Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Kvinder: Brøndbys comeback i Hjørring betyder guldduel mod FC Nordsjælland

 
Brøndby IF var længe bagud på udebane mod Fortuna Hjørring, men leverede et flot comeback. Det betyder, at mesterskabet nu skal afgøres i en direkte kamp mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland.

  • Nanna Møller Karlsen
   8. juni 2024 - Klokken 23:01
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  8. juni 2024 - Klokken 23:01

Der ventede lørdag eftermiddag Brøndby IFs kvinder en svær kamp på en svær udebane mod Fortuna Hjørring. Det var samtidig en kamp, der skulle vindes, hvis Brøndby ønskede at bevare håbet om selv at kunne afgøre mesterskabet i den direkte kamp mod FC Nordsjælland i sidste spillerunde.

Brøndby havde ikke vundet i Hjørring siden oktober 2022, så det var noget af en opgave for Per Nielsens tropper.

Det var da også hjemmeholdet Fortuna Hjørring, der kom bedst fra start. Efter knap et kvarter fik de et straffespark. Ann-Katrin Dilfer reddede, men der blev dømt omspark, og denne gang blev bolden sparket i nettet.

Fortunas føring holdt længe og tiden arbejdede mod Brøndby. Da der var spillet knap en time fik Nanna Christiansen sendt et indlæg ind til Dajan Hashemi, der satte hovedet på og sikrede Brøndby en vigtig udligning, som gav de blå/gule yderligere blod på tanden.

Et kvarter senere fik Brøndby et hjørnespark, som blev svinget ind i feltet. Her steg rutinerede Julie Tavlo til vejrs og pandede bolden i mål. Brøndby endte med at vinde kampen 2-1 - en forløsende sejr på flere parametre. For det første var det som bekendt længe siden at Brøndby havde sejret i Hjørring.

For det andet betyder sejren, at Brøndby IF nu skal spille en vaskeægte guldduel mod FC Nordsjælland på bane 2 om en uge. 

FCN har spillet en kamp mindre, men aktuelt er Brøndby ét point foran. Alt efter hvordan FCNs kamp mod Kolding forløber søndag, kan scenarierne variere. Men det ligger fast, at en sejr uanset hvad vil sende guldet til Brøndby.

Derfor en opfordring om at tage ud på bane 2 på lørdag den 15. juni og se guldbraget. Kampen spilles klokken 14.00.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Mixt
 • Mixt   1 måned(er) siden   

 • Stærkt!
  3 enige

 • MR
 • MR   1 måned(er) siden   

 • Stærkt! Det skal hjem...! ...Men ved reelt ikke om mine nerver, mave og helbred generelt kan klare endnu en guldkamp i denne sæson på Brøndby Stadion...
  2 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder