Mads Westergren og Jagvir Singh
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

U/19: Singh-genialitet sendte Brøndby på vinderkurs

 
Jagvir Singh leverede en genialitet og et flot mål, da Brøndby IFs U/19-hold lørdag eftermiddag vandt med 4-2 over SønderjyskE.

  • Mads Westergren og Jagvir Singh
  • Nanna Møller Karlsen
   31. oktober 2020 - Klokken 16:50
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  31. oktober 2020 - Klokken 16:50

Lørdag eftermiddag var Brøndby IFs U/19-hold klar til kamp på bane 12. De jagtede en sejr etfer tre kampe i træk uden en sådan. Cheftræner Christian Sørensen stillede med følgende spillere fra start:

Tobias Juul

Hjalte Andersen (U/17) - Cornelius Allen - Mads Westergren - Magnus Ravn

Marinus Løvgren Larsen - Andreas Pyndt Andersen (U/20) - Louis Peña Christoffersen

Mathias Kvistgaarden - Jagvir Singh (U/20) - Christian Friedrich

Efter en rodet indledning på kampen var det Brøndby, der tog initiativet. Det kastede blandt andet en række standarder af sig. Andreas Pyndt luskede ud til hjørneflaget efter syv minutters spil og smækkede et kirurgisk præcist indlæg ind i panden på midtstopperen Mads Westergren, der stangede Brøndby foran.

De blå/gule fortsatte trykket efter målet, men manglede at skabe de helt åbne målchancer. Til gengæld var hjemmeholdet på bolden hele tiden, så det var ikke meget SønderjyskE truede Juuls mål i den anden ende. Midtvejs i første halvleg begyndte gæsterne dog at kæmpe sig ind i kampen igen. 

De kom bedre og bedre med og efter 25 minutters spil udlignede Lasse Haysen på et tørt hug fra kanten af feltet. Også meget passivt Brøndby-forsvarsspil, skal det siges. Ti minutter inden pausen headede anfører og midtstopper Valdemar Frahm en stor mulighed over mål. Ismail El Hariri var stærk på SønderjyskEs venstreback-position og et par minutter inden pausen tog han et godt raid og afsluttede tæt over mål. 1-1 ved pausen var bestemt rimeligt. Brøndby var bedst i første halvdel af halvegen og SønderjyskE i anden.

Men Brøndby kom ud med et super udtryk efter pausen. Hjemmeholdet lagde i længere perioder et voldsomt tryk på gæsterne og det begyndte at lugte af et mål. Jagvir Singh har været en af de allerstørste profiler for U/19-holdet i denne sæson og igen i dag var han afgørende.

Brøndbys nummer 10 modtog bolden en meter uden for feltet. Med en genial førsteberøring fik han sat sin direkte mand og tog et lille træk, inden han på elegant vis krøllede bolden over i det lange målhjørne. 2-1 til Brøndby og en fortjent scoring til Singh, der var blandt Brøndbys bedste på dagen. 

Ikke længe efter var Mathias Kvistgaarden tæt på at gøre det til 3-1, men han måtte vente en smule. Nogle minutter efter den brændte chance, sendte indskiftede Laurids Brandt Andersen en god bold i dybden til Kvistgaarden, der blev nedlagt. Dommeren pegede på pletten. Kvistgaarden eksekverede selv straffesparket og scorede sikkert til 3-1.

I det efterfølgende minutter kunne Brøndby have scoret flere gange, men skarpheden svigtede og SønderjyskEs målmand diskede op med flere gode redninger. Og pludselig sikrede gæsterne sig en livline, da de reducerede til 3-2 i den anden ende.

Brøndbys U/19-hold har lukket mange mål ind i denne sæson og særligt i slutningen af kampene. Senest i sidste weekend blev en 3-1-føring formøblet, så det endte 3-3. Men det skete ikke denne gang. Magnus Ravn leverede et stærkt stykke defensivt arbejde og reddede flere gange lovende SønderjyskE-angreb og både Cornelius Allen og Mads Westergren holdt fin stand. 

Derfor endte det - næsten - som det startede. Brøndby fik et hjørnespark og Pyndt luskede ud for at sparke det. Han sendte igen en god bold ind og en SønderjyskE-spiller headede den i eget net. Vi siger bare jeg ramte den, ikke? råbte Kvistgaarden, da holdet jublede sammen efter målet. Det endte ganske fortjent 4-2 til Brøndby. Singh strålede offensivt og Pyndt var kampen igennem en god dirigent på midten. Han er virkelig dygtig til at fordele spillet og tage temperaturen på kampen.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Så fedt med disse referater af U19 kampene og fint med en pligtsejr.

  Man må sige, at Singh byder sig til. Desværre for ham dækker han vel de positioner, hvor vi er stærkest besat. Lidt det samme kan siges om Pyndt.
  1 enig

 • NF giv ham nu chancen!!!!!

 • Fedt billede, udstraler kaerligheden ;)

---

 • Betalende bruger
    31. october 2020   

 • Vi skal forlænge med pynte kvistgaard javir og stau. Og alle sammen skal op i a truppen til vinter. Pynt kan sagtens tag vigens plads. Han er en ung zimling.

 • En element jeg virkelig syntes er mærkeligt, er at vi igen ligesom i reservekampen spiller 433. Hvordan skal Singh, Pyndt og MK forberede sig på at komme på førsteholdet, når de spiller en helt anden formation. Målene rasler ind, ligesom det gjorde da første holdet spillede 433, så der er intet nyt der.
  Det er mig en gåde at vi ikke spiller i det mindste 343, hvis man ønsker at beholde angrebet med Singh som 10’er, så u19 holdet bare er lidt forberedt taktisk på at komme på førsteholdet.

  En andet element er, som flere har været inde på, også underligt at Singh og/eller MK ikke bliver prøvet kontinuerligt på førsteholdet som indskiftere.
  Det kan umuligt gøre det ringere end Hedlund som ret beset ikke har fortjent en plads i truppen.
  Specielt når man tænker på at vi har 5 udskiftningsspillere. Men ok nu er NF ikke specielt kendt for at benytte indskiftningsspillerne offensivt og ligner spillere der godt kunne afgøre en kamp i de sidste 10 min. Det samme gælder sådan set Pyndt, der bør kunne presse Vigen.
  Man må håbe at Vigen og Hedlund der i den grad er luksusspillere, er fortid i klubben i vintervinduet, hvor de 3 u19/u20 spillere får chancen i førsteholdstruppen.
  De fortjener det og brænder for sagen.
  1 enig

 • CV2500
 • CV2500   1. november 2020   

 • Var over og se kampen og syntes virkelig at vores U19 hold ser spændende ud på midt og offensivt, især Andreas Pyndt på midten han gør det så nemt og elegant. Til gengæld syntes jeg at vi hænger lidt i defensiven, vi kommer til at stå meget på linje og vores back kommer tit på mellemhånd. Der er tid til at lære endnu, så det skal nok blive godt. SønderjyskE havde også nogle spændende profiler imellem, bla Roni Arabaci (tidligere Brøndby) gjore det Fint, han arbejdede hårdt men kom ikke til så meget igår, nogle der ved hvorfor han ikke er i Brøndby mere Han lavede jo mange mål. Ham Viktor Vasquez (tidligere Brøndby) som kom ind og spillede midt stopper og senere venstre back han er spændende. Han er venstre benet og med den ro og overblik minder han så meget om Daniel Agger syntes jeg. Og så er det bare så fedt at Kvistgaarden bare forsætter med at lave mål, håber snart NF giver ham chancen på SL.
  1 enig

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder