Salieu Drammeh er glad
NYHED

Drammehs drømmeaften

Det tidligere Masterclass-talent Salieu Drammeh scorede to smukke mål og var med til at sende Frem videre i pokalturneringen på bekostning af Lyngby.

• Salieu Drammeh er glad
    • Nanna Møller Karlsen
      3. september 2024 - Klokken 21:04

Salieu Drammeh spillede ungdomsfodbold i Brøndby IF, men da han var U/19-spiller søgte han mere spilletid andetsteds og rykkede i stedet til HIK. Herfra gik turen til Vejles U/19-hold, hvorefter han skiftede til Frem.

Og det er altså i 2. divisionsklubben Frem, at han nu slår sine folder, den unge kantspiller på 21 år. Tirsdag aften var han og resten af Frem-holdet i aktion i pokalturneringen mod Superliga-holdet Lyngby.

Gæsterne kom planmæssigt foran, men Frem fik udlignet relativt hurtigt, så stillingen var 1-1 ved pausen. I anden halvleg scorede Frem tre mål på 17 minutter og endte dermed med at vinde kampen og bedrive et stort resultat ved at slå et Superliga-mandskab ud af pokalturneringen.

Målene til 3-1 og 4-1 var signeret af Salieu Drammeh, som spillede en fantastisk kamp og scorede to helt forrygende mål. Du kan se målet til 4-1 herunder:

Medie af: TV3 SPORT

Da Salieu Drammeh skiftede væk fra Brøndby, talte 3point.dk med ham, og dengang havde han ikke opgivet drømmen om at slå igennem i Brøndby på et tidspunkt. Det var stadig et mål for ham, da han skiftede til HIK:

- Det er det selvfølgelig. Jeg vil gerne vise dem, at fodbold ikke kun handler om størrelsen, sagde han til 3point.dk i juli 2020.

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.