Ekene Chukwuani
NYHED

U/17: Chukwuani-hattrick grundlagde sikker sejr

Brøndby IF U/17 vandt lørdag med 4-0 over Sønderjyske. Ekene Chukwuani scorede hattrick.

• Ekene Chukwuani
    • Nanna Møller Karlsen
      7. oktober 2024 - Klokken 16:26

Lørdag eftermiddag skulle Brøndby IF U/17 i aktion på hjemmebane mod Sønderjyske. Cheftræner Viktor Kynde sendte følgende hold i aktion:

Elias Medina (2009)
Raphael Canut (2009) - Gustav Ruby (2008) - Mohamad Aliko (2009)
Malthe Mortensen (2009) - Jonas Gretlund (2009) - Casper Svart (2008) - Viggo Poulsen (2008) - Mathias Schou (2009)
Ekene Chukwuani (2009) - Elias Broberg (2009)

Bænken: Alfred Lykkegaard (2010), Ali Al-Najar (2008), Oliver A.H. Jensen (2010), Julius Sonnenborg (2009), Elo Sandersen (2008) og Alexander Bejer (2008)

Brøndby IF spillede halvt 3-5-2 og halvt 4-4-2, det var meget flydende, men sat op ovenfor i en 3-5-2. Men det var ikke kun formationen, der var flydende, det var Brøndbys spil også. De blå/gule gik ind til kampen med en god præstation mod FC Nordsjælland i bagagen, som burde have kastet point af sig, men som ikke gjorde det.

Hjemmeholdet gik til pause foran med et enkelt mål på en scoring sat ind af Ekene Chukwuani og i anden halvleg fik Brøndby gjort tingene færdige. De endte med at vinde stensikkert 4-0. Cheftræner Viktor Kynde var meget tilfreds med præstationen fra holdet.

- Det var overordnet set en rigtig fin præstation. Kampen startede lidt for åbent, hvor Sønderjyske blev farlige på omstillinger og havde et par farlige forsøg, som godt kunne have bragt os bagud, mens vi havde lidt løse chancer. Drengene arbejdede virkelig flot på at få kontrol med kampen, og midtvejs i første halvleg fandt vi opskriften på, hvordan kampbilledet skulle se ud.

- Derfra og i hele anden halvleg var det spil til deres mål, med nogle rigtig flotte angreb og et kontrolleret udtryk.

- Efter skuffelsen i midtugen var det rart for drengene at få tre point. Vi taler altid om at den gode præstation skal give os sejrene, og det synes jeg var tilfældet i lørdags, så det er den følelse, vi jagter.

Ekene Chukwuani har været en flittig målscorer for U/17-holdet i denne sæson og han scorede hattrick i kampen mod Sønderjyske. Han får, naturligvis, pæne ord med på vejen fra sin cheftræner:

- Chuk har allerede, i sidste sæson som U/15-spiller og fortsat i denne sæson, arbejdet stenhårdt få at få sat sine spidskompetencer i spil i U/17 Ligaen. Han er en teknisk stærk angriber med rigtig gode afslutninger. Hans gode form er for mig at se et udtryk for, hvad der kan komme ud af at gøre sig umage i det daglige arbejde, som han og de andre gør. Chuk bruger sin fysik godt, så holdet både kan bruge ham i link-up-spillet samt i feltet. Han arbejder på sine bevægelser i feltet, samt sin position derinde. Og så er han omgivet af spillere, der forstår at sætte ham op, hvilket bidrager til hans positive udvikling.

KAMPEN I TAL:

Brøndby IF U/17 - Sønderjyske U/17, 4-0 (1-0)

24. minut: Gult kort til Enis Zeqiri
26. minut: 1-0; Ekene Chukwuani
50. minut: 2-0; Ekene Chukwuani
51. minut: 3-0; Ekene Chukwuani
66. minut: Viggo Poulsen UD / Julius Sonnenborg IND
66. minut: Ekene Chukwuani UD / Elo Sandersen IND
66. minut: Malthe Mortensen UD / Ali Al-Najar IND
69. minut: Gult kort til Daniel Ghorbany
74. minut: 4-0; Casper Svart
81. minut: Raphael Canut UD / Alfred Lykkegaard IND
84. minut: Gult kort til Mathias Schou
85. minut: Casper Svart UD / Oliver A.H. Jensen IND

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.