Foto: Teis Markfoged ©
VIDEO

Video: CS, Nartey og Vraa runder sæsonen af: Som en tur i Tivoli

 
Her kan du se interviews med U/19-cheftræner Christian Sørensen samt midtbanespiller Noah Nartey og midtstopper Ludwig Vraa-Jensen efter sæsonens sidste kamp.

  • Nanna Møller Karlsen
   31. maj 2023 - Klokken 15:25
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  31. maj 2023 - Klokken 15:25

MASTERCLASS-SPONSOR: 3point.dks venner

Vil du have mere Masterclass? Så meld dig ind i 3point.dks venner og støt os med et månedligt eller årligt beløb. På den måde sikrer du, at vi fortsat kan levere så meget dækning af talenterne, som vi gør. MELD DIG IND HER.

Brøndby IF U/19 spillede tirsdag eftermiddag sæsonens sidste kamp, da de på hjemmebane vandt med 4-1 over Esbjerg fB. Det var en flot sejr, som rundede en bumlet sæson af.

Her får du interviews med cheftræner Christian Sørensen samt midtbanespiller Noah Nartey og midtstopper Ludwig Vraa-Jensen, som alle sætter ord på kampen, sæsonen som helhed og muligheden for minutter på Superliga-holdet.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Jeg er sgu lidt træt af at høre på CS’ sang om udskiftninger og manglende kontinuitet. Sådan er ungdomsfodbold.

  Ja, vi har spillet ungt og smalt, men ser man på start 11, har det, fraset Lyngby-kampen, været med langt de fleste af de bærende spillere. Bænken har set meget tynd ud i slutningen af sæsonen, men det er ikke dér kampene er blevet tabt. I efteråret, hvor truppen var bredere, roterede han selv rytmen i stykker.

  Det bliver spændende at se, hvad der sker på trænersiden over sommeren.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Klipklapperen helt enig, ligegyldig hvordan man vender og drejer det her, er det bare slet slet ikke godt nok, vi har en MC hvor der bruges +20 mio kr hvert år, så både må og skal det være sådan at man konkurrere om at vinde rækken, man skal simpelhen ikke være en blød mellemvare, og derfor skal der godt nok evalueres seriøst hen over sommeren på det hele, det her går simpelhen ikke en sæson mere, nu skal der stilles krav og forventninger også til MC, det er ikke for tidligt at lære at det forpligter at spille i BIF.
   
  • @Klipklapperen Nu skrev jeg det også tidligere til en anden som ville have ham fyret. Vi skal huske hans primære job er at udvikle spillere til Brøndbys førstehold. Sekundært er det at vinde kampe. Så skal han bedømmes bør han bedømmes på den udvikling de spillere han har på U19 tager mens de er en del af U19 holdet

  Se 1 flere kommentarer

 • JS skulle også give de unge skulderklap, Oscar kunne have fået mere spilletid og kigger man på min kontra mål ligger han meget højt i stats I sl

  Vraa skulle man have taget ind fremfor Winther det er vigtigt vores SL træner også sender et signal at de ikke er langtfra.

 • Det er da helt utroligt som fans vil fyre alt og alle, hvis alle mandags trænere’s gode råd blev fuldt ville der jo ikke være en klub tilbage
  3 enige

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder