Fodbold live resultater
Andreas Pyndt Andersen
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
NYHED

U/19: Brøndby tæmmede de nordsjællandske tigre og guldaspiranter

 
Andreas Pyndt blev matchvinder, da Brøndby IF onsdag aften vandt 1-0 over FC Nordsjælland i U/19-Ligaen. I den anden ende af banen blev Brøndby-keeper Lucas Ziegler kampafgørende.

  • Andreas Pyndt Andersen
  • Steen Sørensen
   28. april 2021 - Klokken 22:44
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  28. april 2021 - Klokken 22:44

Onsdag aften skulle Brøndby IF på en svær opgave i U/19-Ligaen. Guldaspiranterne fra FC Nordsjælland med blandt andre Francis Abu og Chukwuemeka Paul Nnamani på holdet gæstede Bane 2 i Brøndby, og til den opgave havde de blå/gules cheftræner Christian Sørensen valgt denne startformation:

Lucas Ziegler

Hjalte Andersen - Cornelius Allen - Filip Andersen - Magnus Ravn

Oliver Jeppe (A) - Andreas Pyndt

Valdemar Kwasniak - Solomon Opoku

Christian Friedrich - Mathias Kvistgaarden

Hjemmeholdet lagde bedst ud med fin aggressivitet og et godt pres på modstanderne, og allerede i tredje minut var Mathias Kvistgaarden tæt på at åbne scoringen med, hvad der kunne have været et spektukalært mål.

FCN-keeper Emmanuel Ogura stod langt ude, og fra omkring 40 meters afstand sendte Brøndby-topscoreren bolden i en høj bue mod mål, men måtte se den dale ned i nettaget lige præcis på den forkerte side af overliggeren.

I stedet skulle der gå yderligere en halv time, før der kom hul på bylden, og Brøndby kom i front på en flot scoring af midtbanedynamoen Andreas Pyndt efter et flot og velgennemført angreb. I 3point.dk's livecenter blev målet beskrevet således:

Virkelig flot angreb af Brøndby. Opoku spiller Ravn i venstre og med en flad aflevering finder Kwasniak, der med hælen lægger den af til Pyndt. Fra kanten af feltet krøller han bolden op i det korte hjørne. Smukt!

I en jævnbyrdig første halvleg var Brøndby bedst i det første kvarter, hvor et par dumme boldtab på egen banehalvdel imidlertid gav FCN mulighed for at skabe nogle farlige omstillinger, men de greb ikke mulighederne.

Midtvejs i halvlegen samt hen mod slutningen havde gæsterne et par gode perioder, men Lucas Ziegler i Brøndby-målet blev aldrig rigtig sat påprøver for alvor. Til gengæld var de blå/gule værter stærke i minutterne efter den scoring, som endte med at blive kampens eneste.

At det ikke blev til flere mål kan i høj grad tilskrives de to målmænd. Blandt andet leverede Emmanuel Ogura en fænomenal redning på et resolut skud fra Mathias Kvistgaarden, hvor bolden havde retning direkte op i det fjerneste målhjørne. I den anden ende diskede Lucas Ziegler i anden halvleg op med to kampafgørende redninger.

I det hele taget blev det en mere åben affære efter pausen, og ikke mindst hen mod slutningen, hvor FCN's pres i jagten på en udligning gav flere muligheder for omstillinger den anden vej. Som nævnt blev det imidlertid ikke til flere scoringer i kampen.

En kamp hvor målscorer Andreas Pyndt, keeper Lucas Ziegler samt Mathias Kvistgaarden - i den lille time angrberen fik på banen - stod stærkest i billedet på det vindende Brøndby-hold, som nu er ubesejret i de seneste fire kampe og har vundet de seneste to med clean sheets.

Kampen i tal

Brøndby IF - FC Nordsjælland 1-0 (1-0)

34. minut: 1-0; Andreas Pyndt

38. minut: Gult kort til Zidan Sertdemir (FCN)

45. minut: Gult kort til Hjalte Andersen (BIF)

46. minut: Waldemar Kattrup IND / Hjalte Andersen UD

57. minut: Marinus Løvgren Larsen IND / Solomon Opoku UD

57. minut: Bertram Kvist IND / Mathias Kvistgaarden UD

72. minut: Gult kort til Francis Abu (FCN)

84. minut: Louis Peña Christoffersen IND / Christian Friedrich UD

85. minut: Mads Westergren IND / Oliver Jeppe UD

90. minut: Gult kort til Andreas Pedersen Bredahl (FCN)

Stillingen i U/19-Ligaen

Brøndby IF's kampe og resultater

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    28. april 2021   

 • Det rigtigt flot. Særligt når vi tager med i betragtningen at Brøndby kun stiller med 1 stk. U20, 1 stk. årgang 02 og 2 stk. U17 i start-11eren.

  Der er 20 spillere i U19-truppen og alligevel er der 3 U17 spillere udtaget til kampen, det gad jeg godt få en trænerkommentar til. Mads Westergren og Waldemar Kattrup er i øvrigt de sidste årgang 02 uden kontrakt til sommer og bænkepladsen ligner et farvel inden den nye sæson.

 • Største skalp U19 holdet har fået i år. Og andet clean sheet i træk (2 i hele sæsonen) med den nye forsvarskonstellation selvom det holdt hårdt.

  Hvis de får sat nogle sejre sammen i det resterende program, kan de gå i top 5, og redde nogle af stumperne fra en skidt sæson.

 • Nogle der ved hvorfor den nye målmand Ægidius ikke står? Er han slet ikke kommet til Brøndby endnu?
   
  • Philip
  • Philip
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     29. april 2021   

  • @Mojoburger Vi skifter målmand til hver kamp i udgangspunktet. Begge keepere er ret dygtige og store talenter.
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Teis
  • Teis
   Administrator
     29. april 2021   


---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner