U19 arkiv xxx xx x
NYHED

Her kan du se U/19-kampen mod Brommapojkarna

Den svenske klub streamer U/19-kampen mod Brøndby IF fra de skandinaviske mesterskaber.

• U19 arkiv xxx xx x
    • Nanna Møller Karlsen
      3. december 2022 - Klokken 14:06

Brøndby IF skal lørdag eftermiddag vinde mod Brommapojkarna for at sikre sig en plads i finalen ved de skandinaviske mesterskaber, som spilles netop nu i Spanien.

Kampen livestreames via Dailymotion og vi har fået embedded kampen, så du kan se den lige her og debattere med dine medfans imens:

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Se 3 flere kommentarer

• Halvvejs i første halvleg har Brøndby været bedst, men manglet det sidste for at blive farlige. BP har haft mange farlige boldtab, men den sidste aflevering har været for dårlig. BP er kommet bedre med de sidste 5 min.

• Saesonkort
      Betalende bruger
      Top kommentator
      Top enige

• @Klipklapperen, jeg synes ikke at vores midtbane får rigtigt fat.
      1 enig

Se 2 flere kommentarer

• Begge hold begår mange frispark, og de mange spilstop gær det svært for begge hold at finde en rytme i kampen. Efter en god BP periode er det igen meget lige. Alt Brøndby offensivt går gennem Kvist.

---

• 0-0 ved pausen i en intens, men ikke særlig velspillet, halvleg. BP kom stærkt igen efter en god Brøndbystart, og burde nok have været foran. Brøndbys etablerede angrebsspil er ikke-eksisterende, og vi har meget svært ved at fastholde bolden. Marinus, P og Claridge løber meget (forgæves), men har indtil nu ikke kunne dominere den overbefolkede centrale midtbane. Alle søger Kvist som har visionerne, men for ofte nipser for meget.

• 1-0 BP. Flot mål fra en spids vinkel efter en situation hvor Bakhit skulle have haft frispark. Tvivlsomt målmandsspil af Ziegler.
    1 enig

• Vild nok solotur af Kvist der.... kom så gutter
    1 god kommentar

---

• Flot Brøndby udligning efter Claridge sætter sig i gennem i nærkampe, og finder Kvist i en 2 mod 2 situation. Bolden når lige at blive givet op og så scorer BP til 2-1…

• 3-1 BP. Åbent hus i Brøndby defensiven efter udligningen. Dårligt
    1 enig

• Brøndby trykker på omkring straffesparksfeltet, men en kontra scoring virker lige så realistisk som en reducering

---

• Jeg synes vi skal kunne forlange mere af Marinus. Han er ikke mere fremtrædende end Claridge som er tre årgange yngre.

• 4-1. Det lå i luften. Brøndby er knækket over på midten. Dårlig aktion af Vraa der skubber op uden at bryde, og efterlader en motorvej bag sig.

• Uche
  • Uche   3. december 2022

• Er holdet gået på ferie

---

• Rødt kort til BP, som kampen igennem har spillet hårdt. Ekstremt mange frispark i kampen, og i anden halvleg tiltagende ond stemning.

• 5-1 efter ELENDIGT forsvarsspil af Vraa, der totalt mistimer sit indgreb. Pinligt kollaps

• Brøndby taber simpelthen anden halvleg 5-1! Hvordan kan det overhovedet lade sig gøre? Der er ingen bund i det her hold. De samme fejl bliver begået igen og igen.