Brøndby hold jubel
Foto: Lasse Lagoni ©
NYHED

Utilfreds Mensah: Der er nogle relationer, der ikke sidder i skabet

 
Brøndbys Kevin Mensah var ikke tilfreds efter den uafgjorte kamp i Randers, selv om holdet fra vestegnen rent faktisk var heldige med ikke at komme mere bagud i kampens indledning.

  • Brøndby hold jubel
  • Nanna Møller Karlsen
   3. oktober 2021 - Klokken 21:18
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  3. oktober 2021 - Klokken 21:18

Det var ikke ligefrem glæde over det ene point, der prægede de første kommentarer fra Brøndbys Kevin Mensah efter søndagens uafgjorte udekamp mod Randers.

-Vi står her igen, det er lidt den samme historie. Vi starter helt horribelt – og de første 20-30 minutter er under al kritik. Vi er heldige med ikke at være mere bagud, lød det fra Mensah umiddelbart efter kampen.

Faktisk mente han, at det var første gang i år, at Brøndby kom ud til en kamp uden tilsyneladende at være klar fra start. Men han noterede sig også, at det langsomt lykkedes Brøndby at ryste den horrible start af sig og arbejde sig ind i den intense kamp.

- Vi kommer rigtig fint igen, specielt i slutningen af første halvleg og i starten af anden halvleg. Men vi mangler at få lagt det afgørende tryk og få skabt nogle større chancer, så Randers også får nogle flere ting at skulle forholde sig til. Der skal vi være skarpere, altså ved at lægge tryk på en modstander ved at sørge for, at de ikke kommer til at have bolden så meget, sagde Kevin Mensah.

Han erkendte, at Brøndby har svært ved at score mål i den første sæson efter mesterskabet.

- Og ikke bare det. Vi har svært ved at skabe chancer, lød det.

Nu er der dømt landsholdspause i superligaen, og det giver tid til at gennemføre en række træningspas i de næste par uger uden afbræk. Og det hilser Kevin Mensah mere end velkomment, for status lige nu er, at holdet ikke har været dygtigt nok, mener han.

- Vi ligger ikke der, hvor vi gerne vil. Men hvis vi så tager fodboldstøvlerne af og kigger overordnet på det, så er det også et nyt hold, vi er i gang med at spille ind. Jeg tror, der er kommet 14 nye spillere ind – med Jens Martin (Gammelby) og (Anton) Skipper, der har været på leje, og der er kommet nogle unge spillere ind i førsteholdstruppen. Så det er klart, at der er nogle relationer, der ikke sidder i skabet. Men det skal ikke lyde som en undskyldning. Vi skal have flere point, end vi har nu, sagde Mensah.

Han afviste, at Lyon-kampen fra i torsdags stadig sad i kroppen på Brøndby-spillerne, og mente også, at holdet i allerhøjeste grad er med i kampen for at komme med i top 6.

- Det er klart vores første mål, men vi skal helt klart også gerne præstere mere end bare at have den målsætning. Men vi har brug for nogle træningspas for at få skabt de relationer, vi mangler, så det bliver et sundt afbræk i forhold til, at vi har haft så mange kampe”, sagde Mensah.

Han mente, at det i første omgang er holdene på 3. pladsen og 4. pladsen, AaB og Randers, som Brøndby skal sigte efter.

- Det vil være dumt at sigte efter førstepladsen, når vi er så mange point bagud, lød det.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Hulken
 • Hulken   3. october 2021   

 • Jeg håber der bliver kigget på forstærkninger til back pladserne i vintervinduet. indtil Blas er tilbage, så vil jeg ikke mene vi har nogle der er på et acceptabelt superliga niveau
  2 enige

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    3. october 2021   

 • De fejl vi ser på banen har intet med relationer at gøre! Det er utilstrækkelig teknik, forudseenhed, aftaler og ansvar.
  4 enige
   
  • @Saesonkort Og dårlig træning og forkert taktik fra NF

 • Dansplast
 • Dansplast
  Betalende bruger
    3. october 2021   

 • Det er jo gået langt bedre mod top 6 klubberne end mod dem i nedrykningsspillet. Aktuelt har vi fået 1 point i hver af kampene mod AGF, Viborg og Vejle og tabt til SE og FCN. Mod top 6 har vundet mod fcm og AaB, spillet uafgjort mod Randers, Silkeborg og OB og tabt mod fck. Så det skulle da gerne være dem minus 1 vi skal spille slutspil mod.
  Vi mangler dog at bruge den eller de spiller/e med teknik, fart og helst noget x-faktor som også kan score nogle mål vi har i truppen så modstanderne har noget at forholde sig til defensivt ud over bolde i dybden og indlæg fra kanterne.
  Langskud ønskes. Også uforskammet langt ude fra. Især når banen er våd. Hvorfor er der ikke længere nogen som benytter sig af det? Før i tiden sparkede man altid på mål når banen var våd. Målmændene bliver så tit snydt af at bolden får et andet og hurtigere opspring på en våd bane.
  Kom igen. Næste gang er det Vejle hjemme og så gælder det fck hjemme. 6 point, tak.
  1 enig · 2 god kommentar

 • Mik
 • Mik   3. october 2021   

 • Synes Mensah lavede masser af fejl i dag.

  Synes ikke Kevin T og hans samspil er godt.

  Blas er udtaget til landshold og indhop i reserve kamp han burde få lidt indhop og være klar snart. Det ender jo med hans kontrakt når at udløbe før han får sin kamp for BIF igen :)

  Savner at se den mand på banen og faktisk også Bjur
  1 enig


 • Samme salgstale som ved sidste landsholdspause. zzzzZZZZZ
  i er bare ikke sultne nok i år! Sydsiden bør gå på juleferie allerede nu
  1 enig

 • Sim
 • Sim   3. october 2021   

 • Mensah er bare vores Viktor Fischer, bare dårligere på banen og i retorikken. Glæder mig til BR er tilbage! Og han skal ikke over på HB - så hellere JMG!

 • Han kommunikerer som han skal, selvom det er den samme plade om og om igen. Lad os håbe at Blas og Bjur snart kan konkurrere om spilletid og leve op til hypen. Det er meget længe de har været ude, så de brænder nok ikke banen af lige med det samme. Men især Bruus er jo igen i dag helt væk og har i den grad brug for en pause. Selvom jeg absolut ikke er fan af JMG, så ligner han efterhånden et mere stabilt bud på den plads Bruus spiller.
  1 enig


 • mp80
 • mp80   3. october 2021   

 • Til at starte med burde Mensah kigge på ham selv og hvilken position han spiller på holdet, han er ofte langt væk fra pladsen og det giver ofte modstanderne frit spil i den side.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Mik
 • Mik   3. october 2021   

 • Forstår ikke Lumb ikke får mere spilletid han om nogen er da VWB og selvom det var billig baggrund så han faktisk rigtig god ud i pokalen ved det var billig baggrund men virkede langt mere speedy og luft end tidligere.

  Håber NF snart begynder kigge andre steder hen, jeg synes han har det med at bruge samme stamme og det er synd for dem der rent faktisk gør sig fortjent til en plads.

  Heggheim, Fallinus, Lumb, Cappis, Singh, Greve alle spillere der burde få mere spilletid.

 • Du er bare en elendig venstre wingback og vi har et elendigt trænerteam


 • Utroligt hvor forskelligt man kan se en kamp.

  Jeg synes Mensah var blandt de bedste i går. Mange fremragende ryk med bolden, driblinger uden om modstanderens pres og generelt ro på spillet. Synes virkelig han spiller godt, ud fra de forudsætninger han har. Synes han har formet pladsen ganske fint til sit højreben. Noget som ofte kan forvirre modstanderen, da de er vant til at lukke af for modstanderens venstreben.

  Men hvis man først er blevet gjort til syndebuk én gang, så er det vel svært at komme ud af den rolle igen...
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Broder Salsa - enig Mensah spillede en rigtig god kamp, klart banens bedste. Iøvrigt kan Mensah lave fine indlæg med venstre også.

 • Hej Guys

  Tjah, det er nu godt nok utroligt at vi ikke kan ramme hinanden med 2 meters afstand. Mange priser holdet fra sidste år, som jeg ser det, var forskellen Lindstrøm, som kunne score og gøre de andre gode. De samme spillere som har udfordringer nu, havde de samme problemer sidste år. Uden at nævne navne har vi 3-4 spillere som også sidste år lavede en masse tekniske fejl. Mange var utilfredse med spillet , men et mesterskab luner så meget, at det også bliver glemt hvordan spillet på banen var. Jeg er stadigvæk positiv overfor strategien men vi mangler sgu noget fremadrettet kvalitet. Mit håb er og var, at vores nye spillere ville performe hurtigere, Greve er ved at lægge på nu og de andre kommer vel efter det, men i Guder hvor bliver jeg ophidset over at det kan være så svært at aflevere en bold præcist. Spørgsmålet er jo, kan det læres ? De samme spillere har jo stadigvæk de samme udfordringer som sidste år. Jeg kan til nød, hvis jeg anstrenger mig, forstå at Niels har den tilgang til spillet som han har, men vi spiller sgu ikke med meget mod, vi kan måske ikke andet med den nuværende status på truppen. Både vores kanter samt vores defensive midt fungerer ikke optimalt, dog synes jeg, at vi i momenter ser tegningen til noget godt, men i Guder det kan være svært at se på og please, lad ikke Rado og Frenne starte samtidigt medmindre vi vil køre en uafgjort hjem. 1 point er 1 point og 1 point bedre end 0, men der skal jo mere på kontoen.
  2 enige

 • Hej Guys

  Tjah, det er nu godt nok utroligt at vi ikke kan ramme hinanden med 2 meters afstand. Mange priser holdet fra sidste år, som jeg ser det, var forskellen Lindstrøm, som kunne score og gøre de andre gode. De samme spillere som har udfordringer nu, havde de samme problemer sidste år. Uden at nævne navne har vi 3-4 spillere som også sidste år lavede en masse tekniske fejl. Mange var utilfredse med spillet , men et mesterskab luner så meget, at det også bliver glemt hvordan spillet på banen var. Jeg er stadigvæk positiv overfor strategien men vi mangler sgu noget fremadrettet kvalitet. Mit håb er og var, at vores nye spillere ville performe hurtigere, Greve er ved at lægge på nu og de andre kommer vel efter det, men i Guder hvor bliver jeg ophidset over at det kan være så svært at aflevere en bold præcist. Spørgsmålet er jo, kan det læres ? De samme spillere har jo stadigvæk de samme udfordringer som sidste år. Jeg kan til nød, hvis jeg anstrenger mig, forstå at Niels har den tilgang til spillet som han har, men vi spiller sgu ikke med meget mod, vi kan måske ikke andet med den nuværende status på truppen. Både vores kanter samt vores defensive midt fungerer ikke optimalt, dog synes jeg, at vi i momenter ser tegningen til noget godt, men i Guder det kan være svært at se på og please, lad ikke Rado og Frenne starte samtidigt medmindre vi vil køre en uafgjort hjem. 1 point er 1 point og 1 point bedre end 0, men der skal jo mere på kontoen.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021