Mathias Kvistgaarden
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Kvistgaarden i kamp mod tiden inden forårspremiere

 
Mathias Kvistgaarden er i kamp mod tiden for at blive klar til forårspremieren mod FC Midtjylland. Det er uvist, om han bliver det.

  • Mathias Kvistgaarden
  • Nanna Møller Karlsen
   15. februar 2024 - Klokken 22:52
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  15. februar 2024 - Klokken 22:52

På søndag triller Superliga-bolden atter på Brøndby Stadion, og det er en vaskeægte lækkerbidsken, der venter. Rækkens nummer to tager imod nummer et. Men opstarten har budt på lidt skadesproblemer i Brøndby-truppen.

Angrebsprofilen Mathias Kvistgaarden har været ude med en baglårsskade de seneste uger. Han er i en kamp mod tiden for at blive klar til søndagens kamp, fortæller cheftræner Jesper Sørensen.

- Nu har han været ude i noget tid, og vi kæmper med at få ham helt klar. Vi må se, om han når det.

Hvis Kvistgaarden skulle blive klar, er det usandsynligt, at han kommer til at spille fra start.

- Det er jo også første kamp, men ikke den eneste. Der venter 15 kampe, så det er jo ikke noget med at vi skal til at løbe en stor risiko, men han kan selvfølgelig komme ind og få spillet en rolle.

På stopperpositionen har Brøndby også været ramt. Nyindkøbet Jordi Vanlerberghe er ude, mens Frederik Alves har haft problemer med akillessenen. Han var dog fuldt med i torsdagens træning. Rasmus Lauritsen var dog inde. Men Sørensen regner og håber på dem begge til søndagens kamp.

- Lauritsen havde et lille problem med ryggen forleden dag. Han er klar i morgen.

Og Alves trænede fuldt med i dag, så han er klar?

- Ja, det går jeg ud fra. Men der kan jo stadig ske noget i løbet af ugen.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Joblar
 • Joblar   16. februar 2024   

 • Lad nu være med at tage nogen chancer med MK, kan han ikke spille søndag så må vi leve med det, en forværring af skaden ville være skørt.
  1 enig
   
  • Kepgar
  • Kepgar
   Betalende bruger
     16. februar 2024   

  • @Joblar er helt enig, det ville ikke være det vær, hvis han går ud og forlænger sin skade. og så længe at Alves er klar så går det nok.
   1 enig

 • Kvistgaarden starter ikke inde mod FCM, ifølge Jesper Sørensen udtagelse, alt andet ville også være underligt.

  Klaiber vil KLART helst spille Hwb, Jesper har fået et ekstra våben på dødbold og offensivt.
  Kunne Jesper finde på at gå over til at spille kun med Alves og Rasmussen som CB?3

  At bruge Klaiber som højre CB vil Jesper svække hans HWB position og tage den offensiv Klaiber kommer med, synes tabet vil være for stort.

  Han starter nok med ham som højre CB, men skal Jesper vise mod, så starter han enten med Heggheim eller spiller kun med 2 CB, han har i hvert fald muligheden for at overraske positivt.

  Suzuki har Kvistgaardens plads pt, indtil Kvistgaarden er 100 % klar igen, tør Jesper spille med Bundgaard på toppen lige bag ved Ohi, jeg tror det ikke men håber det.

  Bundgaard ville også være en gevinst for Ohi, så kunne der blive plads til dem begge, og såfremt, på bekostning af hvem.

  Opstillingen søndag tror jeg Jesper stiller op sådan:
  Pentz
  Seb - klaiber - Alves - Rasmussen - Divkovic
  Suzuki - Wass - Noah -Vallys
  Ohi

  Mit eget håb som et bud er dette her:

  Pentz
  klaiber - Alves - Rasmussen - Divkovic
  Suzuki - Wass - Noah -Vallys
  Bundgaard - Ohi

  Ved nogen vil brokke sig over tage Ohi med, men vil gerne give ham en sidste chance og tror med Bundgaard inde som har lavet 3 assist i 3 kampe for os, at netop han kan give Ohi mere at arbejde med også i hovedspillet, ville gerne se Bundgaard inde sammen med Ohi. Er Greve 100 % i kampform, ser jeg også gerne Greve starte inde i stedet for Noah, da hans tid nok skal komme. Men ser enten Greve eller Noah starte inde og tror ikke Greve er 100 % i form endnu, derfor foretrækker jeg Noah
   
  • @GARFIELD hvorfor er det, at du vil skifte til en formation, som spillerne slet ikke har trænet, når vi spiller en direkte kamp om førstepladsen?

   Det ville absolut ingen mening give, at afstå fra 3 centrale forsvarer. Uanset hvor mange skader, vi så end måtte have derinde, så skal vi ikke skifte formation, så Klaiber kan spille back.

   Og i din nye 4-4-2 formation, vil Klaiber og Divkovic skulle være backs, ikke wingbacks. Det kommer simpelthen ikke til at fungere.

   Nu har vi endelig fået os en base og et koncept, så skal vi ikke til at afvige fra det, så én spiller kan spille back i X antal kampe.
   5 enige · 4 god kommentar

  Se 7 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder