Andreas Pyndt Andersen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Hattrick-Pyndt: Ikke sket siden jeg var U/12-spiller eller sådan noget!

 
Andreas Pyndt spillede strålende og scorede hattrick, da Brøndby-reserverne torsdag eftermiddag fik minutter i benene og vandt med 5-1 over FC Nordsjælland i en træningskamp.

  • Andreas Pyndt Andersen
  • Nanna Møller Karlsen
   26. marts 2021 - Klokken 12:57
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  26. marts 2021 - Klokken 12:57

Torsdag eftermiddag spillede Brøndby IF og FC Nordsjælland træningskamp på Right To Dream Park. Det var en kærkommen mulighed for kampminutter i benene for flere af Brøndbys reserver, som normalt ikke spiller så meget. Det endte med en 5-1-sejr til Brøndby, som var dominerende fra start til slut.

Midtbanespilleren Andreas Pyndt var banens bedste og kronede sin indsats med at score hattrick. Han har svært ved at huske, hvornår det sidst er sket.

- Haha, det ved jeg sgu ikke, som U/12-spiller eller sådan noget, tror jeg, lyder det med et grin, og fortsætter om præstationen fra holdet:

- Jeg synes, der var niveauforskel og alle spillede en top-kamp. Vi skabte mange chancer og kunne have proppet flere i kassen.

Kasper Fisker kommenterede kampen på Brøndby Indefra og kaldte Andreas Pyndt den nye Dominik Kaiser.

- Kaiser sluttede rigtig godt af i Brøndby, og det er klart, at når han nogenlunde spiller samme position, så vil man da altid lære og søge inspiration hos dem, der gør det godt og har gjort det godt, lyder det fra Pyndt på spørgsmålet om Kaiser har været en inspiration for ham.

Det er ikke blevet til mange muligheder på førsteholdet for Pyndt i denne sæson, men han holder sig klar, hvis chancen pludselig opstår.

- Holdet er rigtig godt kørende og alle leverer på et rigtig højt niveau. For mig handler det om at holde mig så skarp som muligt og så gribe chancen, når den kommer.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    26. marts 2021   

 • Det så godt nok spændende ud i mine øjne! Jeg er kæmpe fan af CVs transitionspolitik, da der er massere af “late bloomers”, der går tabt i utålmodighed og økonomisk usikkerhed. Særligt når det kommer til angribere, tror jeg tålmodighed bliver belønnet over tid.
  8 enige · 3 god kommentar
   
  • @Saesonkort Meget enig, bare se på Uhre. Det er jo tydeligt han har hele pakken men bare skulle have tillid.
   Singh er også en type der har pakken, han kommer til at fejle i starten, når han får chancen specielt da han udfordrer 1:1 meget, derfor skal han have tillid fra træner og fans. For han hans potentiale er godt nok stort.

   Man må næsten formode at Hedlund bliver solgt til sommer for at skabe plads til Oscar, Singh og MK. Pyndt er også en spiller jeg har haft et godt øje til. Og du har helt ret, det er dejligt at CV lige giver dem en ekstra chance for at slå igennem. Jeg er ret sikker på at Pyndt kan tage Vigens plads efter sommer. Det kan godt være han ikke har Vigens topniveau endnu, men han har et højere bundniveau, det er helt sikkert.
   2 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • LØK
  • LØK   27. marts 2021   

  • @Saesonkort m.fl: Jeg er enig i at vi på det seneste har haft rigtig god success med at holde 1 eller 2 år ekstra på nogle af de talente der ikke lige umiddelbart var klar til 1.holdet som 19 årige. Og både Pyndt og resten af holdet så virkelig gode ud i FCN kampen.
   Men kigger man på https://3point.dk/stats/2021/spiller/andreas-pyndt-andersen scorede han jo så lige 3 mål mere i den ene kamp, end i de to seneste sæsonner tilsammen! Så må vi bare håbe at han kan holde noget der ligner det niveau over en del kampe her i foråret, og også vise det mod mere fysisk voksne hold end det FCN mandskab vi mødte.
   Hvis vi kan finde 1-2-3 spillere mere i egne rækker ved at give dem et år eller to mere på ungdomskontrakter vil det jo bare være så fedt.
   -Men samtidig rejser det vel også et spørgsmål om hvorfor de først blomstrer så relativt sent. Er det mon derfor der har været nogle markante ændringer i Masterclass på det seneste (jeg aner det ikke)?
   1 enig · 1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder