Foto: Carl Johan Dahl ©
NYHED

Jesper Sørensen: Skal bygge holdet op på ny

 
Jesper Sørensen savner soliditet i Brøndby-holdet og der skal bygges op fra bunden, lyder det fra Brøndby-træneren.

    • Nanna Møller Karlsen
      1. september 2024 - Klokken 17:38
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    1. september 2024 - Klokken 17:38

Brøndby IF tabte søndag eftermiddag 3-1 i Parken efter en skidt præstation, hvor Brøndby tidligt kom bagud med to. Et rødt kort til hjemmeholdet og en reducering af Mathias Kvistgaarden gav Brøndby en livline, men det hele endte med et kontramål til hjemmeholdet, som cementerede sejren.

Efter kampen mødte Brøndby-cheftræner Jesper Sørensen den skrevne presse og satte blandt andet ord på den dårlige start:

- Det er ikke sådan, at der vælter skud ned mod vores mål, men det er rigtigt, at de kommer på alt det, der falder løst ned på banen. De får drejet spillet ned mos os i stedet for at vi får drejet det den anden vej. Vi manglede kvalitet, virkede lidt nervøse og på bagkant. Og så var vi bagud med to hurtigt, og det er jo ikke en god situation at stå i, når man spiller herinde.

Han ærgrer sig over, at Brøndby forærer FCK tre mål. Det første efter en standardsituation, hvor en mand endte helt fri på bagerste stolpe. Derefter et klodset straffespark. Og slutteligt altså en kontra over en halv banelængde.

- Det kan man ikke tillade sig. Over en lang periode har det kendetegnet vores hold, at vi har været solide. Nogle gange har vi sprudlet, men vi har været solide. Lige nu er vi ikke solide. Vi må bygge holdet op sten for sten med et godt fundament fra bunden af igen.

- Sidste år var vi dygtige til at få vendt kampene vores vej. Vi skulle ikke bruge så mange mål for at vinde. Vi spillede ofte til nul og var dygtige til at forsvare os. Vi var solide. Lige nu skal vi bruge mange mål for at vinde vores kampe. Vi kan være flotte at se på og vi kan sprudle, men vi skal også have noget mere i bagagen. Vi skal gå ind til landskampspausen og se på, hvordan vi kan få bygget holdet på ny, for det er nødvendigt.

- Vi er for nemme at score mod og vi giver muligheder væk, når vi ikke skal. Hvis man tager målet til 3-1 i dag, sådan et mål må vi jo ikke indkassere. Det er i en periode, hvor vi har fuld kontrol. Vi har bolden oppe på deres banehalvdel, så der skal vi kunne holde fast og ikke give sådan et mål væk, der lukker kampen.

Den kommende landskampspause skal nu bruges til blandt andet at arbejde med den defensive organisation.

- Vi kommer til at arbejde med den defensive organisation. Vi kan ikke stå på bagkant af en kamp som denne og have lukket ti mål ind i syv kampe, og så sige, at det er vi tilfredse med. Det er ikke det sidste mål, vi har lukket ind. Men der skal færre til, så vi ikke hele tiden skal være presset af at være bagud og at vi lukker mål ind og slår os selv ned.

I denne uge lykkedes det ikke så godt

Jesper Sørensen valgte til dagens derby at starte med Josip Radosevic på en tre-mands-midtbane, og det valg forklarede han også til den skrevne presse.

- Vi ville have noget mere soliditet i forhold til spillet mod bolden og jeg synes, det så fint ud det meste af tiden. Men det er klart, at jeg skifter ham ud, da vi er 11 mod ti. Josip havde egentlig spillet en god halvleg, men jeg ville sætte noget mere tryk på ved at sætte Vallys ind. 

Men Nicolai Vallys blev skiftet ud sent i anden halvleg, og det bad midtbanespilleren selv om.

- Han bad om at blive taget ud. Så jeg går ud fra, at der er et eller andet. Det må vi se på i morgen.

Hvad var tanken bag at tage Sebulonsen ud?

- Jeg troede, vi kunne sætte et tryk ind med Marko. Sebastian havde gjort det godt og der var intet i vejen med hans præstation. Vi kom godt på ovre hos ham, men i sidste uge satte vi Marko ind og der lykkedes det rigtig godt. I denne uge lykkedes det ikke så godt. 





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Det siger bare alt det her...:
    - Josip havde egentlig spillet en god halvleg...
    - Jeg troede, vi kunne sætte et tryk ind med Marko. Sebastian havde gjort det godt og der var intet i vejen med hans præstation.
    7 enige · 2 god kommentar
     
    • @Panenka Og her siger jesper egentlig bare at han ikke ved hvad han laver og tager chancer. For hvis det virker den ene uge, så må det jo også gøre den næste mod en anden modstander. Manden er taktisk retarderet og det har sagt siden han fik cheftræner posten.

      ... men i sidste uge satte vi Marko ind og der lykkedes det rigtig godt. I denne uge lykkedes det ikke så godt.
      1 enig · 2 god kommentar

    Se 1 flere kommentarer

  • 19Magic64
  • 19Magic64
    Betalende bruger
      15 dage siden   

  • Bygges op fra bunden??!!

    Men det er jo samme hold, vi har spillet med hele tiden..!!
    15 enige · 6 god kommentar
     
    • @19Magic64,

      Helt enig. Hvis der skulle være nogen som helst tillid tilbage til JS, er han da godt i gang med at få gjort kål på den.
      3 enige · 5 god kommentar
     
    • lusk
    • lusk   15 dage siden   

    • @19Magic64 Mon ikke han sammenligner med sidste sæson. Denne sæson er Jordi ude, og Klaiber inde centralt, og dermed Seb inde på WB - og det går vist ikke helt så fremragende for Klaiber derinde. Dernæst er Noah og Clement kommet på holdet.
      Dernæst virker Suzuki til at være langt fra den Suzuki i sidste sæson.

      Så der er noget arbejde for JS, og forstår egentlig godt hans kommentar med ,at der skal arbejdes med den defensive balance. For vi lukker alt for mange mål ind.

    Se 4 flere kommentarer
     
    • @19Magic64 Netop, der så mange udtalelser, som overhovedet ikke taler hans sag.
      -Bygges op fra bunden.
      Vi har netop beholdt spillerne og generelt ikke skiftet ud.
      -Ærgrer sig over at vi giver tre mål væk.
      Det sker jo hver gang!
      -Sidste år var vi gode til at vende kampene.
      Det er jo direkte løgn. Tværtimod var vi vel Superligaens dårligste hold til netop dette.
      -Over en lang periode har det kendetegnet vores hold, at vi har været solide.
      Det er da bestemt ikke i 2024!
      - (Her vælger jeg ikke at klippe eller kommenterer. Jeg tror bare i selv kan grine af det.) Vi ville have noget mere soliditet i forhold til spillet mod bolden og jeg synes, det så fint ud det meste af tiden. Men det er klart, at jeg skifter ham ud, da vi er 11 mod ti. Josip havde egentlig spillet en god halvleg, men jeg ville sætte noget mere tryk på ved at sætte Vallys ind.
      - Jeg kan mærke at jeg ikke engang orker at kommenterer på den sidste Seb/Divko kommentar.
      3 enige · 2 god kommentar

    Se 1 flere kommentarer

  • han får det til at lyde som om , vi har skiftet et halvt hold her i sommers
    8 enige

---

  • preben
  • preben
    Betalende bruger
      15 dage siden   

  • enig i overskriften, men er det så den rigtige træner, der indtil nu har forsøgt med flot bold men glemt at det kræver at der også er styrke. Utroligt som han i dag lod NN sejle rundt, skulle være taget ud i stedet for den oplevelse, måske erstattet af bischoff på pladsen.og div vb
    4 enige · 1 god kommentar
     
    • @preben synes ikke NN sejlede mere end de andre.....i det mindste retvender han sig og prøver noget fremad
      3 enige · 2 god kommentar

    Se 1 flere kommentarer

  • Det eneste positive ved det interview er at han endelig viser noget indebrændthed og en snert af vilje til ikke at ville acceptere de miniput fejl som vores rutinerede spillere begår.
    Han skal bruge landskampspausen episk godt hvis man skal have nogen som helst tro på det her projekt
    3 enige · 3 god kommentar
     
    • Hans
    • Hans   15 dage siden   

    • @danishram det har han ikke format til eller de nødvendige kompetencer til! Tingene er kørt af sporet for længst
      1 enig

  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      15 dage siden   

  • Soliditet er et økonomisk udtryk. En spilfilosofi og taktik skal have riskofaktorer indregnet. Er der noget som skal bygges op, så skal det ikke være af den samme klovn, som har forsøgt i snart 2 år - og udelukkende skuffet når det gjaldt.

    Vi skal have en træner som bestemmer i omklædningsrummet og kan tale i andet end floskler og termer. At skifte Sebulonsen ud, igen, beviser at det umuligt kan være Jesper Sørensen som bestemmer. Han holder fast i de ledende spillere, for ikke at tabe resten af omklædningsrummet.

    4 enige · 2 god kommentar

---

  • Kepgar
  • Kepgar   15 dage siden   

  • Bygge holdet op fra bunden på ny?

    Hvad fanden snakker du om er du helt væk JS du har været træner for holdet i halvanden sæson, du skulle bruge det første halve år på at få Brøndby i to 6 det næste år skulle du ligge fundamentet og bygge holdet op og se, hvad det kunne blive til.
    I år skulle din spillestil og spillerne være fuldt implementeret og klar til at spille med og guldet. nu skal du til at bygge holdet op på ny. Det eneste du skal er at finde dig et job som bolddreng i Silkeborg for nogen fodbold træner er du sku ikke.
    9 enige · 4 god kommentar

  • Joblar
  • Joblar   15 dage siden   

  • Ej JS det er sgu en falliterklæring, endnu en taber udtalelse.
    8 enige · 5 god kommentar
     
    • @Joblar Ja jeg skrev for 1 måneds tid ca at han er mediemæssigt hjernedød.
      3 enige

  • M-GAF
  • M-GAF
    Betalende bruger
      15 dage siden   

  • Der skal ikke bygges noget op fra bunden - åndsvag kommentar! Sandheden er snarere, at JS ikke har de ledelsesmæssige kompetencer, der kræves, når der skal indarbejdes en vinderkultur…
    7 enige

---

  • Gør det eneste rigtige og sig op Jesper.
    Heller i dag end i morgen.
    8 enige · 1 god kommentar

  • Amazing. vi har lige holdt på profilerne for at bygge videre og peake....og nu snakker han om at bygge forfra sten efter sten. det jo direkte en joke. CV hvor fuck er du henne. Fyr nu denne latterlige idiot, som ikke har styr på noget som helst.
    7 enige · 1 god kommentar

  • kors jeg er træt af det her skodbold fyr hele trænerstaben og få nogen ind der vil se ild i øjnene både til træning og i kamp og få styr på dødbolde det er en ynk at se på
    3 enige · 2 god kommentar

---

  • Nu har JS haft mere eller mindre samme trup i lang tid, samt mulighed for at få de sidste aftaler og mønstre på plads henover træningslejeren og så snakker han om, at skulle bygge op på ny? Taktikken er den samme og holdet er det samme med få undtagelser, få nu skiftet ud, så en ny kan få sat truppen op og få noget vindermentalitet ind på holdet.
    3 enige · 2 god kommentar

  • Vainio74
  • Vainio74
    Betalende bruger
      15 dage siden   

  • Hvis holdet skal bygges op igen har du seriøst et problem JS, har dine spiller glemt noget i sommerferien ? mystisk udmelding han falmer jo rundt i blinde, hvorfor kan du bare ikke indse du ikke er manden, det med vi forærer modstander mål var sørme også et problem i sidste sæson, Lyngby 3-3 ÅGF 2-2 FCN 1-1 bare for at nævne nogle af kampene
    4 enige · 1 god kommentar

  • Hans
  • Hans   15 dage siden   

  • Sikke et unikum ! sikke en kapacitet ! Det var godt vi fik ham istedet for David Wagner! Godt set af Vagn! Hold da op et scoop! Sikke en berigelse! Selvfølgelig fører han da Brøndby i top 6 ! Klart ! Og i Europa cup gruppespil ! Ingen tvivl om det ! Sikke nogle fantastiske dispositioner i løbet af kampene! Holdet sprudler jo af selvtillid spillelyst og gåpåmod! Håber efterhånden ?? Folk er ved at vågne op??? Omend man har sin tvivl ! Kom nu bestyrelse/GFH ind i kampen hvor meget skal der til før der bliver ageret fra ledelsens side?
    6 enige · 3 god kommentar

---

  • Vi går et ret svært kampprogram i møde. Vi har lige sønderjyske hjemme.
    Ellers hedder det: Silkeborg ude, FCN ude, FCM hjemme, AGF ude, FCK hjemme, FCM ude, FCN hjemme...
    1 enig · 1 god kommentar

  • preben
  • preben
    Betalende bruger
      15 dage siden   

  • Jeg er i vildrede, er den udtalelse en opsigelse på vej, eller søger han medlidenhed, måske begge, kunne være fordi han har set det resterende program...gad om 3 point mere er nok til top 6 ?
    1 enig · 2 god kommentar

  • Manden er jo talt hjernedød .!! Eneste ny spiller der skal spilles ind er Stijn Spiniers, lige nu , og ikke et helt hold. Det er simpelt hen en dårlig joke. Farvel og tak for denne gang Jesper Sørensen.
    3 enige · 2 god kommentar

---

  • Hvis vi glemmer lille JS for en stund, så må vi også bare sige at flere af vores absolutte nøglespillere ikke leverer varen i denne sæson: Klaiber, JRasmussen, Vallys. Dertil kommer at Sebulonsen notorisk aldrig spiller godt mod de gode hold i suppen og en Pentz som lige nu ikke har det ekstra der skal til for at pille de store chancer. Alves er vel heller ikke der hvor han var for et år siden og Suzuki kan ikke ramme en ladeport fra en meters afstand osv osv. uanset skyld, så lugter det af en fuldstændig ligegyldig mellemsæson. Som der jo har været flest af de sidste 25 år. Så os der har været med så længe ved lige præcist hvordan det opleves. Gaaaab...
    2 enige · 1 god kommentar
     
    • @Kristianbs meget enig der kan køres meget kritik mod JS og CV og noget af det er berettiget men vores bedste spillere ligner skygger af sig selv pt. Bortset fra Kvistgaarden, Sebu og vores to MC spillere er der vel ingen der er på det niveau de var på sidste sæson.

      Kleiber, Wass, Suzuki, Alves, Pentz, Divko, Ohi er alle dykket kraftigt i niveau, så bliver det også noget svært. Jordi er så skadet men han kom heller ikke retur fra sommerferien og lignede en klippe.

  • Han har jo sådan set ret i, holdet skal bygges på igen. Det betyder ikke, de skal lave en ny spillestil. Men de skal genfinde en struktur. Og det er jeg helt enig i. Det har jeg faktisk skreget på, i hele denne sæson. For der er ikke struktur i holdet.

    Jeg tror godt JS kan genskabe det. Mit problem med JS er, jeg synes hele tiden, han tager lang tid om, at komme frem til en konklusion, der er ret nem at se.
    1 enig · 1 god kommentar

  • Klassisk udtalelse fra en mand, der venter på en lukrative fyreseddel.

    Han kan ende ud med at se lige så træt ud som Niels F, der også måtte lide længe før at klubben rev plastret af og betalte for en fyring.

    Jeg ser selvfølgelig
    helst at man betaler det, som et los ud af døren med det samme, koster. Der er sgu mange penge at hente ind med den rigtige ledelse af holdet og en ny kultur. Men er det en CV, man forventer kan lande den rigtige træner? Måske kan vi ikke tiltrække dem rigtige træner. Så bliver det pludselig på direktørens plads at første udskiftning skal findes.
    1 enig · 1 god kommentar

---

  • JS har da fuldstændig ret. Den defensive struktur skal genoprettes så defensiven bliver lige så stærk som sidste sæson.
    Profilerne er ikke skarpe for tiden. De unge skal have spilletid.
    Når det så er sagt, burde JS ikke spille med Klaiber i trebackkæden - han skal spille wingback og udskiftes med Sebulonsen, hvis han spiller dårligt.
    2 enige

  • GARFIELD
  • GARFIELD
    Top kommentator
    Top gode
    Top enige
      15 dage siden   

  • Så hans interview efter kampen og vil være 100 % ærlig fik sku respekt for manden

    Han tog ansvar og pakkede ikke noget ind, han lagde sig fladt ned.

    Det kan jeg godt lide ham for, så selvom jeg ikke mener Jesper bør være træner.

    Så fik han min respekt for sin ærlighed der, for meget kan man sige. Det er ikke nemt at indrømme ens egne fejl.

    Min respekt for Jesper som person er bestemt der, som træner for os er den der på ingen måde, desværre
    2 enige · 1 god kommentar

  • Med Ærlighed kommer man længst: Vi har 2 u19 spillere der rent defensivt ikke har niveauet endnu til Superliga niveau. Det må selv Jesper Sørensen kunne se…….Vi har hentet Stijn som var en profil for Toulouse, han har et højere defensivt niveau en Superligaen og vi har Divkovic der viste et højt defensivt Superliga niveau i sidste Sæson……Så kort sagt prøv med Stijn ved siden af Wass og Divkovic på wingback. Så vil du igen se Mænd der kæmper for hver en bold og sejr, til blodet sprøjter……I øvrigt op med hovedet Clement og Noah: Hård træning i: Nærkampe, Bolderobringer og Hovedstød + tacklinger. Så i 2 helstøbte På Superliga niveau om 0,5 - 1 år.
    2 enige · 1 god kommentar
     
    • @Sunderland det helt forkert du lægger ansvaret, for vores spillemæssige nedgang, og forsvars problemer, på Noa og Clement.
      Selv J.S. Burde kunne se det skriver du, det kan han jo ikke, og det er der problemet ligger.
      Clement er ikke forsvarsspiller, han er offensiv spiller, og gør det godt, den eneste ( sammen med Kvisten ) der udfordrer modstander forsvaret..
      Problemet ligger hos træneren, der er låst i sin tankegang, og dispotioner,
      Og hos de etablerede spillere som Wass, Rasmussen , Kleiber mf. Rasmussen koster os 2 mål idag
      3 enige · 1 god kommentar

---

  • Chuck
  • Chuck   15 dage siden   

  • JS, du skal bygge dig selv op fra bunden.
    Spillerne er sgu gode nok, det er dig der skraber bunden

  • det har han så haft 20 måneder til.
    1 enig

  • Skal vi bygge op igen, så flugter det ikke så godt med de manglende salg af profiler, der godt ville have haft et eventyr og et Brøndby, der godt kunne have brugt pengene!

    Der synes at være jokket i nælderne...

---

  • Jeg er stadig dybt forundret - og måske en liiiille smule rasende - på JS for at tage Sebulonsen ud.

    Jeg kan simpelthen ikke se rationalet i det? Argumentet fra JS er, at Divkovic gjorde det godt mod Randers??? Altså ja, han scorede et mål fordi de lukkede op for hans venstrefod? Det vil ALDRIG komme til at ske mod fck?! ALLE ved, at Divkovic er 100% venstrebenet og højrebenet er bare en støttefod. No way de lukker op for skud, når vi sætter ham ind på hans modsatte position. Og HVIS de så gjorde, så står fck - helt naturligt - med hele holdet på den sidste tredjedel af banen (/i feltet) fordi de spiller 10 mod 11. HVORNÅR skulle der nogensinde opstå en oplagt og reel skudchance for Divkovic?

    SebSeb:
    - Lavede en assist til Kvistgaarden
    - Fremtvang rødt kort
    - Serverede bolden til Vallys foran mål som burde have scoret

    Derudover er han on fire for tiden og velsagtens en af vores allerfarligste spillere på sidste tredjedel. Også i går. Og højrebenet. Vi sætter 99 IDEAS ind hvilket kræver indlæg. Og de indlæg skal så komme fra... Divkovic' højreskøjte?????

    Kritikere vil så sikkert sige ''Jamen Sebulonsen er skyld i deres 1-0 mål''. Se den igen: Han står med TO mand. Det kan ALDRIG blive hans skyld, hvis han - enten pga. fuckup fra trænerteamet eller medspillerne på banen - står 1 mod 2.

    Summa summarum:

    STOP MED AT TAGE SEBULONSEN FUCKING UD, NÅR HAN SPILLER GODT!!! Det fucker med rytmen og dræber vores højreside - til ingen verdens nytte. Vi gør bare modstanderne en kæmpe tjeneste.
    Det var samme historie med lorte-århuskampen hvor vi tabte guldet. STOP DET!
    2 enige

  • Jeg er enig i at vi skal bygge op.
    Vi har en defensiv der er identisk med sidste sæson og det har JS formået at ødelægge fuldstændig.

    Opbygningen skal starte med at Jesper smutter. Når vi alligevel ikke kan udnytte en gunstig position i et transfervindue, så må han væk og han kan jo passende tage CV med.
    Det er komplet til grin hvad vi har præsteret med en mere eller mindre uændret trup i en sæsonopstart!
    3 enige

  • TRON
  • TRON   14 dage siden   

  • Det er spændende hvem den nye træner bliver.
    1 enig · 1 god kommentar
     
    • @TRON tror desværre ikke en ny træner er lige om hjørnet.
      Med mindre han selv siger op.
      Hvem skulle fyre ham C.V. ? og udstille sin uduelighed ang. træner ansættelse ! det kommer ikke til at ske.
      Bestyrelsen/ledelsen ?
      Glem det, vi kommer at trækkes med J.S . og hans uforståelige disportioner lang tid endnu
      1 enig

    Se 5 flere kommentarer

---

  • Hans
  • Hans   14 dage siden   

  • Som man siger i England dead man walking ….

  • Vainio74
  • Vainio74
    Betalende bruger
      14 dage siden   

  • Ufatteligt at man ikke læser at JS er fyret endnu, hvad fanden er det de venter på ? det er jo ikke som om problemerne lige er ankommet, et tabt mesterskab, tidlig exit i pokalen og ud af CL til et middelmådigt polsk hold burde være rigeligt til badebillet tilbage to Århus
    1 enig

  • Ulven
  • Ulven   14 dage siden   

  • Det er helt væk… Hvis JS kan overbevise ledelsen om at han skal have tid igen til at bygge et hold op så er han DK’s bedste sælger og en fantatisk mellem leder der vil få en fantastisk karriere… Vi smider talenter væk til små penge fordi de ikke kan spille i JS system, vi køber erfarne “top” spillere som ikke kan spille i JS system… Ebbe Skovdahl ville ikke være stolt… Jeg brød mig ikke om Nisse Frederiksens fodbold men i det mindste fik han det bedste ud af den trup han havde… Har JS gjort det ? Det må stoppe nu….
    1 enig · 1 god kommentar

---

  • TRON
  • TRON   13 dage siden   

  • Kontrakten med JS udløber snart, så man er tvunget til enten at forlænge eller fyre.
    At lade kontrakten løbe ud vil egentlig være det værst tænkelige i min optik. Skal man køre stædigt videre med possession, så er det tid til Michael Laudrups sidste nadver, da han er ved at gå på pension. Ud fra den betragtning vil en træner konstellation med ML samt Agger være idealet.
    Skal jeg være helt ærlig er jeg mest frisk på en Duracell træner a la Skovdahl/Zorniger. Man glemmer ofte hvor meget ball-possession der var under dem, det var bare på en anden måde. Og når profeterne ikke har spået det, går det selvfølgelig ikke, det ved vi.
    Man kan også prøve med Lars Olsen eller (igen) med Tom Køhlert, begge har bevist at de kan.
    Skal jeg virkelig tænde op, så skulle det være en blanding af Skovdahl/Zorniger samt Michael Laudrup, altså et mix af begge dele;
    Hvis nogen har set det nye Barca hold med Bayern træner ser det jo næsten uhyggeligt ud trods diverse issues.

  • TEG
  • TEG
    Betalende bruger
      11 dage siden   

  • Øh, ifølge ugeplanen har herrerne fri torsdag til søndag, så meget for at bygge op i landskamp pausen…




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder