Fodbold live resultater
Carsten V. Jensen CV
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Serbisk medie: Ohi Omoijuanfo skifter til Brøndby

 
Ifølge det serbiske medie Mozzart Sport nærmer Ohi Omoijuanfo sig et skifte til Brøndby IF.

  • Carsten V. Jensen CV
  • Nanna Møller Karlsen
   29. august 2022 - Klokken 23:55
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  29. august 2022 - Klokken 23:55

Ohi Omoijuanfo nærmer sig angiveligt et skifte til Brøndby IF. I hvert fald skriver det serbiske medie Mozzart Sport sent mandag aften at Røde Stjerne og Brøndby IF er ved at udveksle de sidste mails i forbindelse med skiftet.

Mediet beskriver transferen som værende meget tæt på. Tidligere mandag skrev B.T. at Brøndby havde lagt et sidste tilbud til den norske angriber, et tilbud som mediet kaldte et 'take-it-or-leave-it-tilbud'.

Det lyder nu til at angriberen vælger at 'take it' og lander på Vestegnen. Mozzart Sport melder om en transfersum på omkring en million euro.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Aja lad os nu se
  1 enig

 • Jeg tror på det.
  Men hvis det passer at CV ville byde 20 m for Vallys er det jo direkte dumt. Vallys er en fcc dreng. Det er det dummeste jeg har hørt idag.
  2 enige
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     30. august 2022   

  • @valbynakskov Brøndby ville aldrig byde 20 mio. for en spiller fra Silkeborg, tro ikke på alt EB skriver..
   5 enige · 3 god kommentar

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    30. august 2022   

 • Hvis CV lander Ohi til 1 mio. euro har han mere is i maven og større cojones end de fleste!!
  9 enige · 4 god kommentar
   
  • @19Magic64 Det er vel mest store Cojones ift. at være ligeglad med de første syv runder samt misset ca 30 mio i Conference league indtægter. Med Wass og en bare ok angriber var vi nok gået videre samt måske ligget i top 3 og fået 2-4 mio flere tv penge efter runde 11. Så store cojones synes jeg nu ikke. Snarere vanvittig tilsidesættelse af sund fornuft. (Beklager den negative ironi men er stadig nede over dommeren igår)
   11 enige · 4 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Det vil selvfølgelig hjælpe på det, men der mangler så meget fart i det hold, efter man har solgt Uhre, Bruss, Jobbe og Frende.

  Udover en type som Ohi, skal der også en kvalitets offensiv midt med fart, der kan udfordre med en habil pasningsfod, ellers hjælper det ikke meget. CV har med længder tabt slaget i mit univers, desværre. Dårlig og manglende omhu, specielt i forhold til at erstatte Jobbe og Uhre. Der scoutes ikke efter fart, hvis der scoutes overhovedet andet end Viking. Indefra og ud princippet, er håbløst. Altså virkeligt håbløst. Der mangler erstatning for Jesper Sørensen i trænerteamet. Manglende træner i forhold dødbolde og afskedelse af Retov. Man har ladet stå til i forhold til det afsæt vi fik efter mesterskabssæsonen og generel risikovillighed til at bygge oven på. Jeg ser derfor ikke CV som manden, der kan tage det næste skridt op for klubben. Det syntes jeg er ret tydligt efter 3 håbløse vinduer. Desværre.
  14 enige · 9 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     30. august 2022   

  • @Sorteslyngel - Der er mange ting hér jeg ikke er enig i, men de fleste har vi taget før.
   Én ting jeg dog gerne vil anfægte, er dit udsagn om manglende risikovillighed. Jeg er enig i, at der ikke var risikovillighed efter mesterskabet. Men modsat dig, så synes jeg faktisk det er en god ting. En enlig svale gør ingen sommer og et enkelt mesterskab gør os ikke til en topklub igen.
   Ja, vi fik nogle penge der ikke var budgetteret med, men i stedet for at kaste dem i grams, i håb om at købe os endnu et mesterskab, valgte man at følge planen og bygge hele klubben op, så vi igen kan blive gearet til at være et tophold.

   Jeg sætter pris på, at CV ikke øger risikovilligheden endnu. For vi har ikke råd til fejlskud, på samme måde som FCK og FCM har.
   10 enige · 7 god kommentar

  Se 17 flere kommentarer
   
  • @Sorteslyngel Meget enig omkring trænerteamet. Der mangler struktur og spilmønstre i det offensive spil, så bolden flyttes hurtigt nok til at der kan komme fremadrettede pasninger omkring feltet. Maxsø kaldte det håndbold efter kampen i går, hvor FCM står dybt og parerer og Brøndby spiller frem og tilbage på tværs. Slimane fungerer af en eller anden grund ikke godt på 10'eren, selvom han burde have både teknik og vision. Måske han ville være bedre i en Pirlo/Nørgaard-position. Slimane virker i det hele taget lidt tung i bevægelserne for tiden, ligesom Greve der også virker tungere end i Randers-tiden. Gad vide om spillerne træner for tungt mht styrke ift adræthed og speed. Det kunne godt virke sådan. Måske er den fysiske trænerstab heller ikke god nok.
   2 enige


 • mp80
 • mp80   30. august 2022   

 • Han kan ikke gøre det alene, han er skarpretter, så boldene skal ind i feltet til ham. Der mangler stadig en kreativ offensiv midt, som kan noget på egen hånd.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @mp80 Kunne Daniel Wass måske være den skarpretter der serviserer bolde til Ohi Omoijuanfo ... ????, det synes jeg vil være en perfekt mulighed :O) Men ok lad os se om Brøndby får hentet Ohi Omoijuanfo for som mange andre, tror jeg ikke på noget før jeg ser det :O)
   2 enige · 1 god kommentar

 • Katongo
 • Katongo
  Betalende bruger
    30. august 2022   

 • Hvis ikke der kommet en kreativ offensiv midt, kan vi købe alverdens 9'ere til ingen nytte.
  Ægidius' retur, giver mig bange anelser for et salg af Hermansen. Får vi ingen offensiv midt og mister Hermansen, frygter jeg for, at vi skal kæmpe om nedrykning..
  5 enige • 08:50 JU400
  Belgrade (BEG)
  AirSERBIA A319 (YU-APA)
  Estimated 08:45
  Er det dette fly fra Air serbia Ohi ankommer med - lander om ca. en time i Kastrup? https://www.tv2.no/sport/fotball/tv-2-erfarer-ohi-har-satt-seg-pa-fly-naermer-seg-overgang/15055822/ Både en Serbisk avis og Norges TV2 - bekræfter historien - så der er røg og så plejer der at være en brand
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Kenneth
  • Kenneth
   Betalende bruger
     30. august 2022   


 • Sådan CV! Klasse signing til få penge. Præcis den type vi manglede igår mod FCM. Håber han bliver en success og stadig har en masse mål tilbage i de støvler. Sikker på han kommer til at gøre en forskel i feltet, når Wass sender bolden ind.
  4 enige · 3 god kommentar

 • Hans
 • Hans   30. august 2022   

 • Crvena cvezda på vej til at hente adolfo gaic i cska Moskva og igår signede man transferfrie kalifa kulibali begge angribere….derfor vil han komme bagerst i køen ingen udsigt til spilletid…Alexander pecic adolfo gaic kalifa kulibali står forand ham i køen og det giver ingen mening for ham….snarere deres indkøb der gør at han ser sig nødsaget til klubskifte.
  1 enig · 1 god kommentar


 • Maxsø sagde vi spillede håndbold, desværre er Maxsøś egen boldomgang ufattelig langsom og tempoet i hans afleveringer får en til at tro græsset ikke er blevet slået i 3 mdr. jeg er ikke sikker på han kan spille sig på holdet i en 4-4-2 - giv os Alves og Tshiembe
  1 enig

 • Super nyhed, det var lige sådan en type vi kunne have brugt igår, det skal nok blive rigtig godt. Og til dem med ultra kort hukommelse, vi kunne først købe Wass, efter Atletico besluttede sig for at sælge, og da det skete tog det to dage og så var Wass BIF spiller. Wass kunne således ikke have hjulpet os i Europa kampene.
  2 enige · 1 god kommentar

 • preben
 • preben
  Betalende bruger
    30. august 2022   

 • Efter al den drama CV har formået at skabe , skal denne Norske Ohi fadme være god….
  Men før CVs helte status udråbes så mangler der altså lige en midtbane spiller der både kan tænke- og have hurtig boldomgang
  1 enig

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    30. august 2022   

 • Jeg er fortsat lidt bekymret efter at have set video Ohi. Stort set alle hans scoringer i Serbien og de fleste af dem i Norge er situationer, hvor han står helt inde i det lille felt og sender bolden i nettet på 2-3 meters afstand, typisk efter en ripost, et drop, klumpspil, osv. Han virker - bedømt på video - som en virkelig klassisk stor 9'er, der ligger helt inde i det lille felt.
  En del af målene fra Norge er også friløbere, hvor han har helt frit skud på målmanden (hvilket han virker ok god til).

  Grunden til at det bekymrer mig lidt er at vores spil pt. er karakteriseret ved at vi slet ikke skaber chancer og at jeg indtil nu ikke har set eksempler på at Ohi kan noget med bolden på egen hånd. Jeg ser heller ikke mange situationer, hvor han kommer løbende ind i feltet på det helt rigtige tidspunkt eller ligger perfekt positioneret til en cut-back aflevering, osv. Målene viser heller ikke Ohi i rollen, som link-up spiller, der dækker bolden af og lægger den af til andre. Han scorer tilsyneladende de fleste af sine mål ved stationært at ligge indenfor 5 meter af modstanderens målmand og så skubbe bolden i mål på en ripost.

  Derfor: hvis vi skal have værdi ud af Ohi så skal vi også skabe de chancer, som han er god til at score på og det kræver andre transfers eller forbedringer i den måde vi spiller på.

  Slutteligt vil jeg dog sige at han ser voldsomt fysisk stærk ud og det kan i sig selv blive et stort våben. Der er noget Cornelius/Duncan over hans tilstedeværelse i feltet, som kan bliver rigtigt spædende. For den dimension har Brøndby ikke haft i mange år. Men Ohi virker ikke umiddelbart, som nogen pres-spiller eller dybdeløber a la Pukki og Uhre, som var virkelig gode til at lægge det første pres og til konstant at true i dybden. Der er mere Makienok end Uhre over et jeg har set.

  Summa summarum: Ohi KAN blive en kæmpe gevinst, men det er i høj grad afhængigt af at de andre spiller ham god og det præcist det, som det sidste halve år har været vores problem. Derfor skal vi passe på med at tro at en type som Ohi på magisk vis bliver vores redningsmand (selvom jeg selvfølgelig håber at han kunne få den effekt).

  PS - som en lille efternote vil jeg sige at de videor jeg har set med Sebastian Andersson viser en virkelig klassisk klasseangriber med en enorm afklarethed og kynisme i aktionerne. Han banker ganske enkelt boldene i kassen med både hoved og fødder overfor Bundesligaforsvarere. Derfor kan jeg godt forstå at CV i første omgang prøvede SA, for havde han været fit for fight, så havde det været en regulært scoop tror jeg. Men der er selvfølgelig altid en grund til at sådan en spiller ikke spiller i sin klub eller er solgt til en bedre klub end Brøndby.
  1 enig · 3 god kommentar

 • Hvis handelen lykkes og han iøvrigt er dygtig er det fint nok, burde bare være sket for en mindst en måned siden.

 • Det lyder godt. Håber så han er målskinen der mangler
 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    30. august 2022   

 • Endnu en spiller uden spidskompetencer og som kunne være erhvervet gratis for 8 mdr. siden. Det er ren desperation nu.
  4 enige · 1 god kommentar

 • Joblar
 • Joblar   30. august 2022   

 • Forstår simpelhen ikke hvorfor ham her ikke har været mulig at hente tidligere, Røde Stjerne spiller med en angriber og det virker til han har været 3 valg.
   
  • @Joblar Jeg tror at der er meget du ikke forstår, men det kan jo være at det kommer.. :)

  Se 3 flere kommentarer


 • Hans
 • Hans   30. august 2022   

 • 12.26
  Kontra-melding: Han er hos os - ikke i Brøndby

  Den norske angriber Ohi Omoijuanfo blev meldt på vingerne af TV2 Norge, men det er simpelthen forkert, lyder det fra Beograd.

  - Ohi er sammen med os, han er ikke i Brøndby. Om kan spiller i morgen, må I vente med at se, siger Røde Stjerne-træner Milos Milojevic til lokale medier.

  TV2 Norge fortalte om en tre-årig kontrakt med Brøndby, men lige nu må man væbne sig med tålmodighed.……det ender i hat&briller (kilde BT.)

 • Mathat
 • Mathat   30. august 2022   

 • Ifølge Søren Sorgenfri
  “Ohi Omoijuanfo mangler blot lægetjek for at skifte til Brøndby på en aftale af tre års varighed. Alt er på plads nu. “
  Den norske journalist som sagde at han var på vej til Dk har netop bekræftet at han tidligere er landet i DK, uanset hvad Tipsbladet skriver …
  2 enige · 2 god kommentar

 • Formår vi kun at hente 1 spiller? 4 timer tilbage af transfer vinduet til det lukker!

 • Formår vi kun at hente 1 spiller? 4 timer tilbage af transfer vinduet til det lukker!
   
  • @Fan_passion Det er dog først onsdag kl 00, det lukker :-) Så vi har imorgen med også.

  Se 2 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER