Tørnes er dybt fokuseret til træning
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Michael Tørnes forlænger med Brøndby

 
Brøndby Stadion måtte til kampen mod FC Midtjylland tage afsked med Kasper Fisker, som har kontraktudløb ved udgangen af sæsonen. Det havde Michael Tørnes også, og man kunne derfor have undret sig over, at der ikke skulle siges farvel til ham. Nu er der skrevet under på et år mere i Brøndby, og målmanden fortsætter derfor på Vestegnen.

  • Tørnes er dybt fokuseret til træning
  • Jesper Hammeken
   23. juli 2020 - Klokken 14:02
 • Jesper Hammeken
 • Jesper Hammeken
  23. juli 2020 - Klokken 14:02

Brøndby og Michael Tørnes er blevet enige om at forlænge kontrakten, så den har udløbsdato et år senere. Målmanden er altså derfor nu, Brøndby-spiller til sommeren 2021. Den nuværebde kontrakt havde ophørsdato ved udgangen af indeværende sæson. Michael Tørnes skal være med til at udvikle Marvin Schwäbe og Mads Hermansen, ligesom han skal sikre, at de presser hinanden, fortæller sportsdirektør, Carsten V. Jensen.

- Michael Tørnes leverer altid masser af energi og power til træning, og sikrer at Schwäbe og Hermansen ikke blot presser hinanden, men også mærker gnisten fra Tørnes. Han er professionel i sin tilgang og samtidig meget vellidt af alle, så vi er glade for at Michael har sagt ja til at forlænge kontrakten med et år, udtaler Carsten V. Jensen til brondby.com.

Michael Tørnes har spillet i Brøndby før denne periode, og mange husker ham måske fra overlevelssæsonen, hvor han var førstevalget mellem stængerne det meste af sæsonen. Målmanden står noteret for 82 kampe i Brøndby-trøjen.
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    23. juli 2020   

 • Michael Tørnes skal være med til at udvikle Marvin Schwäbe og Mads Hermansen, ligesom han skal sikre, at de presser hinanden, fortæller sportsdirektør, Carsten V. Jensen. BLIVER EN SMULE FORVIRRET, hvis Marvin ikke vil forlænge, skal han vil sælges? eller vil han forlænge alligevel? ellers giver den udtagelse jo ingen mening fra CV, selvom jeg aldrig har eller bliver største fan af Marvin, så synes jeg bestemt han har vokset meget i denne sæson, og været en af de bedre i mange kampe, så ville være flot hvis CV forlænger aftalen, men synes den udtagelse modsat ting der har været nævnt tidligere, er lidt svær at tyde, det samme med NF for i min verden, så fyret han næsten Niels Frederiksen med den udtagelse, som spiller tænker jeg det er svært at have respekt for en træner, hvor sports chefen ikke går 110 % ud og bakker op om, der er kun en mulighed, det er han så skal skiftes ud.
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     23. juli 2020   

  • @BIF til jeg dør - Nu forsøger jeg ikke at starte en krig på ord. Men så længe Schwäbe ikke er solgt, har han stadig kontrakt i BIF ét år endnu. Så hvis alt fortsætter som det er nu, skal han jo stadig udvikle sig, sammen med Tørnes og Hermansen. De stopper jo ikke med at træne, bare fordi der er rygter om, at han måske bliver solgt.
   1 enig
   
  • @BIF til jeg dør Jeg fatter ingenting. Hvem er det C.V. har udtaget og til hvad? Er det Tørnes han har udtaget? Og Schwäbe? Men til hvad?
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     23. juli 2020   

  • @Christian N Tørnæs har forlænget og jeg citere artiklen, det ligger jo i kortene at en ting der er sikkert er Marvin sælges, men så melder han ud Tørnæs skal lære Marvin og Hermanssen som om de begge er en del af fremtiden, synes udmeldingen er lidt forvirrende
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     23. juli 2020   

  • @Jensen Det er også ok, men skal man gå efter CV strategien som du også tidligere har nævnt, så er det ikke 1 år mere hvis manden ikke forlænger men et salg, det har der også været en del artikler om der så skal arbejdes for, men prisen også være i orden, Jung er jeg usikker på med salg, Marvin er jeg sikker på såfremt den ikke forlænges
   
  • @BIF til jeg dør det der er med CV, er at han er så cool i gamet og sine udtalelser, at han ikke afsløre noget før det er på plads. Han siger det han skal om NF, han kræver der er fremgang, og det har der været, mere behøves der faktisk ikke siges.. Han behøves ikke stå og juble helt vildt, og det er heller ikke ham som person - Det er lidt det samme mht udtalelsen omkring Tørnes, ligenu er Schwäbe Brøndbymand, og indtil andet er bevist, står denne udtalelse ved.
   1 enig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     23. juli 2020   

  • @Gulmann Ja måske har du ret, jeg tror ikke NF er træner i den kommende sæson, for han har aldrig været CVs valg. Men kigger man på hvorfra han overtog er det jo ikke en forbedret udgave af Brøndby. Men der hvor jeg kan se NF har gjort en stor forskel, er selvfølge de mange unge spillere, han har givet chancen og nogen udviklet, det får han min applaus for, selvom ikke bliver fan af ham. Så må man erkende med det materiale han har haft, har han gjort det ok. Jeg mener dog mange han også har lavet større fejl, blandt andet med starte med Frendrup første par kampe på bænken, selvom han var god i trænings kampene og det samme gælder med Bruus, og eneste grund til Uhre fik chancen fordi hverken Hedlund eller Mraz har leveret eller det der ligner, samt karantæne og fri.
   1 enig
   
  • @BIF til jeg dør derudover skal man heller ikke tage den defensive stabilitet væk. Denne er forbedret markant, hvilket var 1 opgave, taktik mæssigt
   
  • Kenneth
  • Kenneth
   Betalende bruger
     24. juli 2020   

  • @BIF til jeg dør hvis du ikke tror NF er træner, hvem tror du så der bliver træner ?
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     24. juli 2020   

  • @Kenneth Den er svær, jeg kunne godt se en som Bo Henriksen være et godt match, han er god til unge, han er en indpisker som Zorninger og han virker også taktisk ok. Samtidig virker hans spillere altid stå godt imod, når man tænker på Bredden de har og pokal kampe de været igennem, synes jeg de gør det godt. Men for mig er det svært at se med CVs udmelding, at spillerne vil have respekten for NF nu, for mig var det en fyreseddel det han sagde, han kunne bare have sagt jeg bakker NF op og han har en kontrakt en sæson mere, men det var tydeligt det ikke blev gjort. Men måske er det ikke tilfældet, Lars Olsen ved jeg ikke om er rigtige for os, og handler også om penge, for koster jo også stoppe samarbejdet med NF medmindre der er en klausul med. Men jeg er i tvivl havde gerne set Zorninger tilbage igen. Selvom jeg ved jeg får huk for at sige det. Af andre boblere kunne være Peter Sørensen som jeg dog ikke mener passer ind i BIF, Wieghorst kunne jeg se men spørgsmålet om han vil og kan pga assistent jobbet, men igen det er umuligt at sige, Glenn Ridersholm synes jeg var meget sjovt bud, men mit håb var Bo Henriksen eller Zorninger tilbage. Ved godt jeg ikke bliver populær ved at skrive det, men elsker den mands tilgang til fodbold og Brøndby samt hele hans måde sige farvel på, viser alt om hans format
   1 enig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     24. juli 2020   

  • @Gulmann Enig men vi var jo rigtig mange herinde der uger før skreg på 3 mands forsvar som blev en succes med det samme. Dertil kom Maxø til og det tager også lidt tid at spille ind, og han er hovedårsagen til vi står så godt, samt at han bruger som alle kunne se Frendrup i den sidste del i midten, for han er godt nok vild. Samt har Marvin hævet sit spil dog med undtagelse af nogen kampe, hvor han var elendig, men han har over sæson stået bedre end længe set. Men der er flere faktorer der spiller ind til en forbedret defensiv og vi kunne næsten heller ikke blive dårligere end vi viste.
   
  • @BIF til jeg dør man kan vel sagtens forestille sig et scenarie hvor det er bedst for BIF at lade kontrakten med Schwäbe løbe ud? Det handler vel bare om at buddene på ham skal være for små samt at de mulige erstatninger vi har i pipeline er for dyre
   1 enig
   
  • @Marc Johnson Det tror jeg ikke at CV vil gå med til, enten forlænger Marvin ellers bliver at han solgt. Der er sat en minimums pris på ham på 10 mill, hvilket jeg er sikker på mange tyske klubber i både bdl og anden div kan honorere... CV venter blot på en bud krig.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     25. juli 2020   

  • @Marc Johnson Helt enig, men jeg tror Marvin vil blive solgt, han har alderen med sig, og været på ungdoms landshold, og haft en god sæson, jeg tror godt han vil kunne indebringe 13-20 millioner måske for højt sat, men han er en jeg tror man kan se noget mere i. Jung tror jeg har lidt alderen med sig, og skal de sælge ham, bliver det mest for sige tak for hans indsats i BIF men ikke uden at have sikret sig noget andet. Hedlund, Gammelby, Vigen, Rado, Erceg så jeg gerne solgt. Da jeg synes ikke de levere nok, og er sikker på de alle 5 får høj løn, Erceg måske i en bytte handel eller noget. Jeg ved godt det er vildt at tro på Durmisi men min mavefornemmelse siger han kommer, men en Patrick da silva er også ok, men har bare den fornemmelse på Durmisi men rammer nok ved siden af, det er der jo en meget stor chance for, kommer der et større bud på Slimane, så mener jeg man skal sælge, for mener han bliver god, men mangler meget endnu. Jeg har læst den 25-årige Dominic Vinicius fra tidligere i Vejle, spiller i Kina og har kun ½ år tilbage der, men Vejle vil nok gå efter ham. Men ham kunne jeg se passe virkelig godt ind, købes billigt, god spiller, ok alder, er utordosk og scorede virkelig mange mål for Vejle god til holde på bolden, han har virkelig mange forcer. Lucas Rejnhold Steen Køge spiller (tidligere BIF) har bedt om få opløst sin kontrakt, han spiller sjovt nok VB, måske søger han tilbage til Brøndby og håber tage kampen op med Jacob Rasmussen, selvfølge som anden valg, da vi skal håbe på Durmisi.
   
  • Kenneth
  • Kenneth
   Betalende bruger
     26. juli 2020   

  • @BIF til jeg dør Jeg håber godt nok ikke det bliver Bo Henriksen. Bo lever og ånder for underdog rollen og jeg kan derfor ikke se ham i Brøndby. Jeg har svært ved at se en anden dansk træner pt., men skal selvfølgelig ikke udelukke der findes en der ude der kan løfte Brøndby bedre end NF. Min personlige favorit da Zorninger blev fyret var Uwe Rösler. Men han var ansat af Malmø på det tidspunkt. Pt er han i Fortuna Düsseldorf, men de er røget ud af Bundesliga'en. Og han har kun kontrakt til sommeren 2021.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     26. juli 2020   

  • @Kenneth Hej Kenneth. Flere ting jeg synes hvor Bo H ville være et super godt match. 1. Taktisk god 2. Vist sit værd i mange år 3. kender Superligaen ind og ud 4. God til unge 5. God til udvikle spillere 6. hans spillere virker altid i god form 7. Aldrig fået chancen for vise sig frem i større klub og har store ambitioner 8 hans vindermentalitet og aktivitet til drive spillerne frem.... Jeg er sikker på han ville få succes med Brøndby, men stod det til mig personligt ville jeg have Zorninger tilbage, men det ved vi godt aldrig sker

 • Broder Salsa
 • Broder Salsa
  Betalende bruger
  Top debattør
    23. juli 2020   

 • Lidt overraskende at Tørnes forlænger. Men hvis han er tilfreds som 3. målmand - og kan nøjes med at uddele erfaring til Hermannsen - så er det jo win-win.
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     23. juli 2020   

  • @Broder Salsa - Man kan jo høre på Fisker, hvor meget han ønskede at blive i klubben. Så noget må vi stadig kunne, i forhold til spiller-pleje. Tørnes har vel også en alder, hvor han godt ved, at han muligheder er begrænsede. Også selvom målmænd generelt holder længere. Eller måske går han med en træner-drøm i maven og ser det som første skidt i vejen på at lære at lære fra sig. hvem ved. :) Men jeg synes det er rart med en erfaren keeper til gardering, som allerede kender klubben.
   1 enig

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    23. juli 2020   

 • Jeg ser det som om en forsikring hvor der vurderes at der er sammenhæng mellem pris og kvalitet men man håber ikke at skulle bruge den. Nu kan vi sælge Marvin den sidste dag eller udleje Hermansen den sidste dag i vinduet og stadigvæk være dækket ind i efteråret. jeg forestiller mig ikke at han har været specielt omkostningskrævende for et år mere - Der kommer et par unge målmænd nedefra Lucas (u17-landsholdet) og Tobias (u18-landholdet- dog kun 1 kamp) så der skal jo også være plads om nogle år.
  3 enige · 1 god kommentar

 • Tanken
 • Tanken
  Betalende bruger
    23. juli 2020   

 • Faktisk ser jeg det som give god mening for alle parter. Tørnes vil have svært ved at finde et sted hvor han starter og kan være på fuldtid. Og det er trods alt federe at være nr 3 i Brøndby end nr 2 i 1. divisionen. For os giver det super god mening at have 3 målmænd i truppen både til træninger, men også som en forsikring. Og så er det rart at have lidt kontinueritet på position når Schwabe ryger og hvis Hermansen udlejes, eller have ham som støtte hvis man vil starte Hermansen
  3 enige


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    23. juli 2020   

 • Det var først da Auri tog konsekvensen og satte Falkesgaard på målet, at pointene til overlevelse blev sikret. Nem løsning der skaber stabilitet i truppen, som den eneste over 30 år.
   
  • @Saesonkort Falkesgaard, spiller han ikke i Kina eller den dur? Kender du hans niveau nu? Jeg ville mene at det er noget af en lottokupon uden at jeg dog kender hans niveau.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     25. juli 2020   

  • @Saesonkort Synes det er morsomt du skriver til mig, hvis jeg fulgte lidt med, og så når jeg kommer med Fakta om en skadet spiller i 2018+2019+2020 du ønsker BIF vil købe og om jeg ikke hørte med. Så svare du sjovt nok ikke, dårlig stil, at være bedre vidende uden så kunne svare tilbage på de Fakta jeg giver dig tilbage, da jeg ikke bare slynger noget ud, som du tydeligvis ikke har fulgt godt nok op på... Udover du mener en spiller der har kontrakt til 2023 og købt for 35 millioner + løn betalt vi kunne købe billigt, det er netop slynge noget ud. For havde du tjekket op på det du skrev til mig, hvis jeg fulgte med. Så havde du nok set manden været skadet i alle 3 sæsoner og derfor en så ung spiller med så mange skader, skal man bare holde sig fra.....men tager det lidt med et smil og beviser du ikke selv følger godt nok med. Men så synes jeg bare man skal passe på med at skrive det til andre, når du tydeligvis ikke har styr på fakta om de spillere du mener vi BØR købe.
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
     25. juli 2020   

  • @BIF til jeg dør, havde han ikke været skadet, så havde han ikke været indenfor rækkevidde - derfor er det helt håbløst at kommentere på din argumentation. Alle spillere gennemgår et lægetjek inden der underskrives. Kan Brøndby får Andreas Poulsen igang, så er det et potentielt guldæg - og den fysiske stab i Brøndby har en fantastisk trackrecord i at undgå skader.
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
     25. juli 2020   

  • @Sorteslyngel, han spiller på det bedste hold i Thailand og landskampe for Filippinerne. Han er bedre nu, end da han forlod Danmark.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     25. juli 2020   

  • @Saesonkort Nej det er fordi du arrogant skriver til mig, hvis du følger lidt med, så synes jeg det er lidt pinligt du ikke selv tjekket op om den mand du anbefaler men kender fra ungdoms landsholdet, så falder den tilbage til dig når du skriver sådan, og tydeligvis ikke vidste, at han havde været skadet i 2018+2019+2020, for så vil du selvfølge ikke købe en så ung spiller med sådan et skades forløb, da det skriger til himlen at man netop skal lade være, udover det så kan du være sikker på han ikke kan købes for under 10 millioner og nok en del mere, han blev købt for 35 millioner plus løn de har betalt så brugt 40 millioner på manden og har kontrakt helt frem til 2023, så lader de ham nok ikke gå gratis. Så det køb ville ikke give mening overhovedet, og du svaret mig sjovt nok hver eneste gang med alle, men her gik der hele 5 rykninger til dig, før du så valgte svare, det er jo bare at erkende, du ikke selv havde fulgt godt nok med, og beklager skrive sådan til andre, når man ikke selv følger ordentlig med. Durmisi så jeg helst, men manden bliver desværre lønmæssigt for dyr, den spiller jeg så ser mest fornuft i hvis ikke Durmisi er muligt, er Patrick Da Silva en god spiller der har mange af de kvaliteter vi kan bruge.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder