Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Halvrummet: Hvem tager ejerskab og styring?

 
Her kan du se eller høre denne uges udgave af Halvrummet.

  • Nanna Møller Karlsen
   9. april 2023 - Klokken 11:05
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  9. april 2023 - Klokken 11:05

Brøndby IF har i de seneste uger mødt nogle spillemæssige udfordringer. Hvordan løser Jesper Sørensen og trænerteamet dem? Og hvem på banen er det, der skal tage styring og ejerskab? Hvordan får Brøndby et godt resultat i Farum, hvor de blå/gule havde det særdeles svært sidst?

Det og meget mere taler vi om i denne uges udgave af Halvrummet, som er 3point.dks ugentlige taktiske og analytiske format med Kasper Pedersbæk.

Partner: FORMAT Biograf
Partner: 3point.dks venner

Du kan også støtte vores arbejde med et månedligt eller årligt beløb og få meget mere Masterclass og analyse. Meld dig ind her.

Du kan se Halvrummet som video her:

 

Eller lytte som podcast her:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
  Top gode
    9. april 2023   

 • Synes man som minimum, kan forvente et hold der ikke slår op i banen.
  Det nærmest kollektive kollaps vi så senest, og et hold der helt opgav til sidst!

  Må ligge i hænderne på spillerne, at mande sig op og aftale indbyrdes ikke at lave sådan en performance mere i slutspillet..

  Vil også gerne se en JS der kommer nærmere en egentlig grundform i hvordan vi skal spille, og hvem der spiller hvor, enig med Kasper i at Wass nærmest blev misbrugt på venstre back så fandme mærkeligt ud!

  Resultatmæssigt er vi nok der, hvor en uafgjort vil være et fint resultat, vi kan ikke forvente mere mod et tophold, og med tanke på vi selv er et ramt dyr..

  Forza..

 • Hvis/når Wass spiller på midtbanen, er jeg spændt på om han har nok fysik og fart til at gøre sig gældende. Jeg er bekymret for at han ikke består og det ender pinligt for Wass. Med det han har vist til nu vil han få svært ved at komme på hold i Randers. Jeg håber at han overrasker…..
  2 enige

 • Jeg synes midtbanen er et kæmpe problem. Og synes slet ikke det fungere med Bell/Greve.
  Jeg har en anke med Greve. Skal han bruges som central midtbane. Så skal det ikke være som 6'er. Så skal man vende trekanten om, og spille en 6'er og to 8'ere. Så kan han bruge sin motor og kommer rundt på banen- lave dybdeløb osv.
  Det synes jeg ikke taktikken med to 6'ere og en 10'er indbyder til på samme måde...

  Bell.. Ja, troede på ham før. Men, synes ikke han har overbevidst os. Han mangler for meget defensivt. Han har for mange situationer hvor han ikke får fulgt det til dørs. Specielt hvis en spillr laver et dybdeløb, så er han helt væk..

  Wass blev ikke kun misbrugt mod Viborg. Han er blevet misbrugt siden sin tilbagekomst. Begriber ikke, at man bruger den spillermed den bedste vision for spillet på back. Jesper Sørensen burde have træffet et svært valg, og bænke Greve eller Bell..

  Jeg tror som sådan Ikke, at Greve/Wass er den bedste kombination i det nuværende system. Men, så må systemet genovervejes.. En dygtig træner får det bedste ud af sine bedste spillere. Og bygger systemer op om dem. Det vil jeg se Jesper Sørensen gøre i de sidste 9 kampe..
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Ville bliv vild ! En veldrevet klub ændrer ikke spillestil og system efter sine trænere, men caster sine trænere & spillere efter en grundlæggende filosofi funderet i klubben, og ikke justeret efter hver enkelt træner.

   Vi skal helt overordnet set have gjort op med at træneren sætter retningen i Brøndby, men spiller ud fra en filosofi sat i rammer af klubben / en teknisk direktør.

   Er det 433 possession ala Jesper Sørensens spillestil, so be it, eller er det en anden måde, so be it, det skal bare være kontinuerligt og med en klar rød tråd uanset hvilken træner der sidder på posten.
   3 enige · 3 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer

---

 • Jeg ser egentlig ikke de store problemer på nær i det defensive spil. Også mod Viborg skabte vi tilstrækkeligt med chancer, som vi desværre ikke fik udnyttet. Er løsningen at få Wass ind på midtbanen og en rigtig back ind i form af Seb, det kan kun tiden vise. Det bliver spændende at se hvordan JS har rystet posen til på mandag.
  1 god kommentar

 • Solz
 • Solz   9. april 2023   

 • Det er så svært ikke at skæve til Jesper Sørensens meritter, når der bliver talt så meget om udvikling kontra øjeblikkelige resultater. Jeg kan ikke bare vise Sørensen blind tillid, selv om jeg håber han er den rigtige.

  Vi er simpelthen nødt til både at kigge på proces og resultater, når vi vurderer JS, i modsat fald kan vi i hvert fald for alvor brænde os.
  1 enig

 • Ibber
 • Ibber   10. april 2023   

 • Wise Wass’e, måske skulle Wass have en puster Nanna, jeg er slet ikke så sikker på at Wass kan stå distancen på midtbanen - og hvorfor skal Ohi ikke prøve at starte ude, han byder simpelthen for lidt ind. I Viborg kampen havde han vel ikke en eneste vellykket boldberøring.

  Hvorfor hele tiden snakke Bell, jeg er ikke så sikker på at hans stats er så dårlige som de bliver gjort til.

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder