Foto: Adam Møller Karlsen ©
NYHED

Jacob Rasmussen: Har mange optræk, men mangler den sidste kvalitet

 
Jacob Rasmussen satte efter kampen ord på 1-0-nederlaget til AGF på Brøndby Stadion.

    • Nanna Møller Karlsen
      11. august 2024 - Klokken 21:46
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    11. august 2024 - Klokken 21:46

Brøndby IF skulle søndag forsøge at komme tilbage på sejrssporet efter torsdagens nederlag til Legia Warszawa, men sådan skulle det ikke gå for Jesper Sørensens mandskab. Det blev til en AGF-sejr på 1-0 på en dag, hvor Brøndby manglede den sidste kvalitet i begge ender.

Sådan lød det fra forsvarsspiller Jacob Rasmussen efter kampen:

- Jeg føler egentlig, at vi har okay styr på kampen sådan hele vejen igennem. Det er klart, at det er umuligt at holde dem helt fra chancer, og de har også optræk til nogle enkelte ting, men jeg føler, vi har okay styr på det. Så har de en periode fra omkring minut 60, hvor de får en masse hjørnespark, indkast og indlæg, som gør, at de kan få trykket os lidt ned, og vi får svært ved at komme ud. Vi bliver spillet lidt ned og mister lidt momentum og flow i den måde, vi gerne vil spille på.

- Vi har i dag mange optræk og mange gange, hvor vi egentlig kommer rundt i gode positioner, men hvor vi ikke rammer nogen. Men vi kommer i de positioner, og så er det måske bare den sidste kvalitet, som lige mangler. Både i den ene ende og i den anden ende. De scorer på et hjørnespark og sådan er det i fodbold nogle gange. Selvom man forbereder sig på ting, kan det stadig godt ske, at de scorer, og det gjorde de desværre i dag.

Skuffet i dag og i morgen

Patrick Mortensen scorede for Gud ved hvilken gang mod Brøndby. Denne gang på et hjørnespark. Flere fans undrede sig over at Sean Klaiber skulle markere Mortensen, men Jacob Rasmussen forklarer:

- Jeg står med Tingager, og Rasmus (Lauritsen, red.) dækker en zone, som vi aftalt. Så er der jo ikke så mange tilbage. Og Sean (Klaiber, red.) er jo egentlig en af dem, der kan, for han er faktisk rigtig god til at dække kampen og komme ind på kroppen, så det er svært for modstanderen at få tilløb til en chance, og det synes jeg jo egentlig heller ikke, der skete i denne situation. Han klistrer sig jo op ad ham, men på en eller anden måde får han krænget sig ind over ham og headet den ind. Nogle gange må man også bare lette på hatten og sige, at det var godt headet ind.

Nederlaget gør ondt på Brøndbys nummer 4, men det handler også om at rejse sig hurtigt, siger han.

- Selvfølgelig gør den ondt. Alle kampe, som man taber, gør super ondt, men på den anden side, kan du også sige, at det er fedt, at vi har kamp igen på torsdag til at rejse os i. Vi er alle sammen skuffede og det er også tilladt at være skuffet i dag. Måske også i morgen. Men så efter det, er der ikke tid til at være skuffet mere, for så må vi se frem mod kampen på torsdag.

Torsdag aften skal Brøndby nemlig forsøge at vende billedet på hovedet mod Legia og spille sig videre i Conference League-kvalifikationen.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      1 måned(er) siden   

  • Jacob skulle have så mange smæk, med en våd søndagsberlinger, for det tåbelige gule kort.

    …og hvorfor var det ikke store stærke Sebulonsen som tog sig af Patrick Mortensen?
    1 enig
     
    • @Saesonkort
      Bagklogskaben længe leve
      1 enig · 2 god kommentar

  • GARFIELD
  • GARFIELD
    Top kommentator
    Top gode
    Top enige
      1 måned(er) siden   

  • Nu skal der handling bag ordene.

    Vi skal gå videre på torsdag, ingen forklar mig r.. længere, den skal vindes og vi skal videre i Europa alt andet er en fiasko.

    Synes vi har holdet til det, men om mentaliteten eller den manglende fysik er til det, det er mig en større gåde

    Noget er galt når man så mange gange smider det væk, i flere kampe ligner vi det bedste hold, men går ned fysisk, mentalt eller dårlig taktik af træner. Noget er ikke som det skal være, må alle snart kunne se
    3 enige · 1 god kommentar

  • Vi har for mange små spillere. De er gode teknisk, men bliver most på det fysiske, og jeg mindes ikke vi har været så dårlige på dødbolde i mange år.
    Måske skal fokus være på at hente større/højere spillere fremover?
    1 enig
     
    • @Studenterbrød vi har lukket 1 mål ind på dødbolde i 24/25, men din dom er simpelthen at vi ikke har været så dårlige i mange år.
      Vi må satme have været gode tidligere så
      1 enig · 1 god kommentar

    Se 2 flere kommentarer

---

  • 2 hjemmebanenederlag til gf i træk er en skændsel.

    Det meste af truppen og træneren er uværdige.

    Hold kæft en flok tabere. Føj
    1 enig

  • De hænger med mulen, der er forvirring i gruppen pga transfervinduet. Hvem er solgt, hvem bliver osv. så snart vinduet er overstået kommer der ro på.

  • Ingen tvivl om at vi var presset hele kampen på indlæg og vi vant for få af duellerne. Men omvendt hvilket hold er ikke presset på AGF indlæg?
    Mega nedern at på trods af en XG på 2 mod 1 til AGF, går vi fra kampen uden point.

---

  • Oh captain, my captain




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder