Bertram Kvist
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Bertram Kvist scorede for Hillerød

 
Ifølge Sjællandske Nyheder viste Bertram Kvist sig godt frem for Hillerød Fodbold i lørdagens træningskamp mod BK Avarta. Brøndby-talentet kronede indsatsen med en scoring.

  • Bertram Kvist
  • Steen Sørensen
   14. januar 2024 - Klokken 14:29
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  14. januar 2024 - Klokken 14:29

Brøndby IF's unge offensivspiller Bertram Kvist har i denne uge været på prøvetræning hos Hillerød Fodbold med henblik på en mulig lejeaftale, og lørdag var Kvist med i Nordic Bet Liga-klubbens første træningskamp i 2024 på udebane mod BK Avarta.

Ifølge Sjællandske Nyheder viste Bertram Kvist sig godt frem i Hillerøds sejr på 3-0 efter 2-0 ved pausen, og Brøndby-spilleren kronede sin indsats med kampens sidste scoring.

- Kort inde i anden halvleg drev han (Bertram Kvist, red.) bolden fremad og sparkede den i kassen til 3-0 op ad fjerneste stolpe. Det endte med at blive slutresultatet, skirver Sjællandske Nyheder.

Det er nu op til den sportlige ledelse i Hillerød at vurdere, om Bertram Kvist har vist sig godt nok frem til, at en lejeaftakle kan komme i stand.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Dejligt. Ingen tvivl om, at hensigten med prøvetræningen er udleje, så det er bare godt for begge parter (Bertram og Brøndby), hvis det ender med udleje og (forhåbentlig) masser af kampminutter i benene.
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder