Jesper jobbe Lindstrøm mod Lyngby
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
NYHED

Jesper Lindstrøm nomineret som Årets Mandlige Talent

 
Brøndby IF-profilen Jesper Lindstrøm er en af fire nominerede til prisen som Årets Mandlige Talent for 2020.

  • Jesper jobbe Lindstrøm mod Lyngby
  • Nanna Møller Karlsen
   9. marts 2021 - Klokken 23:56
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  9. marts 2021 - Klokken 23:56

Unge Jesper Lindstrøm fik sit helt store Brøndby-gennembrud i 2020. Han blev Efterårets Profil i Superligaen og fik debut for A-landsholdet. Overordnet set var 2020 et fantastisk år for Lindstrøm.

Nu er der landet endnu en appelsin i Lindstrøms turban. Han er nemlig en blandt fire nominerede til prisen som Årets Mandlige Talent. De tre øvrige nominerede er Mikkel Damsgaard (FC Nordsjælland/Sampdoria), Jonas Wind (FC København) og Oliver Christensen (OB).

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    10. marts 2021   

 • Den her kommentar har intet med denne nyhed at gøre, men den har noget at gøre med det personfnidder, som blandt andet også fremgår i det her kommentarspor.

  Skal vi ikke aftale, at dit sten der er blevet kastet og det glas der er smadret er nok? At vi fremadrettet skriver pænt til hinanden, at vi ikke kommer med påstande om dit og dat samt forsøger, at skrive på en måde der ikke virker arrogant etc. Vi er alle Brøndby fans, så selvom vi er meget forskellige så lad os stå sammen !!

  Jeg glæder mig til at synge og stå og hoppe med jer på stadion igen til “Stoltheden den er kolossal “!!!!!!!
  5 enige · 4 god kommentar

 • Det er godt nok flot. Stort tillykke til Lindstrøm. Jeg tror, Damsgaard får titlen, men bare det at han er nomineret er en vanvittig præstation. Hvem havde dog troet det for 12 måneder siden?
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     10. marts 2021   

  • @Jonas Lundahl i hvert fald ikke mig. Personligt tror jeg Wind tager den, da han har fået et gennembrud på A-landsholdet modsat Damsgaard, at jeg mener at både Damsgaard og Jobbe er bedre end Wind er en anden snak.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer

 • Det er selvfølgelig fantastisk flot gået af Jobbe, men det her er også endnu en anerkendelse af både Masterclass, NF, som har været med til at sætte Jobbe i scene, og den nye retning klubben har taget.

  Det er ikke meget mere end lige over 2 år siden, at vi skulle høre fra vores daværende træner, at vores talenter ikke var gode nok og havde mentalitetsproblemer. Nu er vi igen med fremme på ungdomsfronten, og vi er på vej videre frem, så vi igen kan indtage den position vi havde for 10-15 år siden og tidligere.
   
  • @Christian Brøndbyman Hov, hov. Før du klandrer AZ for retmæssigt at kritisere danske talenters mentalitet, skal du lige huske, at han også sagde, vores talenter havde reageret på kritikken og var begyndt at gøre det nødvendige arbejde, der skal til både m.h.t. træning og alt udenom, hvis man vil noget med sin sport, hvilket han elskede dem for, da det gjorde, de var ved at være klar til at spille en rolle i SL og senere større ligaer.

  Se 9 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER