Patrick Pentz
Foto: Freja Borne ©
NYHED

Østrig: Fuld tid til Pentz i EM-test

 
Brøndby-keeper Patrick Pentz fik fuld tid i Østrigs næstsidste EM-test. Hjemme i Wien blev det til en sejr på 2-1 over Serbien.

  • Patrick Pentz
  • Steen Sørensen
   5. juni 2024 - Klokken 18:23
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  5. juni 2024 - Klokken 18:23

Tirsdag aften tog Østrig hjemme på Ernst Happel Stadion i Wien imod Serbien i holdets næstsidste test inden EM-slutrunden i nabolandet Tyskland. Med fra start i det østrigske mål var Brøndby-keeper Patrick Pentz, der fik fuld spilletid.

Pentz var nærmest arbjedsløs i det meste af en kamp, som Østrig vandt 2-1 på to scoringer af Patrick Wimmer fra VfL Wolfsburg og RB Leipzigs Christoph Baumgartner indenfor det første kvarter. Serbien reducerede ved Salzburg-spilleren Strahinja Pavlovic i 35. minut.

Den hos Bayer 04 Leverkusen lejede målmand var prisgivet ved den serbiske scoring efter en flot refelksredning på et skud fra Røde Stjernes Uros Spajic, hvorefter Strahinja Pavlovic nemt kunne heade bolden over stregen til slutresultatet.

Den østrigske avis Kronen Zeitung giver Patrick Pentz karakteren 4 på en skala fra 0-6, hvor 4 står for en stærk indsats. Især spillet med fødderne bliver fremhævet.

- Han var ikke skyld i målet, ellers var der næsten ikke noget for ham at lave. Stærk med fødderne i opbygningsspillet, skriver Kronen Zeitung om karakteren.

Østrig spiller deres sidste EM-test på udebane lørdag kl. 18:00, hvor Schweiz er modstander.på Kybunpark i St. Gallen.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Vil nok være et mindre mirakel hvis CV lander hans underskrift efter EM.
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder