cv
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Farvel til CV - og hvad så nu?

 
Her kan du høre en breaking-udsendelse om Brøndbys farvel til Carsten V. Jensen.

    • cv
    • Nanna Møller Karlsen
      8. oktober 2024 - Klokken 20:06
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    8. oktober 2024 - Klokken 20:06

Carsten V. Jensen er fortid som fodbolddirektør i Brøndby IF. Det blev meldt ud tirsdag eftermiddag.

Hvilket aftryk efterlader han efter fem år i klubben? Og hvad så nu? Hvem har hænderne på rattet og i hvilken retning skal bilen styres? Hvad ligger der af muligheder og bekymringer i en situation som denne?

Panelet består af Peter Froulund og Jakob Kjærgaard. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank

Partner: 3point.dks venner

Vil du støtte 3point.dks arbejde og sikre at vi fortsat kan udgive Masterclass-indhold og breaking-udsendelser som denne gratis, så kan du melde dig ind og støtte med et årligt eller månedligt beløb fra 19,64 kroner HER.

Lige nu sender vi en gratis t-shirt til alle nye, betalende medlemmer.

Lyt til udsendelsen lige her eller find den i din foretrukne podcastafspiller:





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Bliver spændende, når Brøndby torsdag vil afholde mixed zone, hvor JS og flere spillere vil være tilstede og der kan spørges ind til CVs farvel.
    1 enig
     
    • @olemartin.dk De svar er ret kedelige og meget forudsigelige, noget i retning af at CV har været en god mand for klubben at at vi spillere fokuserer på de ting vi kan påvirke på træningsbanen og i kampene ,så må andre tage sige af arbejdet på direktionsgangen - der kommer ingen lækre journalist godbidder.
      1 enig

  • Bud på klar forstærkning på trænerposten, hvis JS snart skal videre.

    Sérgio Conceição 49år system 4-2-3-1 tidl. klubber bl.a. FC Porto og FC Nantes - pt uden klub, brug hellere mere på en kvalitets træner end fyld.
     
    • @olemartin.dk Helt enig. Og så kan de også lige hente Haaland, Mbappe og Bellingham. Bedre at bruge lidt mere, for de rigtige..

      Sérgio Conceição har været Porto trænet i 7 år. Er blevet kædet sammen med alverdens top klubber. Vi taler om en mand, der vandt 10 pokaler på 7 år med Porto..

      Vil du tages seriøs. Så kom med seriøse bud
      7 enige · 7 god kommentar

    Se 1 flere kommentarer
     
    • mimor1
    • mimor1   13 dage siden   

    • @olemartin.dk Jesper er lige blevet fredet af JBA
      2 enige · 1 god kommentar

  • Uche
  • Uche   13 dage siden   

  • Når man fyrer en sportsdirektør,som man nu har gjort, så er det min optik for at få et
    nyt sportsligt set up, hvor der bliver taget beslutning om retning, spilletil etc.
    når de så har fremlagt/godkendt deres syn på det fremtidige sportslige set up, så går man igang med udskiftning i sportslige sektor omkring holdet og derefter spillematrialet
    1 enig · 1 god kommentar

---

  • LJS
  • LJS
    Betalende bruger
      13 dage siden   

  • Mon ikke J.S. Forbliver som træner, inden en ny sportsdirektør, bliver fundet.
    Så kan han jo passende finde sin mand til posten.
    Det bliver ihvertfald spændende, hvad fremtiden bringer.
    Lad spekulationerne begynde...
    1 enig · 2 god kommentar
     
    • @LJS Jov, Det må vi forvente. At JBA er ude og lægge låg på er eneste mulige senarie, han kan selvfølgelig ikke gøre andet.
      1 enig

  • GARFIELD
  • GARFIELD
    Top kommentator
    Top gode
    Top enige
      13 dage siden   

  • Jan B har været ude og melde ud at Jesper ikke skal frygte sit job.

    Tænker der er også brug for ro, man venter vel og ser tiden an.
    4 enige · 2 god kommentar

  • Kramer
  • Kramer
    Betalende bruger
      13 dage siden   

  • Er GFH på vej ud af BIF?

    Jeg tror det ikke, men kan alligevel ikke helt slippe tanken om, at CV faktisk har været firmaets mand; korkproppen, som har tænkt mere på at beskytte klubbens aktiver langsigtet frem for at sælge det hele ud igen, inden talentet og truppen blev forløst. Ja ja, det sidste mangler vi stadig at se. Men hvad nu, hvis fyringen af CV er fordi, at GFH har givet op på deres ejerskab af BIF (de har også solgt ud andre steder) og skulle af med manden, der ville forhale at sælge så mange spillere som overhovedet muligt til vinter, så man kan dække det meste af tabet og derefter sælge klubben til højestbydende.

    Og så i den helt modsatte grøft. Der bliver diskuteret, om vi skal dele CV's job op i to, så vi igen får en sportsdirektør. Her kommer jeg til at tænke på tiden med Troels Bech, som gik fra at være træner til fodbolddirektør, nok lidt efter at have brændt sig på trænerbænken. GFH har måske slet ikke tænkt sig at fyre JS, som også var Scott McLachlan's valg, men ansætter i stedet Kasper Hjulmand for at få en sportsdirektør, som tænker fodbold på samme måde som vores træner og kan lægge strategien derefter. En ny udfordring for Hjulmand.

    Ikke at jeg selv anser nogle af udfaldene som videre sandsynlige, men som Peter Frolund selv nævner, kan vi lige nu kun gætte på, hvad der kommer til at ske. Så hermed et par skæve bud.
    1 god kommentar
     
    • Saesonkort
    • Saesonkort
      Betalende bruger
      Top kommentator
      Top enige
        13 dage siden   

    • @Kramer, det er ret simpelt at arbejde for amerikanske investorer. Der skal leveres utvetydigt på budgetterne ellers er du færdig.

      Det er ret beset casen i en nøddeskal. Carsten Vagn har ikke leveret på sine målepunkter.

    Se 2 flere kommentarer

---

  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      13 dage siden   

  • Jeg er ked af at konstatere det Jakob, men du spreder FAKE NEWS. Carsten Vagn sparkede ikke døren ind til MasterClass. Faktisk var vi historisk lavt på indslusninger i starten af hans periode. Han pyntede sig med lånte fjer og talte bl.a. Maxsø med - og Slimane var mest i MasterClass på papiret i 12 mdr. så hans spilletid også udløste bonusordningen. Da kritikken blev konkret og dokumenteret var modsvaret at hive Singh og Pyndt op.

    Derudover runger din begejstring for Carsten Vagns tanker om spillestil for at opnå succes i Europa mærkeligt…
    1 enig · 1 god kommentar

  • Der er noget vemodigt over det.Synes at C.V. Har handlet godt ind.Man ved jo ikke hvor meget i budgettet som han har haft mulighed for at handle ind efter.Men med et mesterskab og et point fra det,sidste år,så synes jeg at han har været en god sportsdirektør for vores klub
    2 enige

  • Tvivler kraftigt på, at CV har været i gang med at planlægge næste transfervindue - det har været planlagt i minimum et år, så jeg mener det er korrekt, at en evt. afskedigelse er timet godt. Jeg kommer dog til at savne CV, for jeg synes han er gennemsympatisk.
    1 enig

---

  • Rigtig gode perspektiver i podcasten omkring GFH ejerskabet – og om uvisheden om hvad der ligger bag beslutningen. Tak for dem.

    Men jeg undrer mig over at Jan B’s tidligere udmeldinger om sin skuffelse over CV’s ageren med indkøb ikke bliver nævnt. Jan Bech har flere gange offentligt sagt at pengene til spillerindkøb er der, at han er uforstående overfor de sene indkøb (altså før de europæiske kampe). Og CV har samtidig sagt at det ikke er pengene, der er afgørende, men at det handler om hvad spilleren vil, og at mulighederne først åbner sig når spillerens muligheder lukker sig sidst på vinduet. Det er to modstridende logikker.

    Så som jeg ser det er det på den ene side er en klassisk Jan Bech, som med sit store BIF-hjerte, gerne vil rykke en udvikling hurtigt, og derfor er uforstående overfor CV, mens det på den anden side er en CV som realisten, og som (måske fra sin FCN tid) holder sig til den langsigtede strategi om at udvikle klubben i små skridt uden den store risiko.

    Derudover kan jeg ikke lade være at tænke på om Wass-sagen spiller ind i CV/Jan B konflikten. Er Wass – en hver BIF-fan’s darling – en Jan Bech ide? Og ikke en signing, der følger CVs ”følg strategien” tilgang? Og er Wass’s plads på bænken og fravalg som anfører en proxy for den konflikt? Men det er mere i over i den spekulative sølvpapirshattede afdeling.




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder