Foto: Adam Møller Karlsen ©
NYHED

Sørensen glad for reaktionerne: Vi blev ved med at være aggressive

 
Jesper Sørensen var rigtig godt tilfreds efter Brøndbys 6-0-sejr over KF Llapi torsdag aften.

    • Nanna Møller Karlsen
      25. juli 2024 - Klokken 23:44
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    25. juli 2024 - Klokken 23:44

Brøndby IF fik nærmest sat tingene på plads på en halvleg mod KF Llapi torsdag aften. Det er svært at forestille sig, at de blå/gule skal formøble en føring på 6-0, når de om en uge tager til Kosovo og spiller returkamp.

Hjemmeholdet var på forhånd store favoritter mod Llapi, men leverede også en topprofessionel indsats hele vejen rundt, som gjorde cheftræner Jesper Sørensen glad.

- Det var en god indsats, for sådan nogle kampe her, de kan være lette, men det er de ikke altid. Og man skal få det til at blive let for en selv, og det gør man ved at holde tempo i spillet. Det er jo os, der skal kreere forskel på holdene her, og det skal vi gøre ved det tempo, vi kan sætte i spillet, så de ikke kan følge med. Det synes jeg, vi formåede, sagde han efter kampen i mixed zone.

- Vi fik en god start på kampen, hvor vi fik flyttet bolden rigtig meget. Det var med til at gøre dem trætte, og med til at sikre sikkerhed i vores spil, og holde dem langt væk fra vores mål. Vi ser mange af de her kampe, hvor det godt kan blive svært, og hvor det kan komme til at knibe lidt. Man brænder måske en del af sine første chancer, og så bliver det en kamp mod tiden. Men heldigvis fik vi hurtigt hul på det, og da vi først fik det, så kunne jeg godt lide vores reaktioner på vores egne scoringer og at vi blev ved med at være aggressive.

Der skal vel ske noget rimelig vildt, hvis I ikke skal gå videre nu?

- Ja, det skal der bestemt, og det kommer ikke til at ske. Det håber jeg bestemt ikke. Vi har mange dygtige spillere i truppen og der er mange, der byder sig godt til. Der er også nogen, som vi er vant til at se på banen, som ikke har spillet så meget her i starten, også nogle af dem, der har været nogle af vores store profiler. Men det borger jo for kvalitet i truppen, at vi med sådan en opstilling her, hvor vi har nogle nye spillere inde, kan stå og sige, at det her skal afgøres med det samme. Det er jo kun godt. Men vi har fået rigtig mange spillere i spil allerede i de første to kampe, og så kommer vi ind i en rytme med, hvordan vi gerne vil spille.

- Og selvfølgelig, når vi kommer derned om en uge, så skal vi være klar fra start. De vil naturligvis spille med ære og desperation og se, om de kan kreere noget ud af sådan en kamp, og det skal vi være klar til at matche.

Der er allerede trukket lod til tredje kvalifikationsrunde, hvor det lugter af en tur til Polen for Brøndbys vedkommende. Læs mere om det her.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • GARFIELD
  • GARFIELD
    Top kommentator
    Top gode
    Top enige
      1 måned(er) siden   

  • Hvis man kan komme med ris/kritik af en træner.

    Så vil det være på sin plads, at vi er de samme som kan give ros/skulderklap til Jesper S for:

    1. Holdopstilling som var lige i skabet, vi spillede med ideer og overskud.

    2. Vise de unge tillid og de greb den og leveret varen. Særligt Noah var fantastisk

    3. Gode ud og indskiftninger, som gav tid til flere

    Slutteligt på trods af billig baggrund er det flot at vinde 6-0 udskifte flittigt af spillere og have 18.000 tilskuere (rettet fra 21.000) mod et ukendt hold, siger en del

    Udvid stadion.

    Forlæng med Oscar og noah.

    Giv Sebastian genvalg på pladsen, og klaiber det samme
    9 enige · 5 god kommentar
     
    • @GARFIELD vi var ikke 21.000 på stadion i går. Tallet var under 18.000.

    Se 1 flere kommentarer
     
    • @GARFIELD Helt enig: Jesper satte det rigtige hold til denne modstander bl.a. med 2 forsvarere + Klaiber i forsvaret som spilopbygger. Sebulonsen og Nartey var fremragende på stadion i går og hele holdet spillede godt. Selvfølgelig var der klasseforskel, men det er ikke altid nemt at vise det. Det gjorde holdet i går. Jeg skrev midt i ugen at klasseforskellen måske ikke ville være så stor på baggrund af forsvarssammenbruddet mod Viborg. Der tog jeg sgu fejl: Klasseforskellen blev udnyttet og demonstreret fornemt på Brøndby Stadion i går
      4 enige · 5 god kommentar

    Se 1 flere kommentarer

  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      1 måned(er) siden   

  • Jeg synes stadig, at vi har alt for mange og lange perioder med statisk boldflytteri. Der skal være meget mere smæk på med bevægelse og fremadrettet hurtigt spil.

    Jeg bliver rasende, når vi forsvarer et hjørnespark med 11 mand i feltet. I sådan en kamp, skal vi som minimum have en hurtig spiller på midterlinjen.
    1 enig
     
    • @Saesonkort Der er altid en slange i paradis....
      5 enige · 7 god kommentar
     
    • @Saesonkort
      Rasende ligefrem. Ja det er jo ikke så godt…
      2 enige · 3 god kommentar
     
    • @Saesonkort,

      Den der med hjørnesparkene. Du har en pointe: Når man har Suzuki og især Kvistgaarden på holdet, hvorfor så ikke lægge dem helt op i midtercirklen når modstanderne har hjørne?

      Man kan ganske enkelt ikke lade nogen af de to står en mod en med god plads, så det vil skabe defensivt overtal for BIF.

    Se 2 flere kommentarer
     
    • @Saesonkort jeg har det fint med det sålænge ikke-boldholdere bevæger sig og flytter sig. Det er det jeg ser nu, at dem som ikke har bolden de flyder og skaber rum og plads. dvs det bliver ikke stillestående. og så synes jeg heller ikke vi varmer bloden nør så meget.
      1 enig
     
    • @Saesonkort Boldflytteri er til for at få modstanderen ud at løbe i perioder, og for at lulle dem lidt hen så man bagefter kan sætte tempo. Der var masser af fremadrettet spil og de stod så dybt så det at flytte bolden rundt skal til. alle hold praktiserer det..
      1 enig
     
    • GARFIELD
    • GARFIELD
      Top kommentator
      Top gode
      Top enige
        1 måned(er) siden   

    • @Saesonkort

      Er det ikke kun lidt af det mindre gode som fylder i går.

      Mod alt det gode, der var at tage med fra kampen i går?

      Selvfølgelig meget svært at vurdere, når modstanderen var så dårlig som de var, men det er ikke altid godt at spille mod mindre gode hold, så er vel positivt, vi holder nullet og ikke mindst de unge får leveret og vist sig flot frem, samt Sebastian viser hvorfor, han pt er den der skal spille på en ellers sympatisk Klaiber, vi alle kan lide.

      Synes der var gode ting at tage med, også det man ikke stoppede med at spille fodbold, at der var nogen fejl hist og pist, samt par steder der kunne være bedre, det er vel godt nok, når man score 6 kasser i en kamp.

      Men vi får for alvor at se hvor vi står mod det polske hold, vi skal møde som også vandt deres kamp 6-0 samt i superligaen, det nytter ikke kun at spille ok i en kamp, hvis vi ikke fortsætter med spille godt offensivt

      Defensivt skal der arbejdes med noget, for tror tager tid før Alves, er tilbage på det niveau, som vi forventer, hvis det overhovedet sker, da han har været længe væk, tror der måske hentes en ny ind.

      Men der skal nok sælges 1-2 før det sker

  • Vainio74
  • Vainio74
    Betalende bruger
      1 måned(er) siden   

  • Da jeg ikke så kampen i går ville jeg gerne vide hvordan spillede Yeboah så ?
    1 god kommentar
     
    • @Vainio74 Middel. Det var ikke meget han fik at arbejde med.
      1 enig

    Se 1 flere kommentarer
     
    • Monster71
    • Monster71
      Betalende bruger
        1 måned(er) siden   

    • @Vainio74 Han var pænt ringe. Førstegangsberøringer som ikke engang nåede Ohi niveau på en dårlig dag og så virkede det især i starten som om han slet ikke kunne finde ud af, hvor han skulle løbe hen i det offensive spil. Fik et gult kort for en eftertackling efter en dårlig boldberøring. Gled ud af kampen ret hurtigt.
      3 enige · 2 god kommentar
     
    • @Vainio74,

      Mod Viborg viste han hvorfor han blev købt.

      I går viste han hvorfor JS tøver med at bruge ham. Overtændt og fejlplaceret. En streng dommer giver ham 2 gule, for helt unødvendige tacklinger.

      Det er hans hoved der stadig skal skrues på. Der er taktiske mangler, og spændingsniveauet skal justeres. Men han har masser af potentiale.
      4 enige · 5 god kommentar

---

  • Fin aften på stadion i går. God holdopsætning af Jesper Sørensen, gode indskiftninger, gode indsatser af de unge og af de gamle. Nyt system med Klaiber i forsvaret og to regulære forsvarere fungerede godt mod denne modstander. Klaiber er jo fremragende som teknisk god spilfordeler og boldholder sammen med Nartey. Men: Hvis dette system skal bruges igen, hvilket det vel godt kan bruges til i ny og næ - så skal Klaiber også begynde at spille Sebulonsen i fart igennem til hans dybdeløb. Det gjorde Klaiber ikke i går af uransaglige grunde. Ikke noget malurt i bægeret, blot en bemærkning, hvis systemet skal bruges igen mod bedre modstandere
    1 enig · 1 god kommentar

  • Holdet ser sultent ud ovenpå sidste sæsons skuffelse. Imponerende arbejde af trænerteamet at motivere gruppen igen så hurtigt ovenpå den mavepuster.

    Ros skal der i hvert fald lydes.
    2 enige · 2 god kommentar

  • Det var sku en helstøbt indsats i går , med tanke på at vi før har set at Bif har dummet sig mod under rangerede hold , men KÆMPE ros til spillerne og træner staben for at sætte holdet godt op , og lave gode indskiftninger, det var især dejligt at se spillere som Swartau ikke bare få 20 minutter , men hele anden halveg plus tillæg , og så spillede Bif godt hele kampen( ved godt at det var en billig baggrund , da klapischs var dårlige). Godt at de unge også fik scoret,det kan vise sig at være vigtigt at de kommer igang da vi har et stramt kamp program. SÅDAN Brøndby flere kampe af den slags. Det skal vi kunne klare 2 kampe om ugen til trods.!!!. Forza mægtige vstgn
    1 enig · 1 god kommentar

---




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder