Filip Bundgaard
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Bag facaden: Filip Bundgaard: Brøndby var det helt rigtige skridt for mig

 
Her kan du høre et afsnit af Bag facaden med Filip Bundgaard.

  • Filip Bundgaard
  • Nanna Møller Karlsen
   19. juni 2024 - Klokken 00:25
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  19. juni 2024 - Klokken 00:25

Du kan finde videointerviewet på Pluto TV HER - husk at du også kan se 3point.dks livekanal på Pluto TV, hvor vores indhold kører 24 timer i døgnet. Helt gratis!

Vi kan bringe disse interviews som podcasts også, fordi mange af jer er medlemmer i 3point.dks venner og på den måde støtter vores arbejde. Vi går ikke ind for betalingsmure. Alt vores indhold skal være tilgængeligt for alle uanset status og indkomst. For det er Brøndby, og her skelner vi ikke. Vores forretningsmodel er primært bygget på partnerskaber, men det er ikke altid vi har en partner på - og somme tider forsvinder en partner, eller vi kan simpelthen ikke finde en til et koncept, vi gerne vil lave. Og der kommer 3point.dks venner ind i billedet, for så er jeres støtte med til at finansiere at Kasper Pedersbæk eksempelvis kan lave sine ugentlige analyser.

Meld dig ind i 3point.dks venner her med et årligt eller månedligt beløb. Lige nu sender vi en gratis t-shirt til alle nye betalende medlemmer.

I dette afsnit kan du høre et interview med Brøndbys Filip Bundgaard, som i januar skiftede fra Randers FC til Brøndby IF. Hør om hans opvækst og tidlige gennembrud i det kronjyske, om familien med hang til gult og blåt og om hvorfor Brøndby var det helt rigtige skridt for ham.

Partner: Pluto TV

Hør podcasten her eller find BrøndbyLyd: Bag facaden hos Pluto TV nu - det er ganske gratis.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Kenneth
 • Kenneth
  Betalende bruger
    1 måned(er) siden   

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder