Christian Friedrich
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
NYHED

U/19-landshold: Brøndby-duo med i dansk sejr over Tyskland.

 
Christian Friedrich fra Brøndby IF startede inde og fik næsten hele kampen, da Danmark onsdag vandt 1-0 over Tyskland i en U/19-landskamp. Klubkammeraten Valdemar Kwasniak blev skiftet ind fra anden halvlegs start.

  • Christian Friedrich
  • Steen Sørensen
   11. maj 2022 - Klokken 19:13
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  11. maj 2022 - Klokken 19:13

Allerede i 8. minut afgjorde FC Midtjyllands Frederik Heiselberg onsdagens U/19-landskamp mellem Danmark og Tyskland på DS Arena i Hobro. På et hjørne fra venstre side steg Heiselbarg til vejrs ved fjerneste stolpe og headede flot bolden ind modsat.

Blot syv minutter senere blev Christian Friedrich snydt for en assist, da Sanders Ngabo fra Lyngby BK på det skammeligste brændte en gigantisk mulighed efter et præcist cutback fra baglinjen af Brøndby-spilleren, der startede inde på højre back.

I det hele taget var det en første halvleg med stor rød/hvid dominans mod de sortklædte tyskere, som til glæde for mange fodboldnostalgikere stillede op med rygnumrene 1 til 11. Først hen mod slutningen af halvlegen bankede gæsterne med en afslutning på overliggeren efter en vundet duel mod Friedrich.

Den omskolede Brøndby-back måtte efter en lidt blandet indsats desværre udgå godt ti minutter før tid med noget, der lignede problemer i eller omkring højre knæ. Han kunne dog uden at humpe selv forlade banen.

Christian Friedrich leverede sådan set flere rigtig gode aktioner, men ofte blev de fulgt op af noget, der udefra set lignede koncentrationssvigt. Måske er en lang, udmarvende og begvenhedsrig sæson er ved at sætte sine spor hos den unge Brøndby-spiller.

Klubkammeraten Valdemar Kwasniak blev sendt ind i venstre side på danskernes centrale midtbane fra anden halvlegs start, og efter en indledende fejlaflevering var han med i en hel del frem ad banen, hvor det blev til en enkelt mulighed fra en lidt spids vinkel, som dog blev sparket langt forbi.

Lige som resten af holdet kom Kwasniak imidlertid til at lide under, at Tyskland satte sig tungt på begivenhederne efter pausen, og Danmark kunne prise sig lykkelig over tysk ineffektivitet samt en formidabel indsats af den indskiftede Vejle-keeper Tobias Haahr Jakobsen.

Som skrevet indledningsvis blev der ikke scoret mere, og dermed kunne de rød/hvide resultatmæssigt slutte landskampåret for årgang 2003 af på fornemste vis.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Fraulo skulle eftersigende være et kæmpe talent og han har kontraktudløb til vinter. Det kunne være, at CV skulle forsøge på ham.
   
  • @Den røde tråd Hvis han er et så kæmpe talent, hvorfor har han så ikke forlænget :)

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Den røde tråd ,
   Man skal afgjort forsøge at hente ham - og hans bror også.

   Det er nu man skal udnytte at de unge kan se at talenterne får chancen i BIF - og at de ikke gør det i FCM.

  Se 1 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER