U/17: Brøndby dominerede og sendte OB hjem med 4-1-nederlag

Brøndby IF U/17 spillede en stærk kamp, da de lørdag vandt med 4-1 over OB.

• Nanna Møller Karlsen
      1. september 2024 - Klokken 09:57

Lørdag eftermiddag skulle Brøndby IF U/17 i aktion mod OB. I sæsonens første kamp var det blevet til en uafgjort kamp mod Vejle, så Viktor Kyndes mandskab jagtede sæsonens første sejr. Det gjorde de med følgende hold:

Alexander Bejer (2008)
Malthe Mortensen (2009) - Mohamad Aliko (2009) - Raphael Canut (2009) - Oliver Wettergren (2007)
Casper Svart (2008) - Ali Al-Najar (2008)
Elias Broberg (2009) - Viggo Poulsen (2008) - Sander Larsen (2008)
Ekene Chukwuani (2009)

Bænken: Mathias Schou (2009), Julius Sonnenborg (2009), Tahir Cevher (2008), Jonas Gretlund (2009), Christian Nielsen (2009) og Tobias Heilbuth

Brøndby IF startede kampen stærkt og aggressivt. Ekene Chukwuani fik en tidlig mulighed og det samme gjorde Mohamad Aliko, der dog blev reddet af en OB-mirakelredning på stregen. Elias Broberg sparkede et frispark på stolpen.

Det lugtede voldsomt af et føringsmål til Brøndby. Det kom efter 14 minutter, da Malthe Mortensen nåede højest på et indlæg og headede bolden ned for fødderne af Sander Larsen, der hamrede den i mål til 1-0. En meget fortjent føring efter en meget dominerende start.

Men nogle gange skal der ikke så meget til i fodbold... Det skulle der heller ikke for gæsterne fra OB, der midtvejs i første halvleg omsatte deres første chance i kampen til scoring. De havde fået spillet sig lidt bedre med i kampen, men det var alligevel en våd klud i ansigtet på Brøndby, som havde været klart bedst.

Derfor var det også positivt, at spillerne ikke lod sig slå ud af udligningen. Brøndby kombinerede flot og hurtigt. Bolden endte hos Mortensen, der lagde en god aflevering ind foran mål til Chukwuani, der scorede.

Et par minutter senere blafrede netmaskerne igen. Denne gang var det Viggo Poulsen, der var i målscorerens rolle. Endnu en gang faldt målet efter gode kombinationer og til sidst fandt Oliver Wettergren holdkammerat Poulsen på kanten af feltet, og han krøllede den flot op i det ene målhjørne.

Kampbilledet fortsatte efter pausen. Brøndby havde fuldstændig styr på kampen og der var ingen slinger i valsen. Viggo Poulsen blev dobbelt målscorer, da han midt i anden halvleg fik plads på kanten af feltet og flot sendte kuglen i kassen igen.

Brøndby var tæt på at bringe sig yderligere foran i kampen, men manglede lige de sidste centimeter i de afgørende aktioner. Men det endte med en fuldt fortjent sejr på 4-1 til et ungt og velspillende Brøndby-hold. Malthe Mortensen var en decideret maskine på højreback og var involveret i rigtig meget offenstivt for hjemmeholdet. Det er en meget spændende ung back, som Brøndby har rendende i Masterclass. Viggo Poulsen må også fremhæves for en flot og iøjnefaldende præstation. Han fortsætter sin flotte udvikling fra slutningen af forårssæsonen, ser det ud til.

Brøndby IF U/17 har nu fire point for de første to kampe i U/17 Ligaen.

KAMPEN I TAL:

Brøndby IF U/17 - OB U/17, 4-1 (3-1)

14. minut: 1-0; Sander Larsen
23. minut: 1-1; Mads Larsen
30. minut: 2-1; Ekene Chukwuani
34. minut: 3-1; Viggo Poulsen
59. minut: Elias Broberg UD / Jonas Gretlund IND
60. minut: Gult kort til Oliver Wettergren
63. minut: 4-1; Viggo Poulsen
72. minut: Oliver Wettergren UD / Mathias Schou IND
72. minut: Casper Svart UD / Julius Sonnenborg IND
75. minut: Gult kort til Mathias Schou
78. minut: Gult kort til Mads Larsen
81. minut: Viggo Poulsen UD / Tahir Cevher IND
81. minut: Ekene Chukwuani UD / Christian Nielsen IND

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.