigtige mål).

    Indtil videre i træningskampene har det set ud til at vi holder fast i opstillingen med to 8'ere og derfor skal vi, objektivt set, muligvis bruge en anden end Frende på én af pladserne, i jagten på top 3.
    6'er positionen sidder Rado tungt på, så det vil kun give mening at smide Frende ind som indskifter eller hvis Rado har karantæne.

    Fortsætter det fremad, synes spilletiden at blive mindsket. Derfor kan jeg godt se idéen i det.

    Gør det ondt? ja.
    Vil jeg helst beholde Frende? ja.
    Så jeg hellere at man solgte Rado? ja.
    17 enige · 17 god kommentar
     
    • @Sarikaya Imponerende velovervejet og sober kommentar.

      I denne hårde tid - ja, det ER en hård tid at miste vores allesammens Frenne - er dine gode pointer trods alt små fine sommerfugleplastre på det kæmpe brandsår.
      2 enige · 4 god kommentar

    Se 3 flere kommentarer
     
    • @Sarikaya iøvrigt helt i tråd med strategien om at udvikle og sælge videre. Ingen ved hvad der foregår bag kulisserne vedr kontrakt forlængelse og hvis Frendrup under alle omstændigheder har indikeret at han gerne vil videre inden for et år, så er det vel også bare at sige tak for indsatsen og sikre klubben får kapital ud af udviklingen af spilleren
      4 enige

    Se 1 flere kommentarer

  • Morten
  • Morten   29. januar 2022   

  • Det skærer lidt i hjertet. Hvis både Marxø, Frendrup ryger ud over Uhre, så er hele midteraksen væk, og vi skal bygge en ny midterakse op.

    Omvendt er der vel også en logik i, at de ryger samtidigt, så vi kan bygge en ny akse op sammen, som lærer hinanden at kende over det næste halve år, i stedet for at Frendrup ryger eks. til sommer, og man skal begynde halvt forfra med midteraksen.

    Hvis det sker - og det er kun et hvis - så begynder CV måske på det samme, som han gjorde i de unævnelige, med at bygge et nyt hold op hvert 2-3. år?
    3 enige · 7 god kommentar

---

  • Brøl
  • Brøl   29. januar 2022   

  • Jeg elsker hans arbejdsomhed, hårdhed og den ild i øjnene han kommer med. Så jeg elsker på alle måder Frenne i den gule trøje. Når det så er sagt, så syntes jeg at prisen virker fin når man tænker på hans position på banen og hans statur. Siden vi har lavet en aftale med Rado om at han bliver, så giver det mening at sælge så midtbanen kan blive lidt mere offensiv. Igen jeg elsker Frendrup, men jeg har så meget tillid til CV og NF, at jeg ser muligheder i stedet for tab (sådan har jeg ikke haft det i mange mange år). Jeg glæder mig til at se hvor truppen og systemet bliver skruet hen, efter hvad der ligner et voldsomt vindue!
    9 enige · 9 god kommentar

  • Hvis Frendrup ikke forlænger kontrakten. Så skal han også skydes af. Noget vi har været alt for dårlige til i årenes løb.
    Selvom jeg synes 26 er lidt for lidt. Så er jeg glad for der bliver handlet, i stedet for at lade kontrakten løbe ud. Jeg håber dog en forlænges. Tror ikke det vil skade hans udvikling, hvis han får 1,5 år mere i superligaen..
    8 enige · 1 god kommentar

  • 26 mill er alt for lidt og nu vi er i gang cv hvad med at sælge riveros, rado, hermansen og maxø så vi er HELT sikre på at vi kommer svagere ud af vinduet igen …det ligner endnu et flop vindue hvor alt sælges og intet købes ind
    1 enig · 2 god kommentar
     
    • @Brøndby 1964 IF Hvordan kan man være kommet svagere ud af sidste vindue, hvis man sidst i denne halvsæson var mest formstærke klub???

      Det giver jo ikke mening. Er det fordi man søger show off transfers??
      2 enige

    Se 2 flere kommentarer

---

  • Et lige så stort tab som Uhre.

    Fremragende spiller med en stor fremtid foran sig.

    26 millioner får mig ikke op af stolen, med tanke på hans alder (debut), kvaliteter og ungdoms landsholds spiller.


    Laver vi svingdørs udsalg ud af den ene dør, skal der snart komme noget ind af den anden dør.


    Slimane salg vil give god mening, en spiller med kvaliteter, men modsat Frendrup er meget svingende i sine præstationer.


    Vi har brug spillere der levere i hver eneste kamp, det gør Frendrup altid på nær i et par kampe som er hurtigt glemt.


    Skulle Frendrup sælges, så er der kun tilbage at ønske ham et stort tillykke, og en stor tak for hans kæmpe arbejde for Brøndby.


    Det smerter mit BIF hjerte at miste to BIF krigere i Uhre og Frendrup. Spillere som begge har været fremragende repræsentanter for klubben. Men nu skal salget lige igennem først.
    6 enige · 7 god kommentar

  • Joblar
  • Joblar   29. januar 2022   

  • Jeg forstår ikke den her af flere grunde. Hvorfor ønsker Frenne og Brøndby at vælge Genoa, virker lidt som en kaos klub der med overvejede sandsynlighed spiller serie B næste år - var det ikke klubben Lerager kom fra, mener ikke han var speciel positiv i sine udtalelser, syntes ikke det er en klub for Frendrup. Prisen kan man mene om hvad man vil, men jeg syntes den er for lille når man ser på hvad andre spillere ryger for Jens Lys fra FCM, og ja jeg er med på at vi nok ikke kommer helt derop prismæssigt, men alligevel 26 mio kr er sgu ikke meget, specielt ikke set i lyset af at Jobbe salget skulle være startskuddet på at vi igen skulle til at lave store transfers, det er det her ikke i min bog - jeg kan sagtens se bortfra at Frenne ikke spiller i BIF, da det naturligvis åbner andre muligheder for spillestil og andre spillere, men syntes som det er beskrevet ikke at det her er en god handel for hverken Frendrup eller Brøndby.
    3 enige · 2 god kommentar
     
    • @Joblar 26 er nærmest en til grin pris …ja ham jens lyn blev solgt for 70-100 mill på baggrund af en eller to gode europæiske kampe, derudover ikke det store, frendrup har præsteret på højt niveau i lang tid og så får de sølle 26 mill for ham …….det ligner desværre endnu et flop fra CVs side
      1 god kommentar

    Se 2 flere kommentarer

  • Der skulle jeg lige tage en dyb indånding, da jeg læste det her. Uhre, Maxsø og Slimane - fint. Det var forventet. Men Frendrup som lige har tilkendegivet at han gerne ville forlænge kontrakten. Og til en pris som er halvdelen af Cajuste - det forkommer lavt og jeg håber der er nogle klausuler oveni. Det gør ondt.

    Men vi må også sige, at det er fint i tråd med strategien. Frendrup har spillet 89 kampe for os, hvilket er i omegnen af det vi gerne ville have for vores talenter, og det er ikke sådan at han efterlader et kæmpe hul på positionen - vi har stadig Rado. Vi sælger til en top 5 liga igen (omend til et bundhold).
    Så når man lige får sunket klumpen i halsen, er det her nok meget fornuftigt.
    8 enige · 2 god kommentar

---

  • Hvis det er sandt, så håber jeg, vi henter Magnus Kofoed i fcn som erstatning. Han har udløb til sommer.

    Men 26 millioner for frendrup er komplet idiotisk.
    4 enige · 2 god kommentar

  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      29. januar 2022   

  • Jeg kan som flere andre godt se, at et salg kan give mening. Men Genoa og 26 mio. er simpelthen håbløst.
    2 enige

  • Skidegodt! Sælg! SÆLG! sælg alle jeres bedstemødre. Sælg hele holdet og luk biksen!

---

  • Nåh, nu har jeg lige sundet mig lidt..

    Christian Cappis, my man, så er det din tur til at shine på 8'eren. Jeg kan egentlig godt lide ideen om, at vi trods alt tjener nogle penge på spillersalg (modsat tidligere) og har arvtagere klar i kulissen. Nu er det de næste i rækkefølgen som skal tage ansvar. Vi græd også da Hany, Kaiser, Kamil, Pukki m.fl. røg, men situationen i BIF har hidtil vist, at vi godt kan finde nogle nye... Mon ikke i virkeligheden det vidner om en stærk og sund strukturel kultur i Brøndby IF?

    Mht. pris tænker jeg: ØV. Især når man kigger på hvad andre midtbanespillere ryger for i Superligaen. MEN vi er i situation, hvor kun Jobbe er en nylig god case for et ungt spillersalg i Brøndby. FC 1, 2 og 3 har et langt større CV med spillere de har solgt til succes hos købere. På sigt vil priserne også stige hos os i BIF, hvis vi fortsætter vores udvikling. Priserne i BIF stiger ikke bare fra 0 til 100 millioner på én-to sæsoner. Derudover skulle Frendrup have nogle flere mål på CV'et, for at prisen skulle yderligere op her og nu. Men jeg synes godt nok ikke 26 millioner er meget for verdens flinkeste midtbanekriger.
    10 enige · 5 god kommentar
     
    • @Broder Salsa
      Meget enig i dit indlæg her. Hvis man skal prøve at finde et lys i mørket, så åbner det her trods alt nogle perspektiver op på den midtbane, hvor vi måske - ved at give køb på det defensive - kan få en lidt mere boldspillende typer ind. Cappis tænker jeg kommer til at få en mere fast rolle, sandsynligvis også Greve. Måske også Pyndt, i virkeligheden. Hvis Slimane også bliver solgt, så åbner det også op for spillere som Singh og Fallenius.

      Jeg tror på at når de spillere får kontinuerlig spilletid, og gerne fuld tid i de kommende træningskampe i Portugal, så kan det her ende et godt sted.

      Men i indeværende sæson tror jeg vi skal være glade for 3.pladsen. Selv hvis der bliver hentet nye spillere ind, som så skal spilles ind.
      2 enige

    Se 2 flere kommentarer

  • Underlig transfer.

    Mærkeligt at Frendrup vil til Genoa når de er på vej ned i serie b.
    Derudover er prisen vel 10-20 mill under det forventet.
    At sælge til markedsværdien(3,5 mill ifølge transfermarkt) 4 dage før vinduet lukker er for lidt, også med videresalgs klausuler.

    Jeg er stor fan af CV, men lige her forstår jeg ikke bevæggrunden.
    3 enige · 1 god kommentar
     
    • Joblar
    • Joblar   29. januar 2022   

    • @Sorteslyngel meget enig virker dybt mærkværdigt fra flere sider, håber der falder en ordentlig forklaring.
      3 enige · 3 god kommentar

  • Det er nok en af de dårligste nyheder at vågne op til meget længe. Dårlig pris for Brøndby, dårlig klub for Frendrup, meget dårligt humør hos mig.

    Lugter af at han ikke har villet forlænge kontrakten. Ellers giver det ingen mening. Han skulle have været sendt afsted til et solidt hold i Bundesligaen. Ikke til en sikker Serie A nedrykker. Sikke noget pis!
    5 enige · 3 god kommentar
     
    • Joblar
    • Joblar   29. januar 2022   

    • @Klipklapperen helt enig, men jeg tror nu ellers nok godt man kunne have overtalt Frendrup til en forlængelse, spørgsmålet er jo hvad CV har tilbudt ham, min opfattelse af Frenne har været at har været meget glad for at være i Brøndby.
      1 enig · 1 god kommentar

    Se 2 flere kommentarer

---

  • mp80
  • mp80   29. januar 2022   

  • Virkelig elendigt arbejde af CV, han skulle have forlænget med Frendrup for længe siden, nu får man småpenge for en spiller, som burde indbringe ca. det samme som Jobbe.

    Nu virker det til man står tilbage med Rado som eneste 6er, hvor man før havde både Frendrup og Børkeeiet som backup.

    Hvorfor skulle Børkeeiet så sælges? Kæmpe talent som ikke har fået chancen, man har brugt ham ude af position gang på gang, han ville netop nu kunne få et gennembrud. Håber CV henter noget nyt ind og kigger alle andre steder end Sverige, Norge og 1. div.
    4 enige · 2 god kommentar
     
    • @mp80 helt enig. Men vi har set flere gabge, at man ikke bare henter en spiller til startopstillingen. Det tager 1-2 sæsoner før der bliver præsteret. Så det kan godt blive rigtigt grimt.
      1 enig · 1 god kommentar
     
    • @mp80 Markedet betaler for målpoint. Frendrup vil aldrig komme i nærheden af et Jobbe salg, men jeg havde håbet vi kunne ramme 4m EUR. 3,5m er i hvert fald ikke en pris, hvor man er nødt til at slå til. Det giver kun mening, hvis Frendrup tydeligt har tilkendegivet, at han ikke vil forlænge.
      1 enig

  • Av, den her gjorde ondt at vågne op til - Både fordi den har været totalt uventet, men også fordi det er Frenne. Men som enkelte brugere giver udtryk for, så tager jeg også de positive briller på hvad dette angår.

    - Først og fremmest er vores sæson mere eller mindre overstået. At tro, det er realistisk at hente nogle af de to bastardklubber foran os, med de penis-transfere de har lavet her i vinduet er dybt urealistisk. Vi er ude af pokalen, vi er ude af Europa og top 6 er stort set sikret. Om vi bliver nummer 3 eller 4-5 stykker er ikke væsentligt. Havde vi ligget nummer 1 og været med i enten pokal eller Europa, så havde sagen selvfølgelig været anderledes.

    - At vi nu ENDELIG begynder at få tocifrede millionbeløb for vores dygtigste spillere, fremfor at give dem gratis væk i FLERE år som med Pukki&Phiri transfers, ser jeg som noget positivt. Hellere 26 millioner + bonusser nu, fremfor 10 til sommer, eller 0 til næste vinter. Jeg havde håbet på en forlængelse og et salg mellem 30-50 millioner, men hvis det ikke kunne ske, så må det her være næstbedste løsning.

    - Som mange rigtig påpeger, så er Frendrups plads nok én af de pladser, hvor vi allerede er garderet ind på. Vi behøver ikke en erstatning for Frenne, ham har vi allerede i Radosevic, som jeg også ser, som én af vores kulturbærere.

    - Jeg er fan af, at vores klub ENDELIG gør, som den offentligt melder ud. Udvikler spillere og sælger med profit. Jobbe var en fantastisk case og brænder bundesligaen af (Fryder mig ekstra meget, når Daramy får splinter i røven og spiller B-fodbold i Ajax). Uhre er jeg heller ikke i tvivl om, bliver en glimrende case. Begge spillere er jo en historie om en skide god profit, da jobbe (ligesom Frendrup) var gratis, ligesom Uhre var et meget lille millionbeløb. Det jeg tror og håber på er, at når vi giver vores spillere muligheden for, at komme ud i den store verden, så giver det dem en endnu større lyst til, at vende hjem til os igen, mens de stadig har noget at give af.. Måske Wass var vendt hjem før, havde vi lavet lignende case med ham?

    - Jer der sammenligner dette salg med Cajuste kender åbenlyst ikke mekanismerne i transfers. Udover det åbenlyse, at Jens Cajuste er meget større rent fysisk (Man kunne jo stort set ikke tage bolden fra ham), så havde han altså også et CL gruppespil på CV'et, han har A-landskampe på CV'et OG han bliver solgt fra en klub, der tidligere har lavet en del salg i det prislejde.. fc bastard 2's U19 hold har også været milevidt foran vores i en lang årrække. De har spillet CL Youth League af flere omgange, og er blevet matchet mod U19 hold fra Roma, United, Benfica osv. Noget vores ungdomshold på ingen måder har, hvis ikke man tæller træningsturneringer med. Så Cajuste har altså en masse på sit CV, som Frendrup ikke kan mønstre. Folk bliver nødt til at forstå, at der er forskel på affektionsværdi og så værdi. Morten har ENORM affektionsværdi for os. Især os fans. Men den matcher altså bare ikke hans reele værdi på markedet.


    Jeg er lidt bekymret ift. valget af klub. Både med de mange dårlige cases med danske talenter i Italien (Patrick Olsen, Baden, Skov Olsen, Noah Crone, Nørgaard og sikkert flere), ligeså vel som Genoas behandling af Schøne og Lerager. Derudover tror jeg også, at de rykker ned i Serie B i år, men hvis det VIRKELIG er det Morten vil, så skal vi ikke være dem der stopper ham.

    God vind Frenne, du vil altid være elsket hos os, tak for din del af mesterskabet sidste sæson. Og du er ALTID velkommen på vestegnen. Jeg vil følge din udvikling, ligeså vel som jeg følger Jobbes.
    5 enige · 7 god kommentar
     
    • @RommeTilPhiriOgSå jeg er stort set enig med dig, dog er der lige den der med at blive nummer 3 - 4 - 5, bliver vi 5 er der ikke noget at komme efter, 4 skal spille om at komme i ECL kval, mens 3 kommer i ECL kval som om noget er en lidt nemmere turnering at komme med i end CL og EL :)
      1 enig

  • 26 mill. er bare helt til grin, nu har vi hørt CV ævle om alder/priser hænger meget sammen også går han ud og forære en af vores bedste salgsemner væk for en slik, man må tænke der er enten en bagtanke eller problemer i baglandet hvis dette ender med at være korrekt
    4 enige · 2 god kommentar
     
    • @Vainio74 alder og pris hænger sammen. Det gør kontraktlængde og pris også. Ligesom udbud/efterspørgsel og pris også gør. Med din logik skulle vi sælge vores 16-årige på U17 holdet til de højeste priser, hvilket jo ikke er tilfældet.
      1 enig · 1 god kommentar

    Se 3 flere kommentarer

---

  • Jensen
  • Jensen
    Betalende bruger
      29. januar 2022   

  • Av av av. Den skal jeg også lige sluge, hvis den er sand.
    Jeg havde forberedt mig på at vi solgte Uhre og Maxsø, da jeg tænkte at vi så kunne/ville skifte formation.
    Men Frendrup havde jeg ikke forberedt mig på. Jeg tror, i mit stille sind, at jeg havde tænkt han var i Brøndby for altid. Den dejlige knægt.

    Men når det så er sagt, kan jeg, som flere andre, også godt se ideen. Han er kommet for langt væk fra han ideal-position og er tæt på de 100kampe som CV snakker om at MC spillere skal nå for klubben.

    Prisen har jeg ingen holdning til. Han er ung og med potentiale, Cajuste blev måske solgt for mere. Men jeg gider ikke sammenligne os med andre. Det tager tid at bygge en klubs renomme op, som én der sælger dyrt. Vi er på vej, men der er langt endnu.

    Men valget af Genoa forstår jeg ikke helt.
    Med mindre de har givet ham en plan for, hvordan de ser ham som en del af planen for at rykke hurtigt op i Seria A igen.
    2 enige · 2 god kommentar

  • Turbo
  • Turbo   29. januar 2022   

  • Kan ikke rigtig forstå det Med at være på bagkant med transfers hver eneste vindue. Jeg er med på at vi ikke er den ringeste klub i Norden men kassen er jo ikke tom. Hvis frendrup og maxsø og bliver solgt her i 11. Time så virker det ikke som om man har gjort sit forarbejde. Jeg er med på at det kan komme et bud der er så godt at man ikke kan sige nej til. Men ikke på 3 spillere der er så vigtige. Der skal virkelig nogen kaniner op af hatten før det her vindue igen bliver et taber vindue.
    1 enig · 1 god kommentar
     
    • @Turbo i en sæson hvor 1-2 pladsen er urealistisk og AAB svækker sig selv og dermed er en mindre konkurrent til 3pladsen kan jeg godt se at det kan blive interessant at give de nuværende spillere som Cappis og Greve mere spilletid og ansvar. Hvad Maxsø angår så kan vi bare umuligt erstatte 1-1, men må acceptere et kortvarigt tab i konkurrenceevne. Jeg vil rigtig gerne se Rosted centralt, hvor jeg tror han kan vokse, men det må bero på en sportslig vurdering om vi har spillerne i truppen alternativt har vi nu råd til at smide kassen for en ny chef
      2 enige

    Se 4 flere kommentarer

  • Jeg ser frem til at se NF trylle endnu en gang, og se hvad det kan blive til.
    Der var for langt til 1. holdet fra Masterclass i efteråret, og det bliver der rådet bod på nu.
    Der kommer nye unge BIF navne, som vi skal til at synge.
    Der kommer op og nedture, men sådan er fodbold. Hvis tallene passer inkl. Maxsø, så er Brøndby, snart 150 mio. bedre stillet end for to år siden.
    Det er uvæsentligt for mange fans, som gerne vil være ambitiøse for andres penge -citat Dan Hammer. Men det sikrer klubbens fremtid på en helt anden måde.
    4 enige · 4 god kommentar
     
    • @Seikers - så må vi håbe vores sponsorer ikke forsvinder og titlerne det samme.

      For så er det regnskab i den grad udlignet.
      5 enige · 4 god kommentar

---

  • Kan vi mon stille hold d 20 feb ;) alt bliver jo solgt
    2 enige · 1 god kommentar

  • CV gør det onde ved Niels igen .
    4 enige · 1 god kommentar
     
    • @Thorsten Tvært imod. NF kan komme til at stå som en af de helt store superligatrænere i starten af det 20 århundrede, hvis han igen kan trylle et konkurrencedygtigt hold frem. Han bliver da mega attraktiv, hvis han kan vinde og spille lige op med FC's i slutspillet.
      1 enig · 1 god kommentar

  • Det bliver bare lidt op ad bakke hvis vi skal bygge op efter hvert transfervindue, så bliver det ligesom ikke rigtigt til noget større i længden .
    4 enige · 2 god kommentar

---

  • del Piero
  • del Piero
    Betalende bruger
      29. januar 2022   

  • Mon ikke der er lidt bonusser og videresalgsprocenter i sådan en aftale også? Når I sammenligner med FCM skal I huske at de altid lækker prisen, som det maksimalt mulige beløb inklusive alle bonusser. Var Jobbe solgt fra FCM havde de angivet prisen til 70+ millioner…

  • Hvis ikke man mener, at man har en erstatning klar mener jeg klart man bør kigge mod FC Nordsjælland. Her har de 2 lovende unge spillere som begge har kontraktudløb til sommer. Henholdsvis Magnus Kofod og Tochi Chukwuani. Særligt førstnævnte gad jeg virkelig godt se i den blågule trøje! Begge besidder kvaliteter der bestemt kunne udfylde det tomrum som Frenne - men potentielt også Slimane efterlader.
     
    • @Gulblåjyde
      Det er vel dybest set en 8'er vi skal erstatte for Frendrup, hvis vi skal noget. Og her har vi Cappis, Slimane, Greve, Bjur og Pyndt, altså 5 spillere der kan dække de 2 x 8'er positioner. Cappis kan godt tage 6'eren, hvis Rado er fraværende. Jeg synes ikke vi skal købe nyt ind.

      Magnus Kofoed ser jeg ikke som en attraktiv spiller og ham Tochi - er det ikke ham hvor Flemming Pedersen mente at han var gået i stå i sin udvikling?
      1 god kommentar

    Se 4 flere kommentarer

  • Sidste vindue talte alle om at den dårlige start dels skyldtes at spillerne kom så sent til klubben og dermed ikke var med i opstarten …nu sker der præcis det samme …de sidste 2-3 dage ryger der 3-4 meget vigtige spillere om måske kommer der nogle nye ind …så 14 dage før sæsonstart skal trænerteamet starte forfra og få sammenspillet et hold i rekordfart ….virker som om CVs og bestyrelsens plan er at sælge for enhver pris og hente ungt, uerfarent og billige spillere ….jo jo uden klubbens enorme fanskare ville vi være et endnu kedeligere hold en FCN

---

  • Barca
  • Barca   29. januar 2022   

  • Håber dælme der kommer noget kvalitet ind!
     
    • Saesonkort
    • Saesonkort
      Betalende bruger
      Top kommentator
      Top enige
        29. januar 2022   

    • @Barca, det gør der helt sikkert, men fra MasterClass
     
    • Hans
    • Hans   29. januar 2022   

    • @Barca det skal du ikke regne med! Der skal spares og vi skal være fcn 2,0 ! Vi henter i 1 og 2 division og sælger og sælger til vi til sidst rykker ned i 1 division! Men vi fik da solgt nogle spillere….

    Se 1 flere kommentarer

  • Hvis det her bliver ved kan vi lige så godt lade FCN opkøbe brøndby :O( ... Der skal godt nok arbejdes på fuldtid for CV denne weekend for at kunne erstatte bare nogle af de spillere der åbenbart er på vej væk denne Vinter , for vi har ikke dem der kan erstatte :O( .... Vi havde en flot sæson sidste år og i år skal vi åbenbart ikke have en eneste chance for blot at havne i top 3, det bliver ikke sjovt at være Brøndby Fan :O(

  • Hans
  • Hans   29. januar 2022   

  • Udløb sommer 2023 ! Men stadig for lidt penge!! 26 mio im having a laugh! Come on cv…minimum 35-40 værd!! Genoa på vej i nedrykningskamp! Jeg tænker på Christian Nørregaard i firenze og at det var svært for ham at slå igennem! Bliver hårdt for Morten ! At kæmpe sig på et nedrykningstruet hold hvor tingene ikke fungerer ! Bedre han forlængede! Og blev minimum 1,5 år mere i Brøndby! Hvilket han også gav udtryk for sidst han udtalte sig om fremtidsplaner! Tåbeligt at tage til serie a i så tidelig en alder! Det handler kun om ussel mammon hvis han skal afsted nu ikke en skid andet

---

  • Sunderland
  • Sunderland
    Top debattør
      29. januar 2022   

  • Ro på.....Mig bekendt har Brøndby IF ikke bekræftet der skulle foregå forhandlinger med Frendrup, så det gør der ikke.......Journalister og især dem fra BT har det med at skrive usandheder......selvfølgelig kan alting ske inden vinduet lukker........meeeeennnn fakta: Vi har Solgt 1 profil I Uhre og ellers nogle ubetydelige marginal spillere i Børkeeit og Skipper, foruden udlejning af Gammelby.
    Vi svækket i angrebet, men PT er vores trup klart til top 3 .......
     
    • @Sunderland

      Tænker du mener forhandlinger om Frendrup, ikke med ham.

      Det er ikke normal kutyme, at en klub melder ud, hvis de ligger i forhandlinger om et salg.

      Det annoncere man når spilleren er solgt.
      2 enige
     
    • @Sunderland lad nu være med at bringe fakta ind i diskussionen. Det passer slet ikke ind i dommedagsprofeternes narrativ. Husk at der kun er èn sandhed: CV er en elendig sportsdirektør. Han skal fyres, så vi hurtigst muligt kan komme igang med at brokke os over den næste sportsdirektør.
      2 god kommentar

  • Tjah, havde håbet og regnet med at i hvert fald Frenne ville blive til sommer 23.
    Nu har jeg slugt den efter at have hidset mig op. Ser nu den samme reaktion hos de samme brugere igen igen. Der er bare nogen som har besluttet sig for, at den sportslige ledelse i BIF overhovedet intet aner om fodbold, udvikling, strategier og en masse andre elementer der skal til for at drive en fodboldklub. Jeg husker tydeligt de sidste vinduer hvor der blev råbt bål og brand, vi kommer ikke i top 6 vi er færdige,. vi vinder aldrig et mesterskab mere og bla. bla. bla. Selv hvis vi vinder et mesterskab eller ligger nr. 3 i ligaen vil kritikken ingen ende tage. brok jer nu nu bare folkens, historien vil vise at indsigt, hårdt ærligt arbejde blandet med talent og tro på tingene vil gøre underværker. Jeg vidste, at jeg skulle til at læse de samme kommentarer igen, og det overlever jeg vel også denne gang. Jeg synes bare, at det kunne være sjovt hvis at der var en smule selvindsigt og refleksion når ens dommedagsprofetier så ikke holdt stik. Jeg foreslog spagt sidste gang der var planer om at brænde CV, NF mfl. at man så burde give de pågældende mennesker man mere eller mindre havde svinet til en lille bitte undskyldning, men selvom jeg heroisk ledte herinde, så kunne jeg ikke finde et, okaaay det gik sgu da alligevel godt nok, det var søreme mig der tog fejl. Måske har de alligevel lidt forstand på det de laver, også selvom de sælger vores bedste spillere til spotpris, men pyt nu med det. Nu får jeg måske en af mine favoritter at se på banen. Jeg har fra starten haft et rigtig godt øje til Cappis, der er noget helt specielt ved hans måde at spille fodbold på, nu er jeg sikker på, at han vil vise hvorfor at det har været værd at hente ham til BIF, andre vil gå ind og fylde pladserne ud på bedste måde også. Jeg vil se frem til sidste del af sæsonen med spænding og bævende hjerte, fordi Uhre, Maksø og Frenne også er mine yndlingsspillere, sammen med andre på holdet...
    Hilsen den naive fra Næstved
    2 enige · 1 god kommentar
     
    • 19Magic64
    • 19Magic64
      Betalende bruger
      Top gode
        29. januar 2022   

    • @jeffchr Vi vil også gerne sammenligne os med Fck og Fcm, og hvis vi vil det, er vi også nødt til at sælge spillere på samme niveau!

      Så ja det er ikke så spændende at sige farvel til vores darlings, men det styrker os fremadrettet!

      Synes nu der er en god del herinde, der har forstået strategien og stadig har tro på den, men ja det er enten eller...

    Se 8 flere kommentarer




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder