Fodbold live resultater

Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Giran Pyne-Cole takker af i Brøndby IF

 
Giran Pyne-Cole har kontraktudløb med Brøndby IF denne vinter og takker nu af i den gule trøje.

  • Nanna Møller Karlsen
   13. december 2021 - Klokken 09:42
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  13. december 2021 - Klokken 09:42

Den offensive spiller Giran Pyne-Cole har været gennem et hårdt skadesforløb, men kom i foråret flot tilbage og gjorde sig fortjent til en U/20-kontrakt, der løber frem til årsskiftet. Brøndby ville gerne give ham muligheden for at komme godt tilbage efter sin lange skade.

Det er lykkedes og Pyne-Cole har været i fuldt vigør i efteråret bortset fra nogle ugers skadespause med en forstrækning. Lørdag tabte han og holdkammeraterne 5-4 til Vejle Boldklub. Det blev Pyne-Coles sidste kamp for Brøndby i denne omgang. Han afsluttede sin Brøndby-karriere med et mål, men han og klubben forlænger ikke kontrakten.

- Det har mere eller mindre været en fælles beslutning, da klubben ikke kunne tilbyde mig noget, der ville gavne min fodboldudvikling. Så på den måde ville det være bedre for mig at finde en ny klub, som kunne tilrettelægge en plan til min fordele, hvilket Brøndby ikke havde mulighed for. Det er ærgerligt, men bedst for begge parter, siger Giran Pyne-Cole til 3point.dk.

Han ser tilbage på en rigtig god tid i Brøndby IF.

- Min tid i klubben har været lærerig og minderig. Jeg har gennem årene haft mange forskellige trænere, som hver især har givet mig værktøjer til at præstere bedst muligt på banen. Derudover har min tid i Brøndby givet mig venner for livet, hvilket jeg er utrolig taknemmelig for. Så alt i alt er Brøndby en klub, som jeg holder kært, da det fodboldmæssigt såvel som socialt har givet mig en del.

Ved du hvad du skal nu?

- Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal endnu, men der er nogle enkelte bud, som skal kigges nærmere på, slutter han.

Giran Pyne-Cole nåede at spille i Brøndby IF i seks og et halvt år.

l

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Flot gestus af klubben at forlænge ham i sommer, men svært at se ham have en fremtid i Brøndby med Salech og Kvistgaarden foran sig.

  Forhåbentlig kan han finde en god klub på divisions niveau og teste af om han kan holde til seniorfodbold.

  God vind fremover til Giran.

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    13. december 2021   

 • Jeg svor, at købe en trøje med hans nummer hvis han klarede cuttet. Det bliver så ikke i denne omgang, men der sidder et godt hovedet og nogle gode fødder på den knægt.

  Det er så fedt, at 3point hylder MasterClass Graduates med en afskedssalut - og jeg er sikker på, at der er andre end mig, som vil følge ham i fremtiden.

  Pøj pøj Giran!
  6 enige
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER