Foto: Carl Johan Dahl ©
PODCAST

Podcast: Bør Brøndby overveje at skifte system?

 
Her kan du høre nedtakt fra søndagens derby.

    • Nanna Møller Karlsen
      2. september 2024 - Klokken 13:14
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    2. september 2024 - Klokken 13:14

Brøndby IF mødte ikke op til kampstart i Parken og endte med at tabe sæsonens første derby med 3-1. Personlige fejl kostede igen.

Og hvor efterlader det så Brøndby på tærsklen til en landskampspause med mulighed for at arbejde i bund med tingene? Bør Jesper Sørensen og trænerteamet overveje en systemændring eller er det noget andet, der skal til?

Panelet i derbynedtakten består af Jonathan Lorenzen og Mads Lohse. Nanna Møller Karlsen er vært.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: GF Forsikring Nordsjælland og Storkøbenhavn
Partner: Viaplay

Du kan lytte til podcasten her eller du kan finde den i din foretrukne podcastafspiller:





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • LJS
  • LJS
    Betalende bruger
      14 dage siden   

  • Min tillid og opbakning, til J.S er ikke, indrømmet, hvad den har været. Men på den anden side, er jeg i tvivl om en trænerfyring, er det rigtige. Medmindre vi kan finde, den rigtige permanente løsning og ikke en overgangsløsning. Har lidt det indtryk, at tingene sejler lidt i klubben. For hvad er det helt præcist, som vi efterstræber. Skal vi være en resultatorienteret klub, en talentfabrik, eller en hybrid, midt imellem. Er vores spillestil den rigtige og er den forenelig med vores dna, hvad den så helt præcist er. Er og vil altid være fan af klubben. Men bliver mere og mere frustreret over klubbens ageren, frem og tilbage, uden en fast retning. Måske er jeg bare lidt frustreret over tingenes tilstand p.t. Synes det er lidt for meget op af bakke.
    5 enige · 3 god kommentar
     
    • @LJS - vil du lige forklare, hvorledes JS kan bebrejde s de seneste skuffende resultater?

    Se 5 flere kommentarer
     
    • Jensen
    • Jensen
      Betalende bruger
        13 dage siden   

    • @LJS - Meget enig. Jeg har i flere år efterspurgt en sportschef…!
      CV blev ansat fodbolddirektør, hvilket betød, at han skulle varetage køb og salg af spillere, samt fyre og hyre i staben.
      Jeg tror Ebbe Sand var tiltænkt rollen som sportsdirektør, hvor han skulle udstikke den sportslige retning.

      Jeg mangler en person i BIF, det sætter sig ned og dikterer den retning klubben vil i. Det skal IKKE være op til den siddende træner, hvilken spillestil der skal praktiseres.
      Klubben bør beslutte hvilken spillestil man ønsker, så der til en hver tid kan købes spillere efter denne stil og hentes nye trænere efter samme.
      2 enige · 2 god kommentar

  • Ja, det har længe været det forkerte system, det samme gælder desværre også træneren.
    2 enige

  • @ Ole Martin.dk. Du har ret vi har brug for systemskifte , og en no bullshit ct med flere planer og ild i øjnene , så CV har travlt idag MEGET Travlt!!!
    1 enig

---

  • GameBoy
  • GameBoy
    Betalende bruger
      14 dage siden   

  • Må bare håbe at Ledelsen i Brøndby snart vågner op og finder ud af at fyre JS, når han ikke med det hold kan få dem til at spille sammen, og i stedet for udtaler at vi skal starte forfra, så virker det som om han har opgivet, og derfor må man bare losse ham ud i kulden og takke for det Mesterskab han heller ikke gav os på sidste spilledag :(
    1 enig
     
    • @GameBoy
      Hvad vil det hjælpe med at fyrre JS? Har du bedre træner på market som vil Brøndby IF??

  • Ja der skal 4-4-2 og så skal der spilles med de spillere som er bedst og ikke fordi de har et navn. Og det er muligt at det kræver en CT med lidt større n….. end JS åbenbart har for så var både Wass og Klaiber da blevet flået ud i går.
    2 enige

  • GameBoy
  • GameBoy
    Betalende bruger
      14 dage siden   

  • Må bare håbe at Ledelsen i Brøndby snart vågner op og finder ud af at fyre JS, når han ikke med det hold kan få dem til at spille sammen, og i stedet for udtaler at vi skal starte forfra, så virker det som om han har opgivet, og derfor må man bare losse ham ud i kulden og takke for det Mesterskab han heller ikke gav os på sidste spilledag :(
    1 enig

---

  • Uanset hvilket system vi spiller, vil det ikke hjælpe. Det eneste der ville hjælpe her og nu, er en trænerfyring. Brøndby skal have en træner med vindermentalitet, noget som Jesper Sørensen på ingen måde har.

    Det vigtigste er ikke nye spillere, men en ny træner.
    2 enige · 1 god kommentar

  • Joblar
  • Joblar   14 dage siden   

  • Jeg er fuldstændig ligeglad med systemet, problemet er spillestilen - DBU possesion uden udbytte, trillen til siden og bagud gaaaaaab, ny træner med et par noss.., tak. Vi har den dyreste trup i mands minde, og spiller som en pose nødder. For hver dag der går kommer vi til at sætte endnu flere point til, og vores målsætning og ambitioner om at skulle spille europæisk bliver tæt på umuligt, ledelsen og bestyrelsen gambler godt nok med vores sæson.
    3 enige · 1 god kommentar

  • I fodbold handler det om de små marginaler.

    Var vi ikke blevet snydt for det oplagte straffe i Randers kampen kunne vi være gået fra banen med en sejr - så ville vi have haft 14 point for 7 kampe, hvilket ville have været mere end godkendt - altså et snydt straffespark - vi har givet for mange omstillinger væk og lavet personlige fejl som har kostet mål, så defensiven skal stabiliseres i landskamppausen.

    Tidligst derefter skal der evalueres på det sportslige set up.

    I mesterskabssæsonen vandt vi med et pointgennemsnit på 1,9063....!!!!!
    2 enige · 2 god kommentar

---

  • Om det famøse banner - når man ønsker at kommunikerer med sin omverden så skal ens budskaber tænkes igennem - forstår modtageren af budskabet det som afsenderen ønsker at kommunikerer eller er det noget indforstået gruppe halløj. Jeg er stoppe med i sociale sammenhænge at tage en Brøndbytrøje på eller erklærer mig som Brøndby fan for folk omkring mig håner mig og betragter mig som en voldsparat person, så jeg holder lav profil selv om det æder mig op indefra ikke at kunne vise mit sande jeg og mit glødende Brøndby hjerte....suk suk
    1 god kommentar
     
    • @Rasmus Stephansen behold for vores alles skyld den trøje på, så du med den og din holdninger viser, hvad en ægte fan af brøndby også er.

  • At fyre en træner som Jesper Sørensen kan have både positive og negative konsekvenser, afhængigt af klubbens situation og de omstændigheder, der førte til beslutningen. Hvis holdet har præsteret dårligt, kan det nogle gange give en ny start og motivere spillerne. På den anden side kan det skabe usikkerhed og påvirke moral og sammenhold i truppen. Det er vigtigt at overveje, hvad der er bedst for klubben på lang sigt, herunder hvem der eventuelt skal erstatte ham, og hvilken strategi klubben har for fremtiden.
    1 enig · 1 god kommentar

  • Puha, jeg har det svært med de her systemskift. Og jeg har måske også svært ved at se koblingen mellem systemet og spillestilen på den ene side, og de utroligt mange personlige fejl vi har lavet i de første kampe. Altså, hvorfor skulle det blive bedre af at skifte spillestil eller system?

    Omkring spillestilen.
    Nu har vi siden sommeren 2022 bevæget os mod en spillestil med større fokus på at holde bolden i egne rækker. Enten har vi modet til at holde fast på trods af modgang, eller også rykker vi os aldrig som klub.

    Det kan sagtens være Jesper ikke er den rigtige løsning, men næste træner skal også være fokuseret på possession-fodbold.
    3 enige · 3 god kommentar

---

  • Vi skal ikke begynde at sadle om nu og skifte formation, når vi nu endelig er ved at være på plads med spillestil og spillere, der egner sig til spillestilen. Det skal ikke overvejes. Der er så mange skabeloner i spillet, der er lavet til vores nuværende formation. Hvorfor smide det væk når det faktisk er noget der virker? Vi kommer frem til chancer og vi får scoret på vores chancer i åbent (!) spil.

    Så byg nu videre på det med alle de andre ben, der er afgørende for et godt fodboldhold. Dvs. forsvaret skal lukke meeeget bedre af. Og kom nu ind i kampen med dødbolde (både offensivt og defensivt), og det gælder også indkast. Når vi får hjørnespark, så er vi ufarlige. Når modstanderen får dødbolde så er vi rystende usikre. Fokus på forsvar og dødbolde.
    1 enig · 1 god kommentar

  • Kunne sagtens se os spille 4-4-2 diamant. Jeg tror ikke det sker, men gad godt se os prøve:

    Pentz
    Sebulonsen - Alves - Rasmussen - Divkovic
    Spierings
    Wass - Nartey
    Vallys
    Kvistgaarden - Ohi

    Med

    Mikkelsen/Sonne
    Klaiber - Lauritzen/Vanlherberge - Vraa/Tschiembe - Bischoff
    Rado - Vanlherberge
    Suzuki
    Bundgaard - Rajovic

    Går med Ohi over Rajovic da jeg tror 4-4-2 fungerer bedst når vi har én fox-in-the-box type. Og vil hellere se om vi kan få Ohi i form igen, end at bruge tid på en spiller der kan smutte gratis tilbage til Watford i januar.

    Går med Seb-seb fordi jeg føler han har spillet sig på og eksperimentet med Klaiber i midterforsvaret må være slut efter landsholdspausen.

    Nogen pladser har mere bredde end andre, og største udfordring er vel om vores wingbacks er defensitvt gode nok til at spille back-backs. Og vores midterforsvarere må koncentrere sig om at forsvare og så må midtbanen stå for det kreative.






Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder