Brøndby Legia øv
Foto: Privat ©
PODCAST

Podcast: Deja vu?

 
Her kan du høre en ekstraudsendelse fra BrøndbyLyd om det europæiske exit.

    • Brøndby Legia øv
    • Nanna Møller Karlsen
      16. august 2024 - Klokken 12:32
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    16. august 2024 - Klokken 12:32

Det lykkedes ikke Brøndby IF at bryde sin seedning og spille sig videre i Conference League-kvalifikationen. Heller ikke denne gang blev døren sparket ind til Europa.

Hvorfor lykkedes det ikke? Hvor stor betydning får det for sæsonen? Hvad skal der ske nu for at rejse holdet igen?

Panelet består af Ulrik 'von Liechtenstein', Tobias Hansen og Henrik Madsen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Partner: Arbejdernes Landsbank

Partner: GF Forsikring Nordsjælland og Storkøbenhavn

Meld dig ind i 3point.dks venner og vær med til at sikre vores dækning af Brøndby IF. Lige nu sender vi en gratis t-shirt til alle nye, betalende medlemmer. Støt med et årligt eller månedligt beløb. Meld dig ind her.

Du kan også besøge vores webshop, hvor du kan købe kopper, t-shirts, hoodies, plakater og bøger. Besøg webshoppen her.

Lyt til udsendelsen her eller find den i Spotify, iTunes eller en anden afspiller:





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Måske det vil være en god idé hvis nogle af tosserne begynder at ''holde med'' fck i stedet for at ødelægge det for BIF med alle de bøder de pådrager klubben.
    5 enige · 2 god kommentar

  • GARFIELD
  • GARFIELD
    Top kommentator
    Top gode
    Top enige
      1 måned(er) siden   

  • Kunne være rart at man i BIF lyd, bare en gang valgte at tage afstand, for det der skader vores klub gang på gang økonomisk og omtale. At man tog en debat op om hvad det vil sige at være fan, samt nogen føler sig hævet over reglerne og BIF, man vælger alt for tit at lukke det blinde øje til, det er den følelse man kan sidde med, I er fan medie, og fan er ikke man beskytter dem, men beskytter klubben, for dem der skader vores klub med klækkelige bøder.

    Det er skammeligt at vi nu igen skal have kæmpe bøde, og andet der koster vores klub, det må stoppe nu, BIF lukker øjnene og gør alt for lidt. Nanna I køre en god fan side, med en masse fans der elsker klubben, burde I ikke som vores fan side gå forrest, og komme ud med en opfordring på man ønsker det stoppet, synes der aldrig kommer noget fra jeres side omkring det, og det kan undre mig lidt, for kunne være fedt I tog den del op i jeres lyd, som vi alle synes er fedt at lytte til, jeg er ikke modstander af Alpha eller hooligans så længe de holder det for dem selv. Jeg er modstander af dem som misbruger klubbens navn, skader vores klub vi alle elsker. De personer der ikke forstår det, har intet med fans at gøre. Alle dem inkl. de grupper der ikke laver reklame for dem eller føler sig hævet over klubben, og er med til bidrage til en god stemning, er alle velkommen, sådan har vi altid gjort på Vestegnen. Bare folk snart fatter den skade de gør ikke kun med kæmpe bøder, sanktioner, men omtale for sponsorer og kommende unge fans.
    9 enige · 5 god kommentar
     
    • nannasoph
    • nannasoph
      Administrator
        1 måned(er) siden   

    • @GARFIELD Hej GARFIELD, det kan helt sikkert være et interessant emne at tage op i en special podcast. Og på bagkant af en stor Europa-bøde er det naturligvis endnu mere aktuelt. Vi har udgivet 14 podcasts på 16 dage i august og skal nok lige puste ud, men så vil jeg gerne gå i gang med processen med at samle et panel, som kan gå ind i en debat om pyro, stadionreglement mv. God weekend og god kamp på søndag.
      2 enige · 9 god kommentar

