Thomas Kahlenberg
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Bag facaden: Kahlenberg: Jeg blev voksen i Brøndby

 
Her kan du høre et afsnit af Bag facaden med Thomas Kahlenberg.

  • Thomas Kahlenberg
  • Nanna Møller Karlsen
   24. maj 2024 - Klokken 22:45
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  24. maj 2024 - Klokken 22:45

Du kan finde videointerviewet på Pluto TV HER - husk at du også kan se 3point.dks livekanal på Pluto TV, hvor vores indhold kører 24 timer i døgnet. Helt gratis!

Vi kan bringe disse interviews som podcasts også, fordi mange af jer er medlemmer i 3point.dks venner og på den måde støtter vores arbejde. Vi går ikke ind for betalingsmure. Alt vores indhold skal være tilgængeligt for alle uanset status og indkomst. For det er Brøndby, og her skelner vi ikke. Vores forretningsmodel er primært bygget på partnerskaber, men det er ikke altid vi har en partner på - og somme tider forsvinder en partner, eller vi kan simpelthen ikke finde en til et koncept, vi gerne vil lave. Og der kommer 3point.dks venner ind i billedet, for så er jeres støtte med til at finansiere at Kasper Pedersbæk eksempelvis kan lave sine ugentlige analyser.

Meld dig ind i 3point.dks venner her med et årligt eller månedligt beløb. Lige nu sender vi en gratis t-shirt til alle nye betalende medlemmer.

I dette afsnit kan du møde Brøndby-legenden Thomas Kahlenberg, som fortæller åbent og ærligt om sine to perioder i Brøndby IF, som også var meget forskellige. Han blev voksen i klubben og kom hjem for at være med til at løfte et nyt projekt.

Hør også om Kahlenbergs liv efter fodbold og om der er en cheftræner gemt i ham.

Partner: Pluto TV

Hør podcasten her eller find BrøndbyLyd: Bag facaden hos Pluto TV nu - det er ganske gratis.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder