Pierre Kanstrup
Foto: 3point.dk ©
NYHED

Pierre Kanstrup er skiftet til Brønshøj

 
Pierre Kanstrup skal fremover spille for Brønshøj, som ikke oplyser noget om kontraktlængde. Han starter træningen i morgen.

  • Pierre Kanstrup
  • 3point.dk
   24. juli 2023 - Klokken 21:08
 • 3point.dk
 • 3point.dk
  24. juli 2023 - Klokken 21:08

Pierre Kanstrup ophævede aftalen med Fremad Amager denne sommer, og nu er fremtiden på plads. Brønshøj oplyser, at den tidligere Brøndby-spiller starter træningen hos Hvepsene i morgen. De nævner ikke noget om kontraktlængde.

- Pierre er en kæmpe forstærkning af holdet. Vi har ikke været et sekund i tvivl om, at vi ville gå efter ham, hvis han blev løst fra sin tidligere klub. Han kommer med rutine, lederegenskaber og en vilje til altid at vinde. Samtidig havde Pierre et stort ønske om igen at spille i Brønshøj, som han også gjorde for lidt over 10 år siden, udtaler sportschef Thomas Ibsen til klubbens hjemmeside

For 15 år siden vandt Pierre Kanstrup The Double med Brøndby som U/18-spiller, hvor han var anfører for en trup med spillere som Kasper Vilfort, Daniel Stenderup, Mikkel Vilfort, Mark Leth Pedersen, Osama Akharraz, Mustafa ”Mus” Hassan, Tobias Hansen, Kristoffer Munksgaard og Phillip Petersen. Siden har han været i Brønshøj, FC Fredericia, SønderjyskE, AGF, Erzurumspor, Vålerenga, SønderjyskE (igen), Fremad Amager og nu igen Brønshøj. Kanstrup er 34 år.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • The double med u18 for 15 år siden - og ikke én slog igennem i Brøndby… Håber på en ny historie for u17-drengene fra 22/23
   
  • Patron
  • Patron
   Betalende bruger
     24. juli 2023   

  • @Anton Dværg Man kan vel delvist argumentere for, at Akharraz gjorde - indtil han fik storhedsvanvid…

   Er dog ret fortrøstningsfuld med den nuværende u17-trup :)
   1 god kommentar
   
  • @Anton Dværg Stenderup nåede at være fast mand i et par sæsoner og skiftede først væk som 24 - 25 årig da man hentede Agger hjem og Dario Dumic begyndte at overtage for ham.
   Det var dog også mest af nød at han blev brugt, for han var sgu ikke ligefrem toppen af poppen, men det var på det tidspunkt at der ikke var mange penge at rydde rundt med.
   1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder