Carsten V. Jensen CV
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

CV: En sommer hvor der kommer til at ske ting i Brøndby

 
Der er seks kampe tilbage i Superligaen for Brøndby IF. Allerede nu bliver fodbolddirektør CV dog spurgt ind til transfervinduets køb, salg og kontraktforlængelser.

  • Carsten V. Jensen CV
  • Per Bang
   29. april 2023 - Klokken 18:56
 • Per Bang
 • Per Bang
  29. april 2023 - Klokken 18:56

Brøndbys bedste mandskab har ikke set godt ud i de sidste kampe. I fankredse frygter man kampen søndag kl. 16 mod ærkerivalerne. FCK er storfavoritter. Måske er det derfor, CV modtager masser af spørgsmål fredag efter træning om aktivitet i det kommende transfervindue.

- Jeg tror, det bliver en sommer, hvor der også kommer til at ske ting i Brøndby. Sådan er det jo stort set hvert år. Så må vi jo se, om det sker tidligt nok i jeres (journalisters, red.) øjne.

- Vi går ind i et vindue med en ambition om at blive bedre. Når vinduet lukker, skal vi være stærkere. 

 

GFH blev aktiemajoritetsejere i januar. Kommer man i det kommende transfervindue til at lægge mærke til, at nye pengestærke ejere er på plads i Brøndby IF? 

- Det synes jeg allerede, at man har set i vinter.  

 

I forhold til om Brøndby stadig har en tiltrækningskraft, svarer CV. 

- Det tror jeg, vi har. Brøndby er jo en kæmpe klub i dansk og skandinavisk fodbold, og det ændrer sig ikke.   

 

Hvad skal der ske med Hermansen og Mensah? 

Mads Hermansen har været rygtet til flere klubber - herunder Burnley. Er der interesse for ham? 

- Der er åbenbart nogle af vores spillere, der præsterer ordentligt. Ja, det vil jeg jo tro. Men det er der jo nok for flere af vores spillere. Men helt sikkert også for Hermansen. Ellers ville folk jo være blinde.  

 

Fodbolddirektøren vil ikke kommentere på, om interessen for Hermansen er konkret. Anis Slimane blev ikke solgt i vinters, selvom der blev arbejdet på et skifte. Skal Slimane sælges til sommer? 

- Det kunne godt ske. Det vil jeg ikke afvise, men jeg kan jo ikke garantere noget.  

 

CV bliver også spurgt direkte, om man inden for den nærmeste tid har fået et bud på Kvistgården, men det vil han ‘ikke sige så meget om’. Når emnet skifter til Kevin Mensahs fremtid, er han mere snakkesalig. 

- Vi er jo i dialog selvfølgelig. Det er godt at se Mensah både i kamp og i træning. Det var det, vi skulle se ovenpå en svær skade.  Mere kan jeg ikke sige lige nu, end at vi selvfølgelig har den dialog. 

 

Brøndbys kaptajn har kontraktudløb til sommer. 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    29. april 2023   

 • Kvistgaarden SKAL underskrive en forlængelse, inden vi går ind i den nye sæson. Beskeden skal være klar: Brøndby kan ikke tåle længere, at satse på talenter hvor kontraktlængden kan få negativ indflydelse på transferprisen. Forlænges Kvistgaarden ikke, så skal han sælges nu eller blot bruges som træningskegle.
  7 enige

 • mp80
 • mp80   29. april 2023   

 • Sælg MH, Slimane og forlæng med Kvistgaarden, mens et farvel til Mensah vil være det rigtige. CV burde heller ikke fortsætte.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @mp80 og sælg Bell,Rado, køb en bedre 6'er
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • @mp80 Kvistgaarden bomber jo ikke ligefrem kasser ind og laver hverken assist eller hockey assist, så hvorfor skal vi dog beholde en spiller uden slutprodukt.....?
   3 enige · 1 god kommentar

 • Det bliver spændende at følge sommerens transfervindue, som bliver et udtryk for den strategi GFH har lagt for klubben.

---

 • Jaja fint
  Men hvis unge mennesker skal vælge BIF og MC til, så skal vi tilbage på sporet ift brug af egne talenter
  2 enige
   
  • @Marc Johnson
   Ja vi skal bruge talenter, men kun dem der er gode nok og kan tilføre holdet kvalitet, ellers bliver resultaterne også derefter
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Mogens
 • Mogens   30. april 2023   

 • Ud med Bell, Divko, Blas, Björk, Slimane. Rado hvis man kan finde en erstatning med mere kvalitet på bolden. Hvis Kvisten skal forlænges skal der noget slutprodukt på. Lige ved og næsten spillere har vi nok af. Kan vi få tocifret mill. for ham…. adios. Harmansen ryger nok. Fint. Han har vist svagheder. Smed mens jernet er varmt. Winther behøver vi ikke med mindre han er billig og får en medium lønpakke. Kan godt li Hedlund men måske det er på tide at vejene skilles?

  Greven er en dygtig spiller. Jeg kan godt li ham. Er han top 3? Jeg har det på samme måde med Cappis og for så vidt også Mensah. Alves er vel heller ikke top 3 spiller eller Sebu?

  Det var 13 - 14 spillere. En halvering af truppen hvilket vi trænger til. Max 9-10 nye spillere ind. Næste sæson bliver opbygning af det nye hold. 24/25 tager vi guldet.

  Ked af at sige det. Ny træner er i min verden et absolut must. Hele teamet skal ud. Flere assistenter med ekspertise inden for deres felt. Vores nuværende tema er amatøragtigt og pinligt. No wonder vi ligner lort. System og spillestil skal lægges fast og nedfældes på papir og FASTHOLDES. Træneren skal passe til systemet. Alle vidste hvordan Brøndby spillede i 90`erne. Vi var bare bedre end de andre. Tilbage til det tak.

  Masterclass har jeg ikke meget styr på. Som jeg ser det så er den nuværende form spild af penge. Talenterne kan åbenbart ikke spille sig på holdet? Når man ser sig omkring, så er de noget ældre end så mange andre. Kvisten er nu 21 og snart for gammel til at blive et stort salg. Stram op eller luk lortet. Jeg står alene med den her. Hvis man skal gøre noget, så gør det ordentligt. Ellers stop med det. Pengene kan sagtens bruges bedre. Køb talenter fra andre klubber nå vi ikke kan selv.

  Kære CV
  Nu ikke alle de lottokuponer. Start med at kigge hos konkurrence klubber. Fx Randers, Viborg, Lyngby og AaB. Spillere der allerede har bevidst sig i suppen. Ikke flere spillere fra Norge (Sebu og Ohi er ikke top 3 lige nu) eller lavere rangerende klubber i Sverige. Hvis du ikke bliver fyret snart (det gør du måske), så må dette være din sidste chance.

  Ny sportschef. Hans Jørgen Haysen. Han står for scouting og indkøb. CV kan stå for salg, strategi og økonomi.
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • @Mogens Så du mener man kan købe en 9-10 spillere på en sæson og integrere dem uden problemer.. Ved godt du skriver guld i 24-25 så du har givet dem 1 år til at finde sammen, men når man kigger på store hold i udlandet er selv de jo fejlet på den strategi..

 • En sommer hvor det er CV’s sidste være at vise, om stolen som sportsdirektør stadig finder sted!
  1 enig

---

 • Turbo
 • Turbo   30. april 2023   

 • Mensah er den bedste defensive back vi har haft i mange år. Han er en af de få spillere vi har med et højt bundniveau. Jeg er mere klar på at sælge blas. Han er bedst offensivt men har næsten intet skabt over hele sæsonen.
  3 enige
   
  • @Turbo vi hører dette foran hver eneste transfervindue og CV holder både os fans og alle omkring klubben for nar
   Han har ene og alene total ødelagt fundamentet efter vores mesterskab, hvor han solgte det gode vi havde og købte katastrofalt ind for alt for mange penge
   Jeg håber GFH er af sådan en seriøs størrelse, at de ikke tager pis på klubben ved bare at beholde CV, så via sine store mangler indenfor indkøb og sammensætning af personale. Dette gælder en utrolig dårlig chefscout i John Møller, som viser at man åbenbaringer netværk behøver at have, og en træner ansættelse af Niels 2, som er total ligeglad med MC
   1 enig · 1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder