CV
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Agenten bag Pentz: Brøndby gjorde et flot stykke arbejde

 
Agentfirmaet World In Motion har Brøndbys østrigske keeper Patrick Pentz i stalden over klienter, og agentfirmaet udtrykte, efter transferen af Pentz til Brøndby, stor tilfredshed med forløbet op til handlen blev bekræftet.

  • CV
  • Kasper Pedersbæk
   11. juni 2024 - Klokken 09:20
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  11. juni 2024 - Klokken 09:20

Det danske fodboldmedie Bold.dk talte mandag med agenten James Lippett fra firmaet World In Motion, der har Patrick Pentz på klientlisten. Her udtrykte James Lippett stor tilfredshed med forløbet, og hvordan fodbolddirektør Carsten V. Jensen havde ageret undervejs:

- At forhandle med Carsten var en rigtig god proces. Han vidste, hvad han skulle gøre, og han gjorde det. Han har forhandlet en god aftale i stand for Brøndby, og Patrick har fået en fremragende aftale, som afspejler hans værdi for truppen og som en spiller, der skal være med til at bringe Brøndby endnu længere i de næste par år.

For som agenten også udtaler til bold.dk:

- Det mest imponerende for mig er, at Carsten ikke gav Patrick lov til at tage til EM som en spiller, der ikke spiller for Brøndby. For hvis det skete - og han spiller tre fantastiske gruppekampe for Østrig - hvem ved, hvad der kunne være sket?

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Godt gået helt tilbage til sidste sommer hvor mange kaldte Pentz en nødløsning, efter flere uheldige målmands transfers. Men selv de mest optimistiske kunne vel ikke forudse at Pentz blev en af suppens bedste målmænd og i hvert fald en målmand med en top venstre pote.

  Men generelt er det et dårligt tegn når ens modpart i forhandlingen roser. Det skulle jo gerne være sådan, at alle forhandlings parterne er en smule utilfredse, underforstået alle har skulle give sig for at få enderne til at mødes.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @DoctorEnigma

   Godt skrevet og meget enig med dig.

   Leverkusen var landet, men er sikker på Patricks bagland også har slugt et par kameler, alle har givet sig.

   Men du kan også se det fra en helt anden vinkel:

   Agenten sælger sig selv som en god agent ved melde det ud, og fået alle ting på plads for sin klient, han har brug for udstille sig selv som en succes, for at skabe flere klienter i hans portefølje, det er jo at give sig selv god reklame som agent at kunne presset CV, så skal nok tage det med forbehold med hans udtagelse.

   Er ret sikker på, at alle parter har strukket sig, samt ikke kun BIF men også Patrick, har ville have det på plads inden EM.

   Agenten skal fremlægge som om CV har gået langt for dem, så er han en god agent, så god reklame værdi for agenten at han har presset CV og fået den bedste deal til hans klient, sandheden er nok også at Patrick har bedt om at få det på plads så hans fokus er på EM

   Kommer nok aldrig frem :)
   5 enige · 4 god kommentar
   
  • @DoctorEnigma Nej en god aftale er en aftale alle er tilfredse med, hvis man rejser sig fra forhandlingsbordet og den ene part efter 10 sekunder er utilfreds så er det virkelig en dårlige aftale og det gælder for begge parter, glade og enige partnere arbejder bedst sammen.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder