Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Svensk duo sikrede Brøndby-sejr i Reserveligaen

 
Simon Hedlund og Carl Bjørk scorede målene, da Brøndby IF torsdag eftermiddag besejrede Lyngby BK med 2-1 i Reserveligaen.

  • Nanna Møller Karlsen
   24. marts 2022 - Klokken 14:53
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  24. marts 2022 - Klokken 14:53

Torsdag eftermiddag var der minutter i benene under landsholdspausen til de spillere, der havde brug for det. Desværre for Brøndby var Frederik Alves småskadet og Peter Bjur ikke blevet klar til kampen.

Derfor stillede de blå/gule op som følger på hjemmebane mod Lyngby:

Thomas Mikkelsen
Sigurd Rosted - Rasmus Wikstrøm - Kevin Tshiembe
Andreas Bruus - Christian Cappis - Mathias Greve - Simon Hedlund
Mathias Kvistgaarden - oskar Fallenius
Carl Bjørk

Den første halve time af kampen, som blev spillet inde på selve Brøndby Stadion, forløb med et par løse muligheder til begge mandskaber. Andreas Bruus var heftigt involveret i flere gode Brøndby-angreb og spillede generelt en god halvleg.

Men kampens første mål faldt efter en standardsituation. Brøndby fik tilkæmpet sig et frispark nogle meter uden for feltet. Den lå fint til et højreben og med sit af slagsen sparkede Simon Hedlund hjemmeholdet foran direkte på frisparket.

Hedlund spillede venstre wingback i hele kampen. Det var interessant. Han havde flere gode aktioner, men det var ikke alt der lykkedes for Brøndbys nummer 27. Men han har jo dækket pladsen før. Hvem husker ikke den famøse 2-1-sejr i Aarhus sidste år…

Kort før pausen fik Lyngby en gylden mulighed for at udligne efter en tilbagelægning fra Rasmus Wikstrøm, som Emil Nielsen opsnappede på vejen. Men Thomas Mikkelsen var vågen i buret og diskede op med en flot redning, så Brøndby kunne gå til pause med en føring.

Fra anden halvlegs start stod den på mere Brøndby. Mathias Kvistgaarden fik en kæmpechance, men brændte, da han blev sendt i dybden i højresiden. Carl Bjørk blev også sendt alene igennem og han forsøgte et lob over Lyngby-keeperen, men måtte også se sit forsøg snuppet.

Efter knap en times spil lykkedes det dog for den nye Brøndby-angriber. Fallenius bredte spillet godt ud til Kvistgaarden i højresiden, hvorfra han sendte et indlæg ind i boksen, som selv samme Fallenius lige netop ikke nåede frem til. Til gengæld var Bjørk vågen ved bagerste st​​olpe og han sendte bolden i mål til 2-0. Det vat hans første Brøndby-mål og det var tydeligt, at det betød noget for ham.

Lyngby genvandt noget af initiativet efter Brøndbys 2-0-mål og de fik også reduceret på et hovedstød tæt under mål. Gæsterne havde efterfølgende et par lige-ved-og-næsten, men først kom Tshiembe godt tilbage og afværgede og siden var det Wikstrøm og Mikkelsen, der i samarbejde holdt Lyngby fra udligningen.

Det var ikke en stor kamp, men Lyngby gik efter at få point med hjem og sendte endda målmanden med frem på en standard i kampens sidste minutter.

Men det blev ikke til mere og Brøndby vandt 2-1. Mikkelsen spillede en flot kamp i målet, Tshiembe så fin ud kampen igennem og Greve gjorde en fin figur på den centrale midtbane, hvor han orkestrerede flere fine Brøndby-angreb.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • kewell
 • kewell
  Betalende bruger
    24. marts 2022   

 • Vil også fremhæve Fallenius, som jeg igen synes er en af vores bedste, og stort set er det hver gang vores reserver spiller.
  Intelligente beslutninger og god på bolden.
  Evner både at føre den frem fra midtbanen af, og skabe noget i forreste linje.
  4 enige · 1 god kommentar
   
  • @kewell Det er også mit indtryk. Hvad mangler han som du ser det?

  Se 7 flere kommentarer

 • En udmærket kamp offensivt.
  Defensivt synes jeg godt nok vi gav mange store chancer væk. Men det var selvfølgelig også et reservehold vi stillede med.

  Wikström havde virkelig mange gode aktioner, men der var også store fejl fra ham, specielt i opspillet.

  Tshiembe gjorde det solidt, han ser klar nok ud, hvis Alves ikke når at blive skadesfri til Randerskampen.

  Kvistgaarden synes jeg stadig banker på til en startplads. Han er i min bog foran Björk, selvom han egentlig også spillede en fin kamp.

  For en gangs skyld ros til Brøndby TV for at man kunne se kampen samme dag som den blev spillet, og kvaliteten af streamingen var virkelig god.
  3 enige
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder