Foto: Adam Møller Karlsen ©
NYHED

Jesper Sørensen: Vores egne fejl ødelagde tempoet

 
Efter kampen mod Randers udtrykte Brøndby-træner Jesper Sørensen sin frustration over fejl, der tog tempoet ud af holdets ellers stærke start. På trods af at have vendt kampen og ført 2-1, måtte Brøndby nøjes med uafgjort efter en sen udligning, hvilket Sørensen delvist tilskrev utilstrækkeligt forsvarsspil. Han understregede, at selv en sejr ikke ville have ændret hans kritik af holdets præstation.

    • Kasper Pedersbæk
      26. august 2024 - Klokken 10:13
  • Kasper Pedersbæk
  • Kasper Pedersbæk
    26. august 2024 - Klokken 10:13

En lille halv times tid efter slutfløjtet mod Randers trådte Jesper Sørensen frem for den skrivende presse, hvor han tydelig irriteret lod forstå, at han havde set en kamp med Brøndby i førertrøjen i indledningen før end fejl tog tempoet ud af spillet:

- Vi starter godt, vi starter med flow i spillet og med aggressivitet. God bevægelse. Både når vi har bolden og mod bolden. Så begynder vi at miste en del bolde, sjusker bolden væk, så vi kommer til at forsvare nogle omstillinger, uden de dog har de store chancer.

Spurgt ind til årsagen hertil lød det:

- Vores tempo bliver brudt af vores egne fejl. Det er for nemt at sige det er koncentrationen der røg. Men det er nogle fejl der skaber noget usikkerhed, så det bliver meget løben frem og tilbage.

Inden Randers i første halvleg bragte sig foran følte Daniel Wass - og alle andre med blågule sympatier - sig snydt for et straffespark, da den rutinerede midtbanemand blev bragt til fald i feltet i en duel med Daniel Høgh. En situation som cheftræner Jesper Sørensen også så som et straffespark lod han klart og tydeligt den forsamlede presse vide, da han blev spurgt ind til situationen:

- Jeg ser den situation på samme måde som mange andre. Der er vel straffespark. Men det blev ikke dømt.

Brøndby kom tilbage i opgøret mod Randers, og fik både sat en udligning og et føringsmål ind, men måtte alligevel stå med 2-2 efter  en sen udligning af gæsterne. Det skete efter en situation, hvor Jesper Sørensen ikke var tilfreds med sit holds forsvarsspil:

- Der var noget tilbage at ønske for vores forsvarsspil i den situation ved udligningen. Op til 2-2 målet er der et hjørnespark vi clearer ud, så er de så i stand til at fastholde bolden og lægger et skarpt indlæg ind.

På trods af det bitre pointtab til sidst i kampen slog Jesper Sørensen fast, at han selv ikke i tilfældet af en sejr havde været tilfreds med præstationen mod Randers:

- Selv om vi havde vundet kampen 2-1 i dag havde jeg stadig stået her og sagt mange af de samme ting.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Jeg er så træt af at Jesper giver andre end ham selv skylden for de resultater han er skyld i.

    2 enige · 1 god kommentar

  • Joblar
  • Joblar   21 dage siden   

  • Er så træt af alle Jesper's forklaringer og undskyldninger - straffe ikke straffe => det skal ikke være afgørende for resultatet igår, og ja det skulle have været 3 point slut.
    1 enig · 1 god kommentar

  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      21 dage siden   

  • Jesper Sørensen fatter ikke matematikken. Ingen spillere har 100% i afleveringssucces. En god spiller har ca. 90%, så hvad er sandsynligheden, når hver spilsekvens består af 35 afleveringer, som ved succes genererer en xG på 0,17?

---

  • GARFIELD
  • GARFIELD
    Top kommentator
    Top gode
    Top enige
      21 dage siden   

  • Kære Jesper.

    Om der var straffe eller ej, om dine spillere lavede fejl, og derfor røg tempoet.
    Så tag ANSVARET OGSÅ på dine skuldre, du laver en underlig indskiftning.

    Du formår ikke få dit hold til at lukke kampene, DU har et stort ansvar for det, du må give dem en skideballe du må råbe dem op, så de vækkes.

    For de samme fejl igen og igen og igen, det er ikke tilfældigt når man hele tiden, lige ved og næsten. Jeg indrømmer gerne at i denne sæson, har spillet offensivt været langt bedre, og man har netop fjernet Ohi på toppen har gjort en stor forskel samt brugt de unge, men noget så mange fans længe har råbt om.

    Du er som træner ansvarlig for de resultater, om det er retfærdigt eller ej, så drop de dårlige undskyldninger med straffe eller fejl, og kig indad.

    Dit ansvar er at skabe et hold, andre frygter at møde, et hold de andre slår sig på, og et hold der vil vinde for enhver pris. Vi har ikke mødt de bedste endnu, udover AGF som vi også tabte til, de næste kampe skal der 3 point på kontoen i hver kamp.

    Min kritik har været der i over 1 år, og det er selvom man blev nummer 2 for vi spillede ikke som nummer 2, vi spillede som nummer 4-6 ikke bedre, men havde så mange gange marginalerne med os.

    Husk på dette i sidste sæson:

    Silkeborg = Pokal finalen de vandt flere kampe og fokus der
    AGF = pokal finalen meget af fokus der
    FCK = kom meget langt i Europa og fokus var der
    FCM = spillede Europa og en del fokus var der + mesterskabet
    FCN = kom langt i Europa og med ikke super bred trup kostede det dem måske et mesterskab for de var klart bedst i slutspillet af alle 6 hold

    BRØNDBY kun fokus på en ting mesterskab vi røg ud af ALT ANDET.....
    5 enige · 5 god kommentar

  • Jeg antager, at den eneste grund til at JS ikke har fået sparket endnu er, at man - udadtil - ikke vil signalere uro i klubben her midt i (slutningen af) transfervinduet. Interesserede spillere ville jo løbe skrigende bort, hvis både træner og sportschef blev gået nu.
    Alt efter resultaterne i de nærmeste kampe, kan jeg ikke forestille mig at det ta'r ret lang tid førend JS er fortid i klubben. Vi må bare erkende, at JS ikke er den rette træner for BIF. Personligt ku' jeg godt tænke mig et mix af Zorniger, Rösler, Kent og Neestrup...men det er nok svært at finde.
    1 enig · 1 god kommentar
     
    • @Lå-lå-lååå de næste 9 kampe afgører nok meget.
      Programmet hedder:
      fck ude
      Sønderjyske hjemme
      Silkeborg ude
      FCN ude
      fcm hjemme
      agf ude
      fck hjemme
      fcm ude
      fcn hjemme
      Som de spiller lige nu venter der måske en sejer om 1-2 uafgjorte. Det kan også ende med en meget kedelig stime.
      Igen lå det hele for Brøndbys fødder med en, på papiret nem start, hvor holdet kunne spilles sammen inden de næste 8-9 kampe ville være vanskelige. Og IGEN formøbler JS muligheden. Pokal, mesterskab, europa... listen vokser og vokser...
      2 enige · 1 god kommentar
     
    • @Lå-lå-lååå ,

      Det lyder som om du beskriver Menno van Dam


  • JS er i min optik en træner der gør det meget bedre end rammerne tilsiger - bak ham op - en trænerfyring løser intet
    5 enige · 6 god kommentar
     
    • @mikaelmunk
      Enig, forestil jer at vi får en anden træner og han taber et par kampe (og det vil alle trænere gøre) så står hylekoret der med det samme og kræver fyring, jeg er ikke ubetinget Jesper fan men han har fået Brøndby udviklet til spille bede fodbold end vi har gjordt i mange år, bak nu op og giv ham lidt kredit for et godt arbejde
      2 enige · 1 god kommentar
     
    • @mikaelmunk

      Men hvis rammerne er så dårlige, skal der jo fyres andetsteds i ledelsen.
      1 enig · 1 god kommentar

---

  • Der har ofte været kritik af Jesper for ikke at ændre kampe med indskiftninger, igår havde han kvalitet på bænken og han satte Divco ind på HØJRE back, og det ændre fuldstændigt momentum (scoring) og Vallys er jo også afgørende, men han var vel bare heldig? Nej det var han ikke det var et smart træk
    2 enige · 2 god kommentar

  • Der har ofte været kritik af Jesper for ikke at ændre kampe med indskiftninger, igår havde han kvalitet på bænken og han satte Divco ind på HØJRE back, og det ændre fuldstændigt momentum (scoring) og Vallys er jo også afgørende, men han var vel bare heldig? Nej det var han ikke det var et smart træk
    1 enig · 1 god kommentar
     
    • @niear960

      fremragende hold, desværre en elendig træner
     
    • GARFIELD
    • GARFIELD
      Top kommentator
      Top gode
      Top enige
        21 dage siden   

    • @niear960

      Kritikken har været i den grad berettiget
      1 enig

  • de samme fejl man har lavet i 1,5 år nu. det er ikke fejl, det er konsekvent dumhed og en forfejlet taktik
    2 enige · 2 god kommentar

---




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder