Mogens Krogh
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Mogens Krogh forud for legendekampen: Det bliver fantastisk at spille på Brøndby Stadion

 
Mandag aften bliver der langt om længe taget hul på den længe ventede Superliga all-star velgørenhedskamp. Det er to stjernespækkede hold, som skal møde hinanden, hvor der sammenlagt er mange mesterskaber i de to trupper. Mogens Krogh glæder sig meget til at træde ind på Brøndby Stadion og forventer to hold, som vil vinde.

  • Mogens Krogh
  • Jesper Hammeken
   2. august 2021 - Klokken 10:48
 • Jesper Hammeken
 • Jesper Hammeken
  2. august 2021 - Klokken 10:48

Mandag aften spilles der legendekamp på Brøndby Stadion, hvor spillere som Daniel Agger, Per Nielsen, Kim Vilfort og Mogens Krogh igen snører støvlerne. Trupperne kan findes her. Den firedobblelte mester, Mogens Krogh, glæder sig i høj grad til kampen, hvor han for første gang siden 2002 skal vogte buret på Brøndby Stadion igen. Den tidligere Brøndby-målmand ser også frem til gensyn med mange gamle kollegaer, som han understreger er gamle. 

- Jeg glæder mig helt vildt til den kamp. For nogles vedkommende er det rigtig mange år siden, jeg har set dem, så det er måske ligeså meget tredje halvleg og mandehørm i omklædningsrummet, jeg glæder mig til. Men det bliver også fantastisk at træde ind på stadion og spille en fodboldkamp igen. Det har jeg ikke gjort siden 2002. Det bliver stort, fortæller Mogens Krogh til 3point.dk.

- Jeg forventer mig en hyggelig atmosfære mod et hold, som også består af gamle kollegaer, med streg under gamle. Det er nogle ældre herrer, som skal på banen. 

En af præmisserne for kampens afvikling var, at der ikke skulle være restriktioner i forbindelse med den, og der er derfor også en del tilskuere med på lægterne ved dagens opgør. Det er noget, som Krogh glæder sig til.

- Jeg læste, at der var solgt rimelig mange billetter. Det bliver fantastisk. Det var det, som gav os kicket for nogle år tilbage, og det er jeg sikker på, at det også vil i dag.

Det er nogle år siden, at målmanden var professionel fodboldspiller, og formen kunne derfor også være gået i mange retninger, men Brøndby-legenden har holdt sig igang og kommer ifølge sig selv i en fornuftig form. 

- Nogle vil sige, at det er kageform, jeg er i. Jeg kommer lige fra tre ugers ferie, så man kan også kalde det terrasseform. Men jeg har spillet noget veteranfodbold, og jeg har egentligt, synes jeg selv, holdt mig godt i gang. Det er ikke så meget løb, men jeg har cyklet en del, så jeg kommer i en fornuftig form. 

Mogens Krogh har ikke store forventninger til kampens tempo, hvis man ser det fra lægternes synspunkt. Men den tidligere målmand understreger dog, at alle på banen spiller for at vinde kampen.

- Jeg tror, når vi er derinde, synes vi, det går vildt stærkt. Men jeg tror, at dem som sidder på lægterne vil føle, at det går vildt langsomt i forhold til, hvad de plejer at se. 

- Når først vi er inde for kridtstregerne, vil vi vinde, og det gælder for alle, som kommer i aktion. Det tror jeg aldrig forsvinder, når det har været en del af ens DNA. 

Kampen fløjtes igang 18.00, og det er Claus Bo Larsen, som skal dømme. Tom Køhlert står i spidsen for Brøndby-holdet, mens Troels Bech står for de blå/gules modstander.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER