Foto: Adam Møller Karlsen ©
NYHED

Jesper Sørensen: Jeg er sur over resultatet

 
At kampen skulle ende med 0 point irriterede Jesper Sørensen, for Brøndbys cheftræner havde set en kamp, hvor hans hold fra hans perspektiv godt kunne have fået mere med på pointkontoen.

    • Kasper Pedersbæk
      11. august 2024 - Klokken 22:53
  • Kasper Pedersbæk
  • Kasper Pedersbæk
    11. august 2024 - Klokken 22:53

I mixet zone efter 0-1 nederlaget mod AGF var det en irriteret cheftræner, der dukkede frem. Ikke over den tilstedeværende presse, men over at han skulle stå og tale om et nederlag efter en kamp, der godt kunne have givet mere sagde Jesper Sørensen:

- Jeg er sur over resultatet, jeg synes ikke det var en kamp, hvor jeg skulle have stået og talt om et nederlag, men det endte det så med at blive.

Ifølge Jesper Sørensen var det et Brøndbyhold, der manglede den sidste skarphed og ikke fik fulgt tingene til dørs:

- Vi har vores muligheder, og dem får vi ikke taget. Vi var ikke dygtige nok til at gøre det færdige. I første halvleg kommer vi ikke hårdt nok ind i feltet og angriber afleveringen. Det var også derfor at Bundgaaard blev skiftet ud i pausen til fordel for Kvistgaarden, for at få tilstedeværelse i boksen.

Gået på klingen var det dog heller ikke fordi Jesper Sørensen ville kalde det for den perfekte præstation, men rotationerne in mente var det tilfredsstillende lød analysen fra cheftræneren:

- På mange måder, trods de ændringer vi havde lavet med folk der ikke er lige så vant til at spille sammen, var der ting der fungerede. Jeg synes det var en god Superligakamp med to hold, der skulle anstrenge sig meget for at nedbryde hinandens organisationer.

Adspurgt til netop rotationerne på den centrale midtbane og om det havde gjort spillet for langsomt uddybede Jesper Sørensen:

- Jeg synes Greve og Radosevic spillede godt, jeg fortryder ikke jeg spillede med dem fra start. For vi er også i en periode, hvor vi skal udnytte vores resurser.

Netop på midtbanen har en Noah Nartey set en masse til græstæppet, hvor han har spillet en stor mængde minutter. Det har kostet minutter til nogle ældre spillere i truppen, hvilket Jesper Sørensen kalder for naturligt i en trup:

- Der er bare nogle unge spillere, der har været inde og skubbe til det hierarki på midtbanen.

På trods af nederlaget til AGF vurderer Jesper Sørensen dog i grove træk at Brøndby har fået en godkendt indledning på sæsonen, da han bliver bedt om at vurdere hvilken vej vejrpilen peger for hans mandskab:

- Pile peger hurtigt mange veje hen i fodbold... Jeg synes vi i grunden har fået en fornuftig start på sæsonen, selvom vi har været lidt uheldige med skader.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Selvfølgelig er der nuancer i en tabt fodboldkamp. Noget kan være okay og andet dårligt. Men jeg savner en Brøndbytræner som siger, at det IKKE er godt nok når man taber på hjemmebane til AGF. Jeg har som fan brug for at se en træner der er synligt møgirriteret over resultatet. Det ser jeg bare ikke, jeg hører i stedet en træner som godkender præstationen og det er ikke i orden, når man har fået røvfuld på hjemmebane til et hold som ikke engang er FCK eller FCM.
    13 enige · 1 god kommentar

  • Pilen peger på en ny træner.
    8 enige · 3 god kommentar

  • Jeg er sur over hvordan du opsætter holdet. Jeg kan godt forstå tanke gangen JS, men det er sku vattet at du vakler sådan ved halvlegen.

    Du sætter en opstilling op, hvor du tydeligvis gerne vil sparer spillere der er har en del minutter i benene. Fair nok, det er en strategisk sund ide, da denne kamp modsat den på Torsdag godt kan (og jeg sluger en kæmpe kamel lige nu) tåles at blive tabt.

    Men så skal du da ikke ryste på hånden ved halvlegen og skifte Kvisten ind! Brug dog en af de andre som angribere, sæt Sus op og tag Bundgaard ud (hvis han har brug for hvilet).
    Og 20 min senere sætter du Wass ind, fordi der ikke (på noget tidspunkt!) er kontrol over bolden eller midtbanen.

    Jeg synes det er befriende at du tager fortager udskiftninger for en gang skyld, men det er på en billig baggrund.
    Enten er denne kamp en hvor spillere kan få minutter i benene, og andre kan sunde sig, eller også bør du starte med første holdet og skifte ud ved pausen efter en halvleg i kontrol.

    Kampen bæger præg af at JS ville have i pose og sæk, og nu mener jeg ikke han har fået hverken eller.
    4 enige · 4 god kommentar

---

  • Rasmusito
  • Rasmusito
    Betalende bruger
      1 måned(er) siden   

  • I min optik mangler Jesper Sørensen at tage ansvar for sit taktiske koncept og planer, som holdet skal tage i anvendelse. Han ønsker at kontrollere kampene, men holdet evner jo ikke at gøre det, hverken med eller uden bold. Han skaffer hverken resultater eller bedre præstationer fra gang til gang.

    Der er SÅ lidt variation i gennembrudsspillet, og det virker ærligt talt som om, at spillerne får en dummebøde, hvis de forsøger køre en omstilling frem for at stoppe bolden, lade modstanderen organisere sig og så ellers varme bolden.
    Han virker ikke til at være i stand til at udvikle holdet yderligere.

    Nuvel, truppen har åbenlyse svagheder (venstre back og central midt) og det har man haft i 1,5 - 2 år, og CV bærer et kæmpe ansvar for en manglende sportslig strategi og et overordnet foldboldteknisk koncept, men trenden for JS' hold er altså været for nedadgående i 15-17 kampe, men det lader ikke til, at han hverken vil erkende det eller kan rette op.
    Holdet kommer ikke til at nå højere niveau, end det vi har set under JS ind til videre - hverken på resultater eller præstationer.
    8 enige · 4 god kommentar

  • Chuck
  • Chuck   1 måned(er) siden   

  • Og jeg er sur over at du i al den tid du har været cheftræner, ikke har kunnet spille en god 2. Halvleg.
    Det er ikke længere et spørgsmål om uheld og personlige fejl. Det er en trend, der åbenbart ikke stopper.
    Kan stadig ikke forstå at vi taber hjemmekamp mod agf i sidste kamp i sæsonen hvor vi kunne vinde guld ved uafgjort , men alle kampe fortsætter i samme rille. Der er sgu noget galt og det peger på JS
    10 enige · 7 god kommentar

  • TRON
  • TRON   1 måned(er) siden   

  • Jeg har mistet troen på JS som cheftræner for BIF.
    Så enkelt er det.
    7 enige · 3 god kommentar
     
    • Stefkis
    • Stefkis
      Betalende bruger
        1 måned(er) siden   

    • @TRON samme her jeg ser ikke vi kommer nogle steder hen med ham

---

  • Hvor er alle JS fansene som svinede os til da vi kritiserede ham?
    3 enige · 3 god kommentar
     
    • @BrianGideon - jeg og andre er lige her.
      4 enige · 3 god kommentar

    Se 3 flere kommentarer

  • Pak sammen og smut

    2 nederlag hjemme mod et overvurderet middelmådigt gf hold.

    Det byder du os ikke.

    Kun et ligaspil kan rette op på fadæserne
    2 enige · 1 god kommentar

  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      1 måned(er) siden   

  • Jeg er sur over, at vi stadig sidder og ser på hvorfor Jesper Sørensen er en træner uden succes. Det er tydeligt for enhver på Brøndby-Baby-afsnittet, at der mangler overblik, evner og handling.

    Vi ved, at Kvistgaarden har en målinvolvering pr 80 minut. Hvorfor får han så de sidste 45?

    Vi spiller det samme proces-fodbold i 70 minutter uden at scorer. Derefter vil Jesper Sørensen have en 1:1 udskiftning på venstrebacken. AGF scorer inden indskiftningen, men det ændre ikke på Jesper Sørensens plan. Vi skifter og fortsætter som var intet hent. Efter 10 minutter begynder vi at sparke lange bolde op på Kvistgaarden (?!), lægge Lauritsen op på øverste linje - og først i 83” skifter han vores store angribere ind. Den uduelige træner giver hverken sig selv, klub eller spillere chancen for succes.
    6 enige · 6 god kommentar

---

  • Vores valg af anfører fortæller alt om vores uduelige træner

    Nummer 1 kommer aldrig i nærheden af spilletid igen og nummer 2 er langt fra spilletid.

    Viser hvor syg kulturen er
    1 enig · 1 god kommentar
     
    • @Ocellaris Det er faktisk forrykt, der ikke er styr på den del endnu. Vi skal ikke have en anfører, der sidder på bænken i langt de fleste kampe og en viceanfører, der er skadet. Jacob Rasmussen som anfører og Wass som viceanfører, det må være vejen frem, så de ved, hvad de har at forholde sig til der.

  • LJS
  • LJS
    Betalende bruger
      1 måned(er) siden   

  • Ro på nu :-)
    Er også frustreret, efter endnu et nederlag, til AGF.
    Det var en 50/50 kamp, som vi ligeså godt kunne have vundet, men desværre var vi ikke gode/heldige nok denne gang.
    Det kan gå rigtig hurtigt i fodbold, og hvis vi vinder samlet på torsdag, så er vi jo ovenpå igen.
    Jeg vælger at være positiv og tror fortsat på det.
    5 enige · 2 god kommentar
     
    • @LJSEnig - vi skal huske at vi spiller med et næsten helt nyt hold. CB, Noah, Seb.s på hwb og klaiber på hcb, Greve + Rado starter inde - Suzuki spiller en Vally´s position.
      .
      Kvisten, Alves, Wass, Vallys, Ohi, Jordi, Divko er ikke med fra start - for få kampe siden var de faste i start 11éren.

      Hvilket hold i superligaen kan undværer der største profiler;

      Wass
      Vallys
      Kvisten
      Alves
      Jordi

      Uden det kan ses og mærkes på banen - alligevel var AGF heldige med at få 3 point, hvilket Mikael Anderson udtalte efter kampen.
      4 enige · 3 god kommentar

  • Jeg spørger hvorfor ender det med at blive Klaiber der dækker PM op - hvorfor ikke Rasmussen, Lauritsen eller Seb S. Klaiber bliver trynet ned af PM det tror jeg ikke ville være sket med en af de 3 andre som fysisk har mere at stå imod med ????
    1 enig · 1 god kommentar

---

  • Jeg er i modsætning til JS ikke sur over resultatet - jeg er bekymret over måden det skete på. Det var en tæt kamp - men bør en kamp mod AGF overhovedet være så tæt?
    Bør vi blive presset ned af AGF store dele af 2. halvleg?

    Vi har investeret kraftigt i dette hold de sidste par år -Wass, Kleiber, Lauritsen, Jordi, Bundgaard, Vallys, Pentz, Rasmussen, Suzuki og Yeboah. 10 spillere, alle rutinerede spillere med erfaring fra udlandet, alle spillere der vel har kostet mellem 10-20+ mio. kr. Spillere der var her hele sidste sæson, og bør kende hinanden.

    På trods af det ligner det

    1: Vi er usikre på hvordan vi egentlig skal spille - to eller tre mands midtbane? Vi spiller langsomt med enormt mange afleveringer - afleveringer der ofte skal igennem spillere der dybest set ikke er voldsomt gode på bolde.

    2: De sidste 17 kampe er der gået 1,5 mål ind på os i snit - det gør det noget svært at vinde.

    3: Man begynder at mistænke at de 62 point sidste sæson primært skyldes at Vallys valgte at brænde banen total af i en unik sæson.

    4: Sidste år røg vi ud af pokalen, nu ryger vi ud af conference league. Performer vi ringe i ligaen i år må der ses på hele ledelsen.

    5: Vi ankommer vel snart med et minus på 100 mio. kr. mens både GF, FCN, FCM og FCK tjener gode penge - FCM og FCK er på plus trecifret mio. beløb. Vi er stadig et rigtig skodsted, hvor vi betaler rigtig mange penge for at få en kvalkamp til Europa som vi så bummer med ældre spillere uden genslagsværdi - vi kunne groft sagt lige så godt være endt nummer 9 med en markant billigere trup. Det ligner kraftigt at ejerkredsen skal sende nye penge meget snart.

    Jeg nægter at høre på undskyldninger om skader og EL kampe - reelt har vi spillet 1 kamp mere end GF og i går var det vel reelt Vallys der var den eneste spiller man kunne sige vi savnede.

    Jeg er ikke sur - jeg er bekymret for at den her sæson nærmest slutter inden den kom i gang. Og jeg er bekymret over at de store investeringer der er sket i spillertruppen ikke har rykket os mere end det har.


    2 enige · 1 god kommentar

  • Flot taktisk oplæg som desværre ikke rakte til point hvor AGF ufortjent går fra banen med alle 3.
    Det lykkedes at lukke ned for AGF offensiven og de blev vel stort set kun farlige på dødbolde.
    Omvendt brænder vi 2 kæmpe chancer på trods af en offensiv der ikke sad i skabet.
    Syntes Greve spillede godt som 8 og kant og det giver en ekstra facet til offensiven med Klaiber som stopper der indgik i opspillet. Omvendt havde Wass ikke en god dag på kontoret som 8.
    1 enig




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder