Foto: Freja Borne ©
NYHED

U/17: I regn og rusk tog Brøndby første skridt i pokalturneringen

 
Brøndby IF U/17 spillede sig tirsdag aften videre i pokalturneringen med en fortjent 2-0-sejr over Roskilde Boldklub.

    • Nanna Møller Karlsen
      25. oktober 2023 - Klokken 23:43
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    25. oktober 2023 - Klokken 23:43

MASTERCLASS-SPONSOR: 3point.dks venner

Vil du have mere Masterclass? Så meld dig ind i 3point.dks venner og støt os med et månedligt eller årligt beløb. På den måde sikrer du, at vi fortsat kan levere så meget dækning af talenterne, som vi gør. MELD DIG IND HER.

Tirsdag aften stod den på pokalfodbold for Brøndby IF U/17, som jagter at genvinde titlen efter sidste sæsons triumf. Cheftræner Viktor Kynde stillede med følgende mandskab til kampen mod Roskilde BK fra den næstbedste række:

Alexander Bejer
Malthe Mortensen (U/15) - Gustav Ruby-Johansen - Oliver Sejer - Magnus Buades
Casper Svart
Danial Riaz - Jakob Wismann
André Escobar
Mathias Werther - Elo Sandersen

Bænk: Ali Al-Najar, Jacob Ambæk og Rasmus Lynder

Det var hårde vindforhold, der ventede de unge spillere på kunstgræsbanen i Roskilde tirsdag aften. Det var regn og rusk kampen igennem. Måske var det egentlig hårdere for Jakob, 3point.dks udsendte, end det var for spillerne på banen, men det var vanskelige forhold med slagregn og kastevinde på tværs af banen. Uanset hvor man befandt sig, på banen eller sidelinjen, kunne man kun drømme sig tilbage til de varme august-dage og kampe i solskin.  Efteråret har for alvor fået fat i Danmark.

Og fra vejrudsigten til sporten. På banen gav Brøndby debut til U/15-spilleren Malthe Mortensen på højreback, hvor han gjorde en god figur.

Brøndby var i teten fra start til slut i kampen. De blå/gule sad tungt på boldbesiddelsen, og efter 19 minutters spil gav det pote. Brøndby fik sat lidt tempo i spillet, hvilket havde manglet tidligere i halvlegen, og til sidst fik venstrebacken Magnus Buades sendt en god tværpasning ind i feltet til Elo Sandersen, og her svigtede angriberen ikke.

Netop Sandersen fik en god mulighed mere inden pausen, og angrebskollega Mathias Werther var også tæt på at kunne notere sig for en 2-0-scoring, men den sidste skarphed manglede i feltet. Brøndby sjuskede simpelthen for ofte, når de kom op omkring feltet og angrebene skulle afsluttes.

Kampbilledet fortsatte efter pausen. Brøndby dominerede og fik tilspillet sig nogle store muligheder, men både André Escobar og indskiftede Jacob Ambæk missede. Når man kun fører med én, er der altid en mulighed for at modstanderen går op og scorer i den anden ende og udligner. Selvom Brøndby stordominerede i Roskilde, så ville det lune på trænerbænken med et mål mere.

Og ti minutter før tid kom det endelig. Et fremragende indlæg fra højresiden blev sendt ind i feltet, hvor topscorer Ambæk dukkede op og lukkede kampen. Få minutter før tid havde hjemmeholdet dog en kæmpechance, som de ikke fik omsat. Det var dog også deres eneste reelle chance i kampen, så sejren kunne der ikke pilles ved. Kun at den burde have været større.

Positivt for Brøndby var det også, at det blev til en del spilletid til Jakob Wismann og Rasmus Lynder, som begge har været ude med skader.

I regn og rusk i Roskilde blev Brøndby klar til næste runde i pokalturneringen.

KAMPEN I TAL:

Roskilde BK U/17 - Brøndby IF U/17, 0-2 (0-1)

19. minut: 0-1; Elo Sandersen
47. minut: Mathias Werther UD / Jacob Ambæk IND
51. minut: Jakob Wismann UD / Ali Al-Najar IND
62. minut: Casper Svart UD / Rasmus Lynder IND
69. minut: Elo Sandersen UD / Mathias Werther IND
70. minut: 0-2; Jacob Ambæk
72. minut: Danial Riaz UD / Casper Svart IND

OBS: Pokalkampene for Brøndbys vedkommende spilles under SBU og dermed SBU-regler. Det vil blandt andet sige fri ind- og udskiftning.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.





Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder