Foto: Freja Borne ©
NYHED

Ærgerlig Jesper Sørensen: Vi greb ud efter chancen

 
Jesper Sørensen var meget ærgerlig, da han mødte pressen i mixed zone efter kampen.

  • Nanna Møller Karlsen
   10. december 2023 - Klokken 23:47
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  10. december 2023 - Klokken 23:47

Brøndby IF er færdige i pokalen. Det er de på trods af en sejr på 2-1 over AGF søndag eftermiddag. Avancementet blev ifølge Brøndby-cheftræner Jesper Sørensen tabt på gulvet i Aarhus i torsdags og ikke i dag.

- Jeg synes, vi spiller en rigtig flot kamp. Problemerne for os blev skabt i torsdags. Der fik vi ikke lagt den indsats, vi skulle. I dag så vi et stærkt Brøndby-hold, der kom ud og leverede en stærk Brøndby-præstation. Det må vi tage med. Vi gik efter at vinde pokalen, det er ingen hemmelighed. Det var vores mål og ambition. Det lykkedes vi ikke med i år, men vi slutter af med et stærkt udtryk, siger Jesper Sørensen.

- Det er jo et slag. Vi fik en chance mere. Sådan er det med to kvartfinaler. Havde det været over én kamp, som det plejede, havde vi været ude allerede inden i dag. Vi fik en chance mere og den greb vi ud efter. Vi var tæt på, men det var ikke nok.

Brøndby-træneren undrede sig over, at kampens dommer blot valgte at lægge tre minutter til første halvleg og fire minutter til anden halvleg.

- Det er en del af spillet. Vi ser hele kampen igennem, hvordan de lægger sig ned og kaster sig rundt, og dommeren køber det godt. Sådan er fodbold også. Det skal man også spille ind med. Man må gribe ud efter den strategi man vil, for at vinde. Men jeg er dybt forundret over at der er tre og fire minutters tillæg i de to halvlege, det forstår jeg intet af. Det er jo latterligt. Bolden var ikke i spil i første halvleg, hvis de kunne undgå det. 

Hjemmeholdet fik ikke svaret igen på AGFs reducering tidligt i anden halvleg. Men Jesper Sørensen køber ikke, at Brøndby gik ned i kadence efter aarhusianernes mål.

- Jeg ved ikke, om vi går ned. Vi laver nogle taktiske ændringer, men jeg synes ikke, vi går ned i intensitet. Vi har bolden hele tiden. Vi holdt tempoet i spillet og fik flyttet bolden godt rundt. Vi kom egentlig i de positioner, vi gerne ville. Vi havde en rigtig stor mulighed til 3-0, inden de reducerer. Vi har mange indlæg. Vi kommer bag om dem. Vi kommer rundt om dem. 

Brøndby-spillerne går nu på juleferie.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Jeg er så træt af den mand og hans attitude
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • jeffchr
  • jeffchr   11. december 2023   

  • @BrianGideon Jeg er så træt af folk der ikke er konstruktive med lader personlige fornærmelser være et debat oplæg hvad det ingenlunde er. Hvad skal det til for ??
   I øvrigt var vi rigtig mange på lægterne som følte sig godt underholdt og som syntes at BIF faktisk spillede en god kamp. Jeg syntes, at du og et par ligesindede skulle sætte jer i et mørkt rum i en rundkreds og messe.... CV og JS er dumme, CV og JS er dumme. Dette kan I gøre 5-6 timer og når I så kommer ud igen, er der vupti måske skiftet ud i den sportslige ledelse. og så håber jeg da for dig, at der ikke er nogen der omtaler dig på samme måde når du ikke er tilstede...
   11 enige · 10 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer

 • Flot taktisk indstilling til kampen af JS og trænerteamet, som efter en kaotisk start fik kampen over på vores præmisser, så ros herfra. Vi dominerede, men AGF ville ikke spille fodbold, og forsvarede godt og slog endnu en gang til på en dødbold. Jeg vil gerne se mere til Wass længere fremme på banen, hvor jeg syntes han spillede fremragende og hvem ved kunne Kleiber på højre stopper være løsningen på vores udfordringer i forsvaret.
  5 enige · 2 god kommentar

 • Personligt havde jeg aldrig stillet op med Rado

  Men da vi førte med 2-0 tænkte jeg så mig der så forkert, vi var tæt på at gøre det

  Men begriber IKKE at de ikke lader de unge komme mere til hvordan skal udviklingen på dem vi skal have til at blive de bedste når de ikke får chancen

  En ting jeg er MEGET træt af er at Jesper stort set efter hver kamp som ikke er i vores favør.

  Så kommer han med flere minutter til som undskyldning han har altid en forklar mig røv undskyldning. Det ville klæde ham med engang imellem måske ikke igår

  Men indrømme han, spillerne slet ikke leveret synes altid der kommer en undskyldning

  Igår vil jeg ikke sige var skidt for vi kunne være gået videre. Men savner en træner der tør satse og turde tro på sine unge talenter
   
  • @GARFIELD Han siger da netop at kampen blev tabt i torsdags, og vi selv er skyld i det på baggrund af den præstation. At han så kommer med en meget korrekt og nøgtern analyse af hvordan AGF var sat op til kampen, og dommerens manglende tillægs minutter, kan man da kun tage hatten af for. Rössler blev så tøsesur at han erklærede hans kærlighed til Neestrup i samme moment. Men selvsamme Rössler glemmer vidst bare at Neestrup efter 0-2 mod Ikast var ude med nøjagtig samme kritik af sin modstander:) Det er da dejligt at vores trænerer imod antifodbold som AGF leverede specielt i første halvleg.
   6 enige · 3 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    11. december 2023   

 • Vi har altså en kommunikationsafdeling som undervurderer situationen med Jesper Sørensen. Den mand skal have hjælp omgående, og han må ikke tænke selv, når det kommer til udtalelser.
  4 enige

 • Upåagtet at han i princippet har ret, så er der lidt for meget lilleklubs-mentalitet over den udtalelse. Uden at vide hvad der foregår i det omklædningsrum, så savner jeg et BIF hold som ligner at de har fået en kæmpe sviner/peptalk i pausen og derfor kommer ud som sultne løver. Alt for mange gange ligner de nogen som er blevet curlet og rost til skyerne i pausen - for så at komme snotarrogant ud til anden havleg. Det skal eddermaneme fixes snart.
  5 enige · 2 god kommentar

 • Joblar
 • Joblar   11. december 2023   

 • Greb ud efter chancen.... arggg ikke rigtig vel. På forunderlig vis havde vi udlignet AGF's føring efter 1 halvleg, og havde alle chancer. AGF score selvfølgelig på en dødbold som vi forære dem, fuldstændigt ufarlig situation. Efter den scoring spiller vi jo uden ideer og skaber jo stort set ikke noget som helst, lange bolde set udefra var åbenlyst svaret. Den her kamp skulle vi have vundet med nok til at gå samlet videre, men som altid kender Brøndby bare ikke deres besøgelsestid.
  Vi går ikke videre pga vores 2 halvleg på Brøndby stadion, vi havde alle chancer, men som alt for mange gange før greb Brøndby den ikke selv om den så lige foran næsen på dem.
  Jeg siger det gerne igen, JS er IKKE svaret på en Brøndby træner han er fejlcastet, der er bare så mange ting han mangler.
  4 enige · 1 god kommentar
   
  • @Joblar - jeg syntes du skal tjekke denne uges Mediano podcast ud, her får JS ros fordi han på trods af en utilstrækkelig bænk, har formået at spille lige op med FC klubbernes langt større budget og bedre bænk.

---

 • Som en anden bruger skriver, så er der meget småklubsmentalitet over hans udtalelser.

  At være en toptræner kræver mere, end blot at være en god træner på træningsbanen.
  Det kræver også, at man kan motivere sin trup, og lave et stærkt kollektiv, hvor hele truppen køber ind på træneres præmisser. Jeg synes vi mangler det ekstra edge. Jeg savner en træner, der siger, i spiller for fucking Brøndby IF- en kæmpe klub, gå ud og vis det. Modstanderen bør frygte os.

  Jeg ser mere, gå ud og gør jeres bedste, så kan jeg ikke forlange mere..
  Jeg synes ikke, at vi spiller med kæmpe selvtillid. Det gør vi i perioder, men lyn hurtigt er dette væk..

  JS er helt sikkert en god træner. Men som leder og motivator, der mangler han alt. Hvis man skal samligne med de store trænere, så kig på Klopp, Guardiola, Simione, Arteta osv. Når man har sådanne personligheder, så får man mere ud af holdet..

  Hvis man kigger i Denmark, så er det også dette Nestrup bliver rost for i fodboldverdenen. Udover at være en god træner, så har han ordet i sin magt, og spillerne lytter til ham. Dette er mange træneres største udfordring.
  4 enige · 2 god kommentar

 • Den kritik som nu rejses af JS, ligner til forveksling kritikken af NF, før mesterskabet kom i hus.

  Skal vi ikke være ydmyge og erkende, at vi ikke ved, hvorledes der kommunikeres i omklædningsrummet i pausen.
  5 enige · 4 god kommentar
   
  • Joblar
  • Joblar   11. december 2023   

  • @Brøndby85 Lad os da håbe på en gentagelse her anno 2024 :-) og du har helt ret i at vi selvfølgelig ikke ved hvordan der kommunikeres i omklædningsrummet, men jeg kan ihvertfald se hvordan der kommunikeres ud ad til fra JS, det er i bedste fald tæt på håbløst, manden virker jo som en stor undskyldning for sig selv, skyd dog brystet frem, vis noget vildskab, vindermentalitet, mod, sult og man kunne blive ved. En udtalelse som "vi greb ud efter chance" & "vi taber ikke i dag" - det er som skrevet håbløst.
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Brøndby85
   Jeg var ikke en af dem, der kritiserede NF. Synes han fik det maksimale ud af sin trup.

   Ser man på interviews fra Vallys og Wass tidligere på sæsonen. Det var heller ikke just 2 profiler, der bakkede sin træner ubetinget op..

  Se 3 flere kommentarer

 • Iøvrigt er AGF-træneren primitiv at høre på, når han kommunikerer. På den anden side så matcher det jo holdets spillestil. Så dybt må vi ikke synke.
  3 enige · 2 god kommentar

---

 • Det lyder lidt som om at mange Brøndby fans er ved at være klar på en gang Bo Henriksen på bænken ;)
   
  • @Bornholms_Granit - :-)
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder