Noah Nartey
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Nartey ude at startopstillingen, men Jesper Sørensen ser stadig hans potentiale

 
Noah Nartey har oplevet begrænset spilletid i de seneste kampe, men Jesper Sørensen understreger, at Nartey stadig er i spil til startopstillingen, selvom andre spillere lige nu foretrækkes. Nartey opfordres til at vise sin værdi til træning for at genvinde en fast plads på holdet.

    • Noah Nartey
    • Kasper Pedersbæk
      19. oktober 2024 - Klokken 10:03
  • Kasper Pedersbæk
  • Kasper Pedersbæk
    19. oktober 2024 - Klokken 10:03

Noah Nartey fik masser af spilletid for Brøndby i starten af sæsonen, men i de seneste kampe er minutterne blevet færre, og han har primært optrådt fra bænken. Jesper Sørensen anerkender i et interview med bold.dk, at situationen ikke er ideel for Nartey, og at spilleren ikke skal acceptere sin nuværende rolle uden videre:

- Det er han selvfølgelig ikke glad for, og det skal han heller ikke være. Han har også gjort det godt for os i starten af sæsonen, og så er der nogle andre, der er kommet ind.

Sørensen fremhæver, at Josip Radosevic har spillet sig tilbage på holdet med stærke præstationer, men understreger samtidig, at Nartey stadig er en del af planerne og kan komme i betragtning til startopstillingen:

- Men Noah er ikke ude i den forstand, at jeg ikke har ham i tankerne til en, der potentielt kan starte stort set hver eneste kamp. Det er klart, at lige nu er der nogle andre, der er blevet valgt før ham, og det må han godt være skuffet og ærgerlig over.

Variationen i midtbanevalgene skyldes ifølge Sørensen de forskellige kompetencer, spillerne bringer til banen:

- Nogle gange synes jeg, at der har været brug for det ene, og andre gange har der været brug for det andet.

Hvis en spiller som Nartey er utilfreds med sin rolle, har Sørensen dog en klar opfordring til, hvordan han kan ændre situationen – gennem hårdt arbejde til træning:

- Så skal han jo bare vise det herude, og det synes jeg, at han så sent som i dag gjorde et godt eksempel på.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Bare der ikke går Schwartau i den igen, virker mere og mere til spilletiden udelukkende handlede om forlæggelse. Han fortjener mere spilletid.
    6 enige · 1 god kommentar
     
    • @olemartin.dk Der er ikke noget der hedder “fortjener mere spilletid”. Han skal vise til træning, at han kan give værdi i kampene, og derefter vise det, når det når det er alvor.
      Vi har alle set i kampene, at han skal forbedre især det defensive. Gør han det, så er han tilbage i startopstillingen, eller som førsteindskifter på midtbanen.
      3 enige · 3 god kommentar
     
    • @olemartin.dk - Nu kan der ikke gå Schwartau i den. Han har jo netop forlænget. Og Schwartau der havde travlt med at komme videre til Norwich, må nu igen se at den klub han spiller for, har konkurrenter på den plads han skal spille. Hvis Schwartau var så gevaldigt et talent, var han ikke kun havnet i Norwich. Så havde de helt store klubber kæmpet om ham. Det skete altså ikke. Også selv om at han var uhyre billig at hente. Det er muligt det sker om et år eller to. Men det har vi så tilgode at se. Tag et kig på FCK og FCM anno 2024. De har ikke mange danske spillere på og de har altså begge massere af talenter.

  • Brøndby85
  • Brøndby85
    Betalende bruger
      3 dage siden   

  • Nartey er ikke en Schwartau-case.
    Han har kontraktudløb i 2027 og hans værdi vil stige de næste par år.
    NN får mange spilleminutter i denne og i næste sæson.
    1 enig

  • At han ikke startede de to gange vi spillede på plastik, er så ringe en beslutning af JS.
    At man giver en spiller med så meget talent, så lidt spilletid efter han forlænger med klubben er så mærkeligt. Han har ikke spillet sig af holdet og giver sig fuldt ud til træning.
    Endnu en grund til, at JS ikke er den rigtig træner til sædet i Brøndby.
    4 enige · 2 god kommentar
     
    • Brøndby85
    • Brøndby85
      Betalende bruger
        2 dage siden   

    • @Ahijado - NN har kostet os point og muligvis også en misset Europa-gruppespil.
      JS er en super træner
      5 enige · 2 god kommentar

    Se 2 flere kommentarer
     
    • @Ahijado - det er muligt at han ikke har spillet sig af holdet. Men andre har så tilsyneladende spillet sig PÅ holdet. Jeg tænker ikke at JS eller andre har onde hensigter ved at nogle spillere bænkes. Så selvfølgelig sætter træneren det hold der er stærkest til opgaven. Alt andet er jo det rene nonsens. Det er muligt at du og Nartey mener han skal spille. Men der må jeg så bare gentage mig selv...hvis et ungt talent ikke kan indfinde sig på et hold med massere af andre spillere og mener at han er det eneste rigtige på holdet - ja, så vil jeg faktisk håbe at han finder en anden klub. I gamle dage var det en ære at spille for Brøndby og de spillere der har hovedet oppe i egen røv og kun tænker på sig selv og sin kommende udlands karriere, hører ikke til i Brøndby. Længere er den ikke.
      3 enige · 3 god kommentar

---

  • Syntes NN har gjort det godt og har nogen gode kompetencer. men savner noget mere energi og kampgejst fra ham som man fx. ser fra rado. Nogen gange virker det som om han bare lunter rundt efter bolden, savner sku noget aggresivitet fra ham.

    Syntes dog stadigvæk det er mærkeligt at han starter ind i alle kampe, og når han så underskriver kontrakten ryger han på bænke i de resterende kampe, og har realt set kun fået noget der svare til 20 minutters spilletid i 1 kamp.
    2 enige
     
    • 19Magic64
    • 19Magic64
      Betalende bruger
        2 dage siden   

    • @Kepgar Synes også det lugter lidt af, vi giver ham lige spilletid så han forlænger, og så kan vi putte ham på bænken bagefter!

      -kan godt forstå hvis Nartey har en lidt bitter smag i munden, er nu ret sikker på han nok skal få mere spilletid..
      4 enige · 2 god kommentar

  • Efter nederlaget mod FCN skal holdet stabiliseres. Det lykkedes mod FCM og derfor kommer Nartey først ind senere. Han skal nok komme til....
    3 enige · 1 god kommentar




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder