Jesper Sørensen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Panelet: Vi skal finde så mange point, man tror det er løgn

 
BrøndbyLyd-panelet består i denne uge af Peter Froulund og Morten Svan. Blandt mange emner evaluerer de sæsonafslutningen.

    • Jesper Sørensen
    • Per Bang
      7. juni 2023 - Klokken 09:50
  • Per Bang
  • Per Bang
    7. juni 2023 - Klokken 09:50

Brøndby er tredjebedste, hvis man alene ser på pointene i Mesterskabsspillet. Både Jesper Sørensen og Carsten V. Jensen har argumenteret for, at det ikke er helt skidt. Jesper Sørensen nævner endda, at en sejr over AGF i sidste runde havde givet Brøndby det næstbedste resultat blandt de øverste seks hold - efter FCK. 

 

Så er alt vel fryd og gammen? Ikke ifølge Peter Froulund.

- Vi har 1,4 point i snit. Vi har 14 point i 10 kampe. Hvis det er okay, så velkommen til middelmådighed.

- Den går i år, det her er en outlier-sæson. 1,4 point kan jeg ikke forestille mig er nok. Vi har sagt, at vi skal være ‘contender’ næste år. Vi er 15 point væk i år, i en sæson hvor mestrene får 59 point. Vi skal finde så mange point, man tror det er løgn, for at være noget som helst til næste år.

- Det har jeg ikke set tegn på, vi har spillet til, spillerne til eller det taktiske setup til. Der er nok at arbejde med hen over sommeren. Der ligger en hård evaluering og venter. Det bør der gøre.

 

Lidt perspektivløst lige nu

I fankredse hører man ikke mange Brøndby-tilhængere, der er positive lige nu. Det er Morten Svan heller ikke.

- Jeg tror ikke der er nogen, der synes det her peger hen imod næste sæson, hvor vi rammer 10 gode kampe i træk.

- Jeg synes, det hele er lidt perspektivløst lige nu. 

 

CVs sene transfers?

Det er en kort pre-season, der venter forud. Med ny kapital i ryggen gentager Froulund det mantra, fans har ytret mange transfervinduer i træk.

- Lad os nu være klar sådan at vi får en god sæson, hvor vi kommer godt i gang. Hvor vi ikke skal diskutere problemer eller træneren efter otte kampe og trup osv. Det har vi behov for. 

 

Hør hele paneldebatten her.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • mp80
  • mp80   7. juni 2023   

  • Efter at have hørt på JS er jeg langt fra sikker på top 3 i næste sæson, det lader til man kommer til at fortsætte med spillere som Mensah og Rado, mens de store profiler spilles væk fra deres bedste pladser fx Vallys og Evjen. Hvorfor købe de bedste spillere, for så at omskole dem?

    JS vil heller ikke styrke staben, det siger alt.

    Guldet er langt væk, hvis man fortsætter med JS lg CV.
    4 enige

  • Det er jo lidt komisk at JS & CV kan tage lige det antal kampe der passer ind i deres fortælling - nu er der fokus på at forklare og fortælle alle der gider høre på det, at vi faktisk har klaret os godt i mesterskabsspillet, men helt ærligt tag nu og forhold jer til virkeligheden - den er som Froulund beskriver det 1,4 point i snit og ganske rigtig middelmådigehed af værste skuffe, ikke noget der kommer til at rykke os nogen vegne, læg så dertil at der er meget lidt der peger fremad og fortæller os alle at vi har noget stort i vente.
    1 enig

  • Mesterskabsspillene de sidste 4 år:
    19/20: 16 point
    20/21: 16 point
    21/22: 8 point
    22/23: 14 point

    Lidt svært at se at det netop overståede mesterskabsspil skulle være så meget dårligere.
    5 enige · 5 god kommentar
     
    • @Christian Brøndbyman

      Det burde være bedre, i og med at man har smidt 150 mio i truppen.
      2 enige

    Se 1 flere kommentarer

---

  • Sæsoner sidste 10 år:
    2022/23 placering nummer 5
    2021/22 placering nummer 4
    2020/21 dansk mester
    2019/20 placering nummer 4
    2018/19 placering nummer 4
    2017/18 placering nummer 2
    2016/17 placering nummer 2
    2015/16 placering nummer 4
    2014/15 placering nummer 3
    2013/12 placering nummer 4

    Konklusion: største budget brugt i de seneste par vinduer, med den dårligste placering i 10 år og ude af pokalen hurtigt

    Bare det at man bruger slut spil placering som ikke er mærkbart, siger alt om den taber mentalitet, man har bygget op.

    Man burde tage arbejdshandskerne på og stoppe med de dårlige undskyldninger, det er sku pinligt at være vidne til.
    5 enige · 2 god kommentar

  • Dette er en svær tid, hvor de ansvarlige i klubben har travlt med at vaske hænder og se positive aspekter i udvalgte stats. Jeg er træt af forklarmigrøv fra et naivt mesterskabsbejler-parallelunivers og ønsker ligesom så mange andre mere handling og forandring. Jeg ville elske at se en ekstremt fagligt dygtig fodboldmand som JS lykkedes hos os, men jo mere jeg tænker over det, jo mere er min konklusion at vi har brug for en STÆRK træner som kan give CV modspil og stille nogle krav til sine omgivelser. Uden naturligvis at vide alt, så er der for meget status quo og flinkeskole over det der foregår nu. Vi rykker os ikke en tøddel med det nuværende setup, det bør selv de største ja-hatte på dette site efterhånden kunne se.
    2 enige · 2 god kommentar
     
    • @Kristianbs du har helt ret, der r nemlig for meget forklar mig røv og flinkeskole, det virker som om spillerne hellere vil være venner med alle og derfor ikke spiller igennem, alt for mange mangler den gnist som kvistgaarden har, det er som om de tænker at det jo ingem konsekvens har om de skralder igennem eller spiller alibi fodbold ….skræmmende !
      1 god kommentar

  • Man kan også vende den om og sige at FC Nordsjælland og AGF blev nemmer 9 og 10 sidste år og blev nummer 2 og 3 i år. Vores hold er ikke dårligt men vi mangler strategi, selvtillid og kontinuitet.
    2 enige · 1 god kommentar

---




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder