Brøndby kvinder jubel
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Hasbo: Vi skal vinde via vores kombinationsspil

 
Lørdag vendte Brøndbys Kvindehold et truende nederlag på 1-2 hjemme mod Kolding til en sejr på 3-2 efter to sene scoringer af landsholdsspilleren Nanna Christiansen. Men det var Josefine Hasbo, som af dagens woman of the match sponsor blev kåret til banens bedste. 3point.dk fangede den unge midtbanespiller efter kampen til en reaktion.

  • Brøndby kvinder jubel
  • Kasper Pedersbæk
   4. oktober 2020 - Klokken 15:26
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  4. oktober 2020 - Klokken 15:26

Efter kampen blev det på tilskuerpladserne bemærket, hvorvidt der var et græsstrå, som den unge midtbanespiller Josefine Hasbo ikke havde dækket i en utrættelig arbejdsindsats i hvad der blev til en 3-2 sejr til hjemmeholdet. Hasbos indsats blev også bemærket af dagens woman of the match sponsor, som kårede hende til banens bedste.

Det var kåringen til trods en meget ydmyg Josefine Hasbo som 3point.dk fangede efter kampen. Adspurgt til hendes egen præstation forklarede hun:

- Jeg synes spillemæssigt var det ikke noget prangende, men jeg forsøgte at tage ansvar og vise initiativ, det forsøger jeg at bygge generelt på mit spil og idag lykkedes jeg bedre med i anden halvleg.

Spillet fungerede i kampens første 45 minutter ikke optimalt for Brøndby, hvorfor det ikke gjorde det skulle Hasbo ikke bruge mange sekunder på at reflektere over før end hun svarede på spørgsmålet:

- Vi var bagefter hele tiden, i duellerne, på bolden, det gør vi ikke får de muligheder vi plejer. Vi er selv med til at give Kolding alle de dueller.

Derfor var der også lidt at tale om i pausen uddybede midtbanespillere:

- Vi har et hold i Brøndby, hvor vi skal vinde via vores kombinationsspil og vores hurtige spil. Så vi gik ind til anden halvleg og havde ændret på vores formation og talt tingene igennem. Det gør at spillet bliver lidt bedre, og vores indstilling er også meget bedre i anden halvleg.

Og adspurgt til hvad der lykkedes for hende i kampens sidste 45 minutter forklarede Hasbo:

- Vi manglede noget energi, det prøvede jeg at få tilført holdet.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER