Laurids Brandt Andersen smiler
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Laurids Brandt Andersen stopper i Brøndby: Har haft nogle fantastiske år

 
Laurids Brandt Andersen siger denne sommer farvel til Brøndby IF, hvor han har haft syv fantastiske år og har mødt mange af sine tætteste venner.

  • Laurids Brandt Andersen smiler
  • Nanna Møller Karlsen
   5. juli 2021 - Klokken 09:08
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  5. juli 2021 - Klokken 09:08

Sommerferien er altid lig med udskiftninger i Masterclass-trupperne og denne sommer må Brøndby blandt andre sige farvel til midtbanespilleren Laurids Brandt Andersen, der forlader klubben. Han nåede at spille syv år i Brøndby IF og ser tilbage på en god tid.

- Jeg vil se tilbage på tiden i Brøndby som nogle fantastiske år, hvor jeg lærte mange af mine tætteste venner at kende. Derudover har jeg udviklet mig meget, både som fodboldspiller, men også som person, siger han til 3point.dk.

- Mine største oplevelser har været turneringerne og træningslejrene i udlandet, som altid er nogle fantastiske ture. Og så er pokalsejren på U/17 også et af de bedste minder.

Laurids Brandt Andersen er årgang 2002 og har derfor alderen til at spille seniorfodbold nu. Han fortæller videre til 3point.dk, at han ikke ved, hvad fremtiden bringer endnu.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Betalende bruger
    5. juli 2021   

 • Ja, det er et brutalt udskillelsesløb, hvor kun de bedste når gennem nåleøjet.

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    5. juli 2021   

 • De fleste af de unge af skrevet nogle rigtig flotte afskedsord på IG. Både om klubben og deres kammerater. Her synes jeg også, at Klubben burde give dem et par officielle ord med på vejen.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Saesonkort En samlet opsamlings- og held-og-lykke-artikel på brondby.com, når alle afgange er faldet på plads, ville være smukt. EDIT: Ok, Klipklapperen havde skrevet PRÆCIS det samme nedenunder.
   1 god kommentar

 • Held og lykke til Laurids, som har været en af de bedste spillere fra 02, men på en position hvor konkurrencen har været hård fra både 01 og 03.

  Jeg håber Laurids og de øvrige bliver sendt pænt afsted internt af klubben. En samlet artikel på den hemmelige, med et tak og god vind fremover til de spillere, som ikke fortsætter i klubben, synes jeg ville være god stil.
  2 enige · 1 god kommentar

 • At spillerne altid citeres for at de har været glade for tiden i Brøndby og de kammeratskaber de har fået er et udtryk for at det er god stil ikke at 'smække med døren'.
  Rigtig mange af de spillere der stopper har haft dårlige oplevelser, hvor Brøndby viser sit sande jeg ved at kommunikere mangelfuldt og vise ligegyldighed overfor dem de ikke mener er gode nok.
  Jeg kender indgående til 2002 årgangen og ved at de fleste der stopper er blevet behandlet dårligt og uden menneskelig respekt.
  Spillerne der stopper har stadig forhåbninger om at lykkes i fodboldens verden og da denne verden er tæt forgrenet så vil det selvsagt være dumt at udtale sig negativt.
  Det er en luder-kultur.... hvor spillerne aldrig kan være ærlige pga risikoen for at ødelægge egne muligheder.
  1 enig

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021