    Se 4 flere kommentarer
     
    • Mogens
    • Mogens   1 måned(er) siden   

    • @GARFIELD det kommer ikke til at ske. Nanna og dermed 3point og Brøndbylyd har aldrig taget afstand til den slags. Div grupperinger er nok for tæt på og at forholde sig professionelt og konstruktivt til uroligheder er ikke hende force. Så kan hun sikkert så meget andet...
      1 enig · 2 god kommentar

    Se 5 flere kommentarer

  • Som man nok har bemærket, så flyder frustrationerne over hos de fleste, der holder med BIF. Så det er en lidt 'mørk' podcast med mange af de betragtninger, som også florerer i mening mands mund.

    * Ja, det er vigtigt at tale om kultur og resultater. For det hænger sammen. Her er vi udfordret på det grundlæggende: Det mangler i trænerstaben og hos sportsdirektøren.

    Sportsdirektøren:
    CV har forbedret klubbens trup her på det seneste. Eller mere præcist: han har sammensat en god trup, når vi stopper med at tælle ved 15-6 spiller. Når man tænker på at man har købt flittigt ind af lykkeridder-talenter og spillere, som i bedste fald har haft biroller i Brøndby samt unge talenter fra MC som skal integreres og lykkes på holdet, så er niveauet ret højt på de startende elleve.

    Alligevel, så mangler der reelle forstærkning(er) som skulle kunne skubbe os videre i Europa. Han har fejlet strategisk i et par omgange nu, den kære CV. Det er på tide, man overvejer, om der er en bedre fodboldleder, som kan være med til at grundlægge en anderledes kultur i Brøndby.

    CV står stille, når der skal op og trædes i pedalerne. Han finder JS som cheftræner efter en fejlslagen rekrutteringsproces, og han det virker som om han helst vil have en træner, der ikke har en mening om noget og er fuldt ud pragmatisk. Han forsømmer at polstre en trup, og så går vi glip af den indtjening, der ligger i at række ud efter sportslig succes. Om ikke andet, har hans strategi for dette vindue totalt fejlet, og han er beviseligt ikke kommet i mål på et enormt vigtigt parameter: Europa.

    Lige nu er vi kendt for at være den flinke forstadsklub, der er perfekt til at balancere familie- og arbejdsliv. Mentaliteten er der simpelthen ikke, men retorikken er til tider indstuderet. Det er under pres, vi ser hvor skrøbelig en konkurrencekultur, man har skabt. Man kan mærke det på vores europæiske modstandere, hvor lidt respekt, der er for den måde vi gebærder os på. Der er talrige eksempler - hvis du har brug for at jeg skriver dem ud til dig.

    Træneren:

    Vi var alle sammen lunkne på en fejlslagen U-21 træner, som 'vist nok' havde skrevet 'Keep Attacking' på en tavle, da hans chef vandt guld med Brøndby. Mere af det samme som Niels. Men nu havde JS jo fået en fantastisk trup, så hvorfor ikke give det en chance?

    Sagen er, at Skeletor vinder aldrig. Det gør den lidt mere macho He-Man. Og selvom JS ikke kan ændre sit udseende, så kan jeg ikke lade være med at dvæle over hans skæbnefællesskab med Skeletor. JS var (en del af) vores ærkefjende i en tid, hvor vi havde en mere macho kultur, hvor vi vandt og dominerede. JS var svineheldig med at ryge i top-6, har tabt flere matchbolde i slutspillet og selv når han topperformer med sin trænergerning og det kommer til udtryk på banen at Brøndby har mere kvalitet, så eksekverer han ikke.

    Vi har brug for at der kommer en træner til med europæisk erfaring og med mesterskaber inden for vesten. Gerne fra en liga hvor mange hold har været med i medaljekampen. Han skal skabe en ny trænings- og kampkultur i Brøndby. Det er som sådan et til tider underholdende hold som JS har banket sammen, men han fejler på kulturen. Han fremstår ikke som en, der vil dø for at vinde (for Brøndby). I hans optik er det da et fint job at være cheftræner i Brøndby. Han er videre i morgen, hvis han får sit gyldne håndtryk.

    Det bliver spændende at se, hvad GFH vurderer er mest 'cost-effective' at gøre ud fra den situation vi nu befinder os i.
    8 enige · 1 god kommentar

---

  • Stauning74
  • Stauning74
    Betalende bruger
      1 måned(er) siden   

  • Jeg synes denne podcast langt hen af vejen er utrolig grov mod JS. Jeg synes også, at desuden er ensidig, ufaglig og unuanceret.
    5 enige · 4 god kommentar
     
    • nannasoph
    • nannasoph
      Administrator
        1 måned(er) siden   

    • @Stauning74 Hvordan oplever du det?
      1 enig

    Se 11 flere kommentarer

  • Marius
  • Marius   1 måned(er) siden   

  • Jeg er enig at Jesper skal præsentere fra på søndag af og de næste kampe frem, ellers må han videre, men jeg synes at CV har et kæmpe ansvar. Vi var meget heldig med at være så tæt på mesterskabet sidste år, når man ser på vores trup. Vi havde ikke mange skader og andre hold dummede sig.Derfor er det mig en gåde, hvorfor man ikke har ryddet op i truppen for lang tid siden og fået nogle profiler ind, som kunne støtte vores unge talenter noget mere.
    Hvorfor har man ikke investeret i en spiller i hver kæde? Pengene er der. Jeg forstår det ikke. God weekend.
    3 enige · 2 god kommentar

  • Dette er en helt fantastisk podcast med et klasse panel. Simpelt hen en fornøjelse at lytte til.
    4 enige · 2 god kommentar

---

  • Respekt for i kan optage en podcast dagen efter sådan en kæmpe fiasko!
    Jeg synes dog det er synd, at en del af panelet slagter JS. Der bliver kort nævnt bestyrelse, sportsdirektør osv., men der bliver først sat navn på, når vi kommer “ned” til cheftræneren.
    Der bliver snakket meget om en god kultur og de unge spillere endelig får chancen. Det er vel i høj grad JS’s fortjeneste, at de unge spillere nu har fået en rolle. Måske de unge spillere skal spille superliga, og ikke have ansvaret for at kvalificere til Europa!?
    Hvor er de to rutinerede forstærkninger, som ikke koster et mål på hjemmebane i sæsonens vigtigste kamp, som ender med at vender kampene på hovedet?
    Nartey, Bischoff osv. skal først og fremmest spille om søndagen, hvor der er plads til at lave de fejl, der naturligt vil komme. Så må rutinen og den beviste kvalitet spille de vigtige europæiske kampe. Desværre kommer den kvalitet igen, igen, igen først om et par uger, når det er for sent og ligegyldigt.
    2 enige · 1 god kommentar
     
    • @Bjarke1987 jeg er total enig! Det absolut dummeste vi kan gøre nu er at skifte cheftræner igen igen igen
      2 enige · 1 god kommentar

  • Jeg synes virkelig Ulrik er gode i de her podcasts. Jeg er ikke altid enig med ham, men han kommer godt ud over rampen med nogle skarpe beskeder. Keep it up

    Dejligt at Nanna får sluttet podcasten af med at nævne de forskellige forudsætninger superligaholdene imellem. BIF er IKKE favoritter til guld i en liga hvor FC 1 og 2 bruger så markant flere penge. Omvendt bør vi kunne forvente en 3. plads og dermed Europa igen til sommer.

    Endelig frygter jeg ligesom Henrik og Ulrik, at fyrer man JS så er der ingen garanti for at vi fortsætter med samme spillestil. Det er i alt for høj grad sportsdirektøren og træneren der dikterer netop det i BIF




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder