Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Frederiksen: Det er vores egen skyld - vi manglede kvalitet

 
Niels Frederiksen ærgrer sig over pointtabet til OB. De var selv uden om det, for der manglede kvalitet i begge felter i 2-2-kampen, lyder det fra Brøndby-træneren.

  • Nanna Møller Karlsen
   22. august 2021 - Klokken 11:33
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  22. august 2021 - Klokken 11:33

Brøndby IF måtte lørdag aften nøjes med 2-2 ude mod OB efter de ellers havde været foran med 2-0 indtil det 55. minut. Men det er Brøndbys egen skyld, at det kun blev til et enkelt point. Sådan lød det fra cheftræner Niels Frederiksen efter kampen. Han ærgrede sig over manglende kvalitet i begge ender af banen.

- Det er bittert, fordi det er vores egen skyld. Det er manglende kvalitet der gør at vi ikke vinder kampen. I modsætning til de andre kampe synes jeg faktisk at vi har marginalerne med os i første halvleg. Jeg synes ikke det er rimeligt at vi fører 2-0 ved pausen, men det gør vi. På to fremragende mål. Vi spillede en okay første halvleg, men det gjorde OB også, sagde han i mixed zone efter kampen.

- Jeg synes vi startede anden halvleg aldeles fremragende og spillede os til nogle store muligheder. Ikke bare Hedlunds chance, der er flere muligheder. Vi skulle have sparket en af dem ind og lukket kampen til 3-0. Når man ikke gør det, skal man ikke forære dem et mål. Det er problematisk, for så bliver det nervøst, særligt for et hold, som ikke har vundet i lang tid. Så stoppede vi pludselig med at spille fodbold, fordi vi blev nervøse. Vi begyndte at sparke og så blev det noget rod til sidst.

- Der er rigtig mange gode ting i præstationen, som vi kan tage med os. Man sidder med en fornemmelse af at vi skulle have haft tre point og have lukket kampen. Men vi gør os ikke fortjent til det, simpelthen fordi vi mangler kvalitet i nogle afgørende situationer i dag. Både i at forsvare vores eget mål, men også i at få scoret en gang mere. Det må vi bare konstatere. Vi havde mulighederne, men vi manglede kvalitet.

De forsvarende danske mestre har nu blot fire point efter de første seks kampe i Superligaen. Men sejrene skal nok komme, forsikrer cheftræneren.

- Jeg er ikke nervøs for det. Inden så længe har vi igen en fuld trup til rådighed. Det er rigtig vigtigt for os i et tæt program. Det giver nogle ekstra muligheder og det kommer også til at løfte os. Vi kan se, at Radosevic pynter rigtig meget på vores hold. Det kommer de andre også til, om det så er som startere, indskiftere eller rotationsspillere. Vi bliver kun stærkere fra nu af. Det har ikke været optimale forudsætninger, hvis vi ser på forløbet i forhold til det hele.

- Jeg er nødt til at kigge på præstationerne. I langt de fleste kampe har vi ligget til at vinde kampene. Det gjorde vi ikke inde i Parken, men i de andre har vi ligget til at vinde. Statistikken mod OB er nok meget lige. Det må komme på et tidspunkt og det er jeg sikker på, at det gør. Jeg finder lidt tro og optimisme i at jeg er sikker på, at vi bliver dygtigere. Af helt naturlige årsager kommer vi til at blive dygtigere fra nu af. 

Næste mulighed for Brøndby IF for at hente sæsonens første sejr er på onsdag mod Red Bull Salzburg.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Ruddi
 • Ruddi   22. august 2021   


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    22. august 2021   

 • Jeg er kæmpe Niels-fan og der findes ingen bedre til at bestride jobbet som Brøndbytræner pt. MEN, ingen er ufejlbarlige og den Pavlovic indskiftning kan jeg simpelthen ikke få til at give mening sportsligt? Og så kan man vel også diskutere om Wikstrom kunne være brugt 1:1 for Skipper, da vi trods alt var foran med 2 mål.

 • Ruddi
 • Ruddi   22. august 2021   

 • Det var måske lige lidt for tidligt ,at sætte keep atacking bortet på museum
  2 enige

 • Mik
 • Mik   22. august 2021   

 • SVAR TIL UKA I LIGE MÅDE :) svaret er intet og jeg kan ikke fordrage uretfærdighed, har kun svaret folk pænt igen, ingen kan sætte en finger på det modsatte, eller som andre skrevet personlige indlæg, som de personer har gjort overfor mig og bevidst chikaneret få andre herinde, det er få men samme profiler og nok par ekstra deres venner eller dem selv de oprettet. De kan bare gennemgå deres profiler igennem tiden, så vil de få syn for sandheden, det vælger man tydeligvis ikke at gøre. Men lukke øjnene jeg gider netop ikke personfnidder, sku for børnehaveagtig. Et godt eks er jeg skrev indlæg og samme personer kunne slet ikke klare det men det kunne flertallet tydeligvis igen på likes som ikke første gang får mange flere end de her måske nogen der har ondt er vis sted det tænker jeg, eller også er de nogen af dem jeg omtaler :) : https://3point.dk/debatter/fans-bliver-i-aldrig-
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Uka
  • Uka
   Betalende bruger
     22. august 2021   

  • @Mik Tak for mange gode meningsudvekslinger. Altid på en ordentlig og konstruktiv måde, ved ikke hvad der er sket, men har INTET at klager over. Vi ses.
   1 enig · 1 god kommentar


 • Han gør det fremragende Niels. Sindssyge arbejdsbetingelser fra dag et i den nye sæson. Først åreladning af spillere så det forsvar han kunne stille i de første kampe var latterligt og så corona, som gør at bænken er horribel.
  2 enige

 • Syntes igen NF og trænerteamet får meget ud af lidt og vi spiller i perioder rigtig flot fodbold. I den forbindelse kan jeg blive lidt bekymret for hvem der skal erstatte Jesper Sørensen, som jeg tror havde en stor aktie i mesterskabet. Gad vide om NF selv får lov til at ansætte, eller det også er CVs opgave.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Ruddi
  • Ruddi   22. august 2021   

  • @DoctorEnigma
   har svært ved og tro at de ikke finder en i fællesskab,jeg er ret overbevist om at cv ikke køre enegang,selv om det virker sådan nogle gange
   1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER