Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Podcast: Nedtur nordpå, Brøndby til mellemnavn og ti finaler

 
Her kan du høre den seneste paneldebat fra BrøndbyLyd.

  • Nanna Møller Karlsen
   21. marts 2022 - Klokken 22:07
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  21. marts 2022 - Klokken 22:07

Brøndbys ubesejrede stime i Superligaen fik en brat ende søndag eftermiddag, da de tabte 3-0 i Aalborg. I denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd analyserer vi kampen. Skal vi være bekymrede på den lange bane eller var det en kollektiv offday?

Panelet ser også nærmere på det kommende Mesterskabsspil, som er med jysk overvægt i år. Det bliver ti finaler.

Panelet består i denne uge af Jonas Brøndby Villumsen (jep, den er god nok med mellemnavnet!), Søren Struve og Villads Kirk Thomsen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Glostrup Shoppingcenter
Partner: StoreDrenge.dk

Du kan lytte til afsnittet, hvor du plejer at lytte til podcast. Smid os gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify, hvis du kan lide, hvad du hører:

 

BrøndbyLyd · #378 Nedtur nordpå, Brøndby til mellemnavn og ti finaler
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Vi kommer til, at have 10 meget svære kampe og jeg tror ærlig talt, at vi skal kigge nedad og fokusere mere på, at holde de andre bag os end, at jagte de 2 tophold. Vores problem er, at vi har et hold der ikke er særlig sammenspillet og det er noget de hold under os er. Randers, Silkeborg og Aalborg har nogle hold, hvor spillerne kender hinanden rigtig godt og udtrykket og taktikken er kendt og fastlagt. Der har vi nogle problemer. Vi skal nok få en god spiller i Bell, men de manglende relationer centralt på banen er virkelig et stort problem. Greve er nok en ok spiller, men desværre virker det som om vi kun er 10 mand på banen når han spiller og derfor får de andre hold det også ret let imod os. Det er lidt et bevis på man ikke skal købe spillere udfra FM lignende statistikker, for der lignede han jo meget en Lindstrøm erstatning som han klart ikke ahr været eller bliver.

  En af de ting som går mig lidt på er den manglende ro og rutine på holdet. Det virker som hovedløse høns der prøver alt for hårdt og fejler derfor alt for meget. Man laver ikke det simple og jeg savner evnen til lige at tage tempoet ud af kampene, hvor hold virkelig presser og vil have et sindsygt tempo.

  Jeg tror, at Kvistgården eller Bjørk istedet for Greve vil forbedre tingene en smule, men det kræver helt sikkert mere kendskab til hinanden blandt spillerne og så tror jeg holdet skal være bedre til, at have det såkaldte udtryk og kendskab til taktiske styrker og svagheder.
  1 enig

 • Altid gode podcast fra Nanna og 3 point dk. Men for pokker hvor jeg til tider savner Claus B. Mikkel Frey osv.. H
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder