Jan Bech Andersen
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Jan Bech og Scott Krase om sammenbruddet i forhandlingerne om en værdiaftale

 
Her kan du høre podcast med Jan Bech Andersen og Scott Krase, som giver deres version af sammenbruddet i forhandlingerne med Fanafdelingen.

  • Jan Bech Andersen
  • Nanna Møller Karlsen
   29. april 2023 - Klokken 19:45
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  29. april 2023 - Klokken 19:45

Torsdag udgav vi i BrøndbyLyd en podcast med formanden for Fanafdelingen, Lars B. Petersen, som gav sin version af sammenbruddet i forhandlingerne med klubben og GFH om en mulig værdiaftale.

Nu bringer vi et interview med bestyrelsesformand Jan Bech Andersen og bestyrelsesmedlem fra GFH Scott Krase om deres syn på sammenbruddet i forhandlingerne. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: 3point.dks venner

Meld dig ind i 3point.dks og få flere podcasts som denne. Du kan støtte vores arbejde med et månedligt eller årligt beløb. Meld dig ind her.

Hør podcasten her eller hvor du foretrækker at lytte med:

 

 

Du kan også høre podcasten med Lars B. Petersen fra Fanafdelingen her:

 

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Ganske enkelt fornemt. Endnu en gang tak for kvalitetsindhold. Det giver stof til eftertanke.
  11 enige · 5 god kommentar

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    29. april 2023   

 • Jeg synes det giver mening.

  Jeg har læst punkter i dokumentet og hørt Scott fremlægge GHF’s synpunkter og argumenter. Jeg tiltræder hensigtserklæringen og vil holde os alle op på indholdet og hensigten i den.
  16 enige · 7 god kommentar

 • Mange tak til 3point for dette fine interview.

  Det lyder som om uoverensstemmelsen bunder i noget, man kunne have forudset: man kan ikke binde sig juridisk til en erklæring, hvor mange af punkterne ikke er direkte målbare, eller hvor der kan være uenig om hvordan man måler det. Så eksponerer man sig for en masse juridisk ballade efterfølgende.
  Og af det følger, at det ikke kan forventes, at vi får en bindende juridisk aftale, eller i hvert fald kun på nogle af punkterne. Måske kunne man dele aftalen op i et juridisk og et ikke-juridisk bindende afsnit.

  Jeg er med på at amerikanere kan være ekstremt gode til at tale deres sag og lyde troværdige, men jeg synes langt det meste af hvad SK siger her, giver mening for mig. Men jeg kan allerede nu læse forskellige steder, at mange synes han er forfærdelig at høre på - nok mange af dem der i forvejen er orange.

  Jeg tror desværre der er lang vej til den her konflikt stopper. Jeg fornemmer at der er for mange der har helt urealistiske forventninger til hvad klubben kan gå med til.
  17 enige · 7 god kommentar
   
  • @Christian Brøndbyman Problemet er at man stiller krav, hvilket man i øvrigt slet ikke har jurdrisk krav på, som er udefinerbare.
   Det er der ingen investor, der kan gå med til.
   14 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Christian Brøndbyman
   Er helt på linje med dig her ift hvad Scott fortæller og det giver super god mening, og er helt med på man IKKE kan binde sig juridisk til den specifikke aftale i sin helhed. Dog er jeg nysgerrig på, som du selv nævner om der rent faktisk er nogle punkter som KAN bindes juridisk, Eksempelvis stadionnavn, eller at overskud bliver geninvesteret i klubben osv.

   Scott nævner nemlig kun de punkter der IKKE kan bindes juridisk.

   Man kan da håbe at Fan-afdelingen kan genoptage forhandlingen, og så snakke helt konkret med klubben omkring hvad der rent faktisk er muligt, at skrive ind og sikre juridisk hvis noget?

   Samtidig har man så hensigtserklæringen på siden som et code of conduct
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Hvis der er nogle fra fanafdelingen der kigger med herinde må jeg så ikke udtrykke min største respekt for i ikke lader jer blive kørt over af de her amerikanske fodbold gangstere..

  Og lige sende en stor fuck finger til min gode kammerart Patrick der fik mig til at forelske mig så meget i den den her klub i tidernes morgen. Det bare ikke det samme mere.
   
  • @Ingen Over Klubben Åhhh, det er sejt, at køre klubben i ruiner. Flot!
   Må jeg ikke understrege, at hvis det ikke var for Jan B, der er formand for de amerikanske fodbold gangstere, som du kalder dem, så havde vi ligget og rodet i 2 div.
   De ligger mill på atter mill i klubben i håb om at styrke den, så værdien bliver større. Hvad gør du?
   Du burde hedde: Jeg er under klubben og ikke værdig!
   10 enige · 3 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • Cappi
  • Cappi   30. april 2023   

  • @Ingen Over Klubben Det er typer som dig, der ødelægger vores klub. Har du overhovedet hørt podcasten? GFH bliver dømt på forhånd selvom de udelukkende har vist gode intentioner. Jeg synes, at det er så fejt af fanafdelingen og orange-protest personerne. Kom nu tilbage til virkeligheden før I ødelægger hele klubben!!
   4 enige · 1 god kommentar

 • Det er simpelthen grotesk at FA, hvem de så end er, skal styre det her!?
  De repræsentere i hvert fald ikke mig, der har været fan i 35 år.
  Det er som om at vi er blevet kuppet at nogle rabiate venstreorienteret, der har deres agenda i at føre klubben i mod afgrunden i en større fodbold agenda, hvilket de af en eller anden grund føler de er berettige til.
  Derudover er det næsten rystende at FA intet fatter, at a letter of intent, er næsten stærkere end en juridisk aftale, for den binder GFH op på nogle mere fluffy dele, de kan holdes op på.
  Såfremt de ikke overholde disse regler, vil de næppe få succes med at overtage andre klubber fremadrettet.
  Jeg syntes det er pinligt!
  7 enige · 2 god kommentar
   
  • @Sorteslyngel forstår din frustration men hvorfor melder du dig ikke ind i FA og ændrer det?

  Se 2 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   30. april 2023   

 • Fantastisk interview med Scott og Jan, hvor er Scott bare god til at foreklare sig og fortælle om hvad man vil med klubben og hvorfor den juridiske del ikke kan underskrives.

  Tak til Jan for alt det hårde arbejde, de virker som de helt rette ejere tingene taget i betragtning. De har kun vist de ønsker det bedste for Brøndby.
  6 enige · 4 god kommentar

---

 • Var der ikke en masse fans, som havde sagt, at blev der ikke underskrevet en værdiaftale, så ville de ikke fornye deres sæsonkort ?
  Jeg syntes jeg læser mange, som er imod GFH, støtter stemningsboykot og ellers er meget negative omkring stort set alt, men jeg læser ikke nogle, som tager konsekvensen og stopper med at komme på stadion.
  Nogle kommentere fra dem, om er imod GFH og støtter stemningsboykot ?
  4 enige · 4 god kommentar

 • TACKLER
 • TACKLER
  Betalende bruger
    30. april 2023   

 • Vigtigt interview og godt at Jan og Scott K stiller op.

  Det kommer vel ned til tillid - har vi som fans tillid til at klubben forvaltes som lovet? Jeg er selv kritisk, men jeg synes også at parterne bør finde sammen.

  Scott siger på et tidspunkt at enkelte punkter i aftenen/hensigtserklæringen er så sort/hvide, at det kan være genstand for en juridisk bindende aftale. Derefter nævner han klubnavn som eksempel (det var i hvert fald sådan jeg hørte det).

  Det ville have været naturligt at spørge ind til, hvad der ellers kunne nedfældes i en seperat aftale med bindende underskrift - derigennem ligger måske løsningen.
  2 enige · 4 god kommentar

 • Oven på alt dette, har jeg efter mange års medlemskab, meldt mig ud af fanafdelingen, som ikke længere repræsenterer den bredde fanskare, men tilsyneladende er blevet kuppet af folk jeg slet ikke kan se mig selv i forening med.
  5 enige · 3 god kommentar

---

 • LJS
 • LJS
  Betalende bruger
    30. april 2023   

 • Synes det er sørgelidt at vi alle ikke kan stå sammen, om det det handler om.
  Vores KÆRLIGHED til klubben.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Jeg har hørt podcasten og læst dokumentet. Hvis man holder af og elsker Brøndby, ligesom jeg selv har gjort siden 80’erne, kan jeg overhovedet ikke forstå at man ikke bakker op om Brøndby og holdet, som virkelig har brug for det. Der er absolut ingen signaler om at GFH ikke vil Brøndby det bedste.
  Jeg kan blive bekymret for at der er en del fans, der ikke forstår tidens udvikling. En sekretær skrev førhen på en gammeldags skrivemaskine. Så kom udviklingen med data teknolog, altså computer, og hvis sekretæren og virksomheden ikke fulgte udviklingen, og implementerede computeren, ville de blive kørt bagud og til sidst forsvinde.
  Jeg har følelsen af at der er nogle fans, der hader kapitalisme. Så kommer der følelser, ligesom i et ægteskab med et barn.Fruen/kæresten siger at hun har fundet en anden. Fyren har elsket fruen/kæresten og barnet overalt på jorden. Men nu hvor hun har fundet en anden, er kærligheden blevet overtaget af det værste had. Det går ud over barnet (Brøndby Holdet) men det er fyren helt ligeglad med. Pludselig er det eneste der fylder ens sind, at skade tidligere forhold mest muligt, og så er det ligemeget at det går udover barnet ( Brøndby Holdet)
  Bare en tanke herfra. Håber alle kommer videre og vil støtte op om holdet, for det har de brug for.


  5 enige · 5 god kommentar

 • Kom nu videre!!! Vær glad for at GFH gad og investere i Brøndby, nu hvor ingen danske investor gad, netop fordi en Fan gruppe med deres urealistisk punkter, såsom en juridiske bindende aftale!
  2 enige · 2 god kommentar

---

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    30. april 2023   

 • Rigtig god podcast Nanna!

  For mig virker det halvfærdigt og amatøragtigt fra begge parter.
  Dokumentet er fint, men det skal deles i 2, i hvad der kan være juridisk bindende og hvad der ikke kan være juridisk bindende.

  Derudover skal der være en klar definition på hvordan der måles på de enkelte punkter i digital form. Overholder vi vores hensigt eller gør vi ikke?! Alt det analog-snak som: “altid søge de bedste muligheder” efterlader stof til diskussion.

  Jeg melder mig som mediator om nødvendigt.

 • Har gennem lyttet podcasten. JBA & SK forholder sig igennem hele interviewet sagligt og professionelt til selve sagen/dokumentet/samarbejdet om den agreement parter intenst har samarbejde om i 4 måneder. Jeg antager dialogen har været ført på engelsk, så jeg forudsætter at Fanafdelingen har evnet at forstå dialogen, men man kommer da voldsomt i dyb tvivl - har man på kvalificeret vis kunne referere til resten af fanafdeligen fra møderne, hvorfor vender Fanafdeligen ellers på en tallerken 5 minutter i 12? således det kan komme 100 % bag på JBA og SK. som i alt hvad de siger, jeg 100 % kan købe ind på, jeg føler i den grad Fanafdelingen har taget røven på os alle sammen, I har svigtet BIG TIME og jeg overvejer mit medlemsskab for der er åbenbart tale om en flok inkompetente dilettanter som har brug for hjælp - I skylder os at række ud til nogen som kan hjælpe jer for I har meget tydeligt ikke evnet at håndterer sagen internt - DET ER HAMRENDE UANSVARLIGT - DER ER ALT FOR MEGET PÅ SPIL TIL DENNE AMATØRAGTIGE HÅNDTERING.I må mande jer op der er kun en løsning og det er tilbage i forhandlingslokalet - gerne bedre forberedt denne gang.
  2 enige · 5 god kommentar

 • Cappi
 • Cappi   30. april 2023   

 • Jeg er så pinlig over vores fanbase - og fanafdelingen. Hvad er det I har gang i ?

  Jeg melder mig også ud af fanafdelingen. GFH har intet negativt vist - og jeg forstår til fulde deres standpunkt. De har intet forkert gjort - og er bedømt på ting inden.

  I (fanafdelingen) er de virkelige mennesker, der ødelægger vores klub!
  3 enige · 3 god kommentar

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder