Jesper Sørensen
Foto: Adam Møller Karlsen ©
NYHED

Jesper Sørensen om CV-exit: Havde ikke set den komme

 
Jesper Sørensen var lige så overrasket som så mange andre, da han fik at vide, at Carsten V. Jensen var fortid i Brøndby IF.

    • Jesper Sørensen
    • Nanna Møller Karlsen
      10. oktober 2024 - Klokken 16:27
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    10. oktober 2024 - Klokken 16:27

Siden januar 2023 havde fodbolddirektør Carsten V. Jensen og cheftræner Jesper Sørensen arbejdet tæt sammen i Brøndby IF. Men nu skal Jesper Sørensen vænne sig til et nyt samarbejde på den korte bane - og formentlig også et nyt samarbejde på den længere bane, da Brøndby har meldt ud, at de er i gang med processen i at finde CVs afløser.

Brøndby-cheftræneren mødte torsdag eftermiddag pressen efter en træning i silende regn på bane 2. Han udtrykte, at han, som så mange andre, var overrasket over CVs exit.

- Jeg fik et opkald fra Scott (McLachlan, red.), hvor jeg blev informeret om, at det var den beslutning, der var truffet. Det blev jeg overrasket over. Jeg havde ikke lige set det komme. Sådan er det jo nogle gange i fodbold. Så sker tingene, før man lige når at se det ske for sig, lød det indledningsvist fra Jesper Sørensen.

Jesper Sørensen satte også ord på samarbejdet med CV, som han beskriver som tæt, godt og tillidsfuldt, men også med plads til uenighed.

- Når man har en kollega, man har arbejdet rigtig tæt sammen med, så har man haft et stærkt tillidsbånd og tillidsforhold til hinanden og i forhold til, hvordan man samarbejder i en verden, hvor det blæser omkring en, så i det lys er det klart, at jeg er ærgerlig over det. Carsten er et godt menneske, en god person, en god kollega. Så det er jeg naturligvis ærgerlig over, men det er en beslutning, som er uden for mit område. Den er blevet truffet, og så må vi arbejde bedst muligt herfra.

- CV og jeg arbejdede jo tæt sammen, fordi der var rigtig mange beslutninger, som vi skulle dele mellem os og som vi vekslede mellem os. Der var mange ting, vi arbejdede sammen om. Så vores samarbejde var tæt og det var godt. Jeg synes, vi havde den rigtige tillid imellem os, i forhold til, at vi spillede på samme hold hele tiden, og havde friheden til at kunne diskutere tingene åbent og frit. Der var også plads til, at der kunne ryge en finke af panden, uden at det gik ud over noget, for det hele drejede sig om, hvordan vi blev bedst mulige. 

Nu er Scott McLachlan indsat som midlertidig fodbolddirektør i Brøndby IF, men han har ikke base i Danmark, så det bliver på den korte bane også en anden måde at samarbejde på, hvor man ikke lige kan stikke hovederne sammen på kontoret hver eneste dag.

- Han (Scott McLachlan, red.) kommer til at være her i det omfang, som det passer. Det kommer til at være sådan, det er.

 





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      16 dage siden   

  • Jeg tror, at Jesper Sørensen godt kan forberede sig på, at hans nye chef Scott McLachlan vil interessere sig for detaljerne.
     
    • @Saesonkort
      ja, de detaljer som CV ikke var så optaget af. Som at vinde mesterskab, komme i europa og i det hele taget bare vinde kampe.... OG så er det jo ikke en kæmpe overraskelse, at JS ikke så noget komme. Manden er altid 3-6 måneder om at opdage alt det, som andre har opdaget for længst. Hov, skal Wass spille på midten. Hov, skal HH og Thsiembe ikke spille i forsvaret. Hov, skal Ohi have bolden i boksen for at virke. Hov, er CV her ikke mere.
      5 enige · 4 god kommentar

    Se 1 flere kommentarer
     
    • @Saesonkort
      Ja nu kommer alle vilde konspirations teorierne
      3 enige · 3 god kommentar

  • LJS
  • LJS
    Betalende bruger
      16 dage siden   

  • Jesper Sørensen er nu et fint, respektfuldt og sympatisk menneske.

    10 enige · 5 god kommentar
     
    • @LJS Han gør det godt i dette interview - der er en fin hyldest til deres relation (som i sidste ende afsluttede CVs embeds periode, noget jeg gisnede om dagen før det skete).
      3 enige · 2 god kommentar

    Se 8 flere kommentarer
     
    • @LJS Nemlig: Fin udtalelse og beklagelse over at have mistet en god kollega. Ikke noget fedterøveri overfor ejerne. Han siger sin mening
      3 enige · 2 god kommentar

    Se 1 flere kommentarer

  • Hvorfor skulle det være en overraskelse? Det giver god mening, så der er tid til at hente en ny ind, inden næste vindue. CV har for mange fejlkøb, når man ser samlet på det som er hentet. De bedste handler er hentet efter GFH kom til og man gik væk fra primært DK, Norge og Sverige, som CV sagde var de vigtigste steder at hente fra.

    JS har heller ikke været den store succes, synes ikke man har fået nok ud af truppen, specielt ikke når man tager med i ligningen, at de øvrige tophold, langt fra har spillet op til forventet.

    Om den næste bliver bedre må tiden vise, men har et håb om der skrues yderligere op for ambitionerne, hvor top3 ikke længere er målet, men mesterskabet. Man skal gå benhårdt efter sejr i alle kampe, væk fra det er godt nok osv.
    1 enig · 1 god kommentar

---

  • Jeg må bare sige, at jeg deler Jesper Sørensens forundring over fyringen af C.V. Og det stiller mig lidt på vagt i forhold til de udenlandske ejere. Helt rimeligt, at de vil have lidt indflydelse med investeringen, men C.V. har sgu da ikke svigtet afgørende?
    6 enige · 3 god kommentar

  • Voxamp
  • Voxamp   14 dage siden   

  • Det ærgrer mig med den konstante kritik af JS. Jeg forstår den ikke og jeg tror ikke det er særligt konstruktivt for holdet med al den virak. Det er jo mennesker der også kan læse og følge med.
    Giv nu manden arbejdsro.

    Historien fortæller os at mange trænerskift ikke kaster noget godt af sig. Køhlert, Kent, Auri, Henrik J perioden blev vi ikke bedre af vil jeg bare minde om…
    3 enige · 2 god kommentar
     
    • LJS
    • LJS
      Betalende bruger
        13 dage siden   

    • @Voxamp
      Er meget enig.
      Resultaterne har været af svingende og frustrerende karat, og så er det jo det nemmeste, at give træneren skylden.
      Men medgiver dog også, at jeg selv har haft mine tvivl.
      Men lad nu J.S. gøre efterårssæsonen færdig, med fuld opbakning, og så må vi se, hvad GFH finder på.
      1 enig · 1 god kommentar
     
    • GARFIELD
    • GARFIELD
      Top kommentator
      Top gode
      Top enige
        13 dage siden   

    • @Voxamp

      1. Kritikken har været helt på sin plads

      2. Tror ikke de sidder og læser, hvad et fan forum skriver, skulle de gøre det, så er kritikken jo af Jesper, ikke af spillerne du skriver om, det er trods alt dem der skal levere på banen, ikke en træner på bænken. Det pres høre med til forventninger for spillere og træner, i en klub som vores altid har. Det bør man kunne klare

      3. Du sammenligner mod nogen trænere, som skulle agere brandslukkere i en helt anden presset tid, DYGTIGE trænere som Køhlert, Kent Nielsen, Auri, Henrik Jensen, men du kan slet ikke sammenligne på det grundlag, for vi står i dag et andet sted, og med den trup Jesper har til rådighed, kontra de stod med samt budget, så synes jeg din sammenligning er helt på månen. Jesper har den bedste spillertrup set i mange mange år, et budget der ser helt anerledes ud, end hvad Tom Køhlert, Kent Nielsen , Auri, Henrik Jensen havde på det tidspunkt, hvor er fleste skulle agere brandslukkere ikke have 2,5 sæson men kort tid til at får hjulpet klubben og de leveret ganske ok ud fra deres trup, sted de stod og budget .

      Så jeg er selvfølgelig dybt uenig
      3 enige · 3 god kommentar




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder