Patrick Pentz
NYHED

EM: Pentz og Østrig nedlagde Polen

Patrick Pentz spillede endnu en god kamp for Østrig, da de fredag aften besejrede Polen med 3-1.

• Patrick Pentz
    • Nanna Møller Karlsen
      21. juni 2024 - Klokken 23:22

Brøndby IFs Patrick Pentz var atter at finde i det østrigske mål, da de fredag aften tørnede ud til deres anden gruppekamp ved EM-slutrunden. I første kamp tabte Pentz og co. snævert til Frankrig, og fredag gjaldt det så Polen.

Her fik østrigerne en super start med et tidligt føringsmål, men stillingen var 1-1 ved pausen, da Polen fik udlignet efter at være kommet bedre med i løbet af første halvleg. Pentz var chanceløs på scoringen. Til gengæld havde han en flot redning på et direkte frispark lige inden pausen.

I anden halvleg var Østrig skarpe og Baumgartner bragte Ralf Rangnicks mandskab på 2-1 og Arnautovic lukkede og slukkede med et mål på straffespark til slutresultatet 3-1. Pentz havde også i anden halvleg en fin redning på en stor polsk chance. Ikke verdens bedste afslutning, for den sad ret meget midt i målet, men med tilpas kraft til at den kunne have givet problemer på en dum retur.

Men endnu en god præstation af Pentz, som vokser for hver kamp. Og for hver kamp bliver Brøndby IF nok lykkeligere og lykkeligere for, at det lykkedes at tilknytte Pentz på en permanent aftale frem til sommeren 2028.

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

• Det er simpelthen helt vildt, at vi fik en underskrift på ham inden EM.