Brøndby fans Sydsiden away
Foto: Lasse Lagoni ©
PODCAST

Podcast med Sune Blom: Mesterskab, retning og valg af ny fanrepræsentant

 
Her kan du høre et interview med fanrepræsentant Sune Blom, som blandt andet forholder sig til mesterskab, fremtiden for Brøndby og det kommende valg af en ny fanrepræsentant.

  • Brøndby fans Sydsiden away
  • Nanna Møller Karlsen
   17. oktober 2021 - Klokken 12:46
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  17. oktober 2021 - Klokken 12:46

Sune Blom sidder i Brøndby IFs bestyrelse på den vedtægtssikrede plads til fanrepræsentanten. Blom har siddet på posten i en del år, men nu lakker det mod enden. Der skal snart vælges en ny fanrepræsentant og det vender vi blandt andet i denne podcast.

Blom forholder sig også til mesterskabet, både som bestyrelsesmedlem og fan, og fremtiden for Brøndby IF.

Nanna Møller Karlsen er vært og Teis Markfoged har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Glostrup Shoppingcenter

Du kan lytte til udsendelsen her eller hvor du normalt lytter til dine podcast:

 

BrøndbyLyd · #329 Interview med Sune Blom: Mesterskab, retning og valg af ny fanrepræsentant
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • mp80
 • mp80   17. october 2021   

 • Synes Sune tager helt fejl, man melder ud fra klubbens side, nu skal vi bygge på, samt at de penge der kommer ind skal geninvesteres i klubben.

  Man melder ud, at man vil styrke truppen, man ser sig selv som en del af top3, med de udmeldinger og det der er lovet, er det helt fair at kritisere holdet, transfervinduet/forløbet.

  CV melder ud man vil hente erfaring og at der ikke skulle hentes flere unge spillere, hvem kom så ind? det gjorde Heggheim og Divkovic. Det hænger slet ikke sammen med det man melder ud i pressen. At de to spillere passer til strategien og måske er gode nok er ikke det der kritiseres, men det faktum, at CV siger et og gør noget andet, kort efter han har sagt holdet kun har brug for erfaring og ikke flere talenter.

  Klubben er meget uambitiøs og man er ved at tale forventningerne ned sæson efter sæson. Snart er målet kun at komme i top6.

  Drop nu sammenligningen med FCN, de har et langt bedre netværk bag sig, de henter langt bedre talenter ind gang på gang end Brøndby. De får også langt mere for deres spillere og en del af forklaringen er deres ejer.

  FCM har med deres ejer også rykket sig markant forbi Brøndby økonomisk, SønderjyskE er næste hold til at investere massivt og så kan top3 blive svært. AGF har også for kort tid siden meldt ud de vil op på samme niveau økonomisk som Brøndby, så hvis ikke man snart skaffer mere kapital bliver det rigtig svært at følge med resten.

  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder