Kevin Tshiembe
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Analyse: Tshiembe - Fra 0 til 100

 
Da Kevin Tshiembe i august 2021 skiftede Lyngby ud med Brøndby var der forventninger om stopperen skulle ind og byde sig til omkring startopstillingen. Men starten blev svær, minutterne på banen fik Tshiembe egentlig fornuftigt af i efteråret, men op mod jul tørrere søen med spilletid lige så stille ud. Spol tiden frem til efteråret 2022, og mange blågule fans har Kevin Tshiembe som et af de første navne på holdkortet, og endnu mere vigtigt, det samme har cheftræner Niels Frederiksen. Men hvad er der sket? Hvorfor spiller Tshiembe nu? 3point.dk fortæller historien om en spiller der har rykket sig markant.

  • Kevin Tshiembe
  • Kasper Pedersbæk
   21. september 2022 - Klokken 08:00
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  21. september 2022 - Klokken 08:00

Transferen gik igennem 4. august 2021, og blot fire dage senere stod Kevin Tshiembe i sin debut for Brøndby, da de på udebane mødte FCK. Efteråret bød langt henad vejen på rigelige mængder af spilletid, men præstationerne var (for) svingende for stopperen - for cheftræner Niels Frederiksen begyndte at justere mere og mere nedad på Tshiembes spilleminutter på banen.

Kevin Tshiembe virkede til tider som et fremedlegeme i trebackkæden. Han virkede ikke komfortabel med at spille på siden i bagkæden, hvor han skulle skubbe ud og forsvare bagrummet bag wingbacken.