Joseph Mwamba
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Lyndebut og pokalsejr til Joseph Mwamba for FC Roskilde

 
Dagen efter at være blevet præsenteret som ny spiller hos FC Roskilde debuterede Joseph Mwamba i en pokalkamp mod B.93.

    • Joseph Mwamba
    • Steen Sørensen
      30. juli 2022 - Klokken 23:21
  • Steen Sørensen
  • Steen Sørensen
    30. juli 2022 - Klokken 23:21

Sidste lørdag deltog den nu tidligere Brøndby-spiller Joseph Mwamba i en træningskamp for FC Roskilde i forbindelse med et prøveophold hos klubben fra domkirkebyen. FC Roskilde vandt 4-1 over Holbæk B&I.

Mwamba havde gjort det så godt under opholdet, at det fredag blev til en aftale mellem parterne, og allerede lørdag fik forvarsspilleren officiel debut for sin nye klub. I en pokalkamp på Østerbro Stadion mod B.93, som endte målløs efter 90 minutter.

Efter tre minutter af den forlængede spilletid blev Joseph Mwamba skiftet ind, og da dommer Kasper Madsen fløjtede af efter 120 minutters spil plus det løse havde FC Roskilde vundet 3-1 og er dermed klar til 2. runde i Pokalen 2022/23.

Hos FC Roskilde bliver det til gensyn med Kenneth Høier, som Joseph Mwamba havde som cheftræner på U/17-holdet i Brøndby Masterclass. Høier er i dag assistenttræner for Jack Majgaard hos Roskilde-klubben.

- Det var på tide at tage skridtet til seniorfodbold og FC Roskilde ser jeg som en god mulighed for det. Jeg kender Høier og har haft ham som træner før, så det har selvfølgelig haft indflydelse, siger Joseph Mwamba til FC Roskildes hjemmeside, mens Kenneth Høier tilføjer:

- Det er en god dreng vi får ind i truppen og selvfølgelig også en rigtig spændende defensivspiller. Han har gode fysiske kompetencer og den helt rette tilgang til fodbolden. Han ved hvad der skal til og han gør alt hvad han kan, for at kunne yde maksimalt på banen. Vi glæder os til at se ham udvikle sig i FC Roskilde.

FC Roskilde spiller i 2. Division og åbner sæsonen på lørdag kl 14:00 med en kamp på hjemmebane mod AB Gladsaxe.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.





Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder