Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Brøndby IF storskuffede i sent nederlag mod OB

 
Brøndby IF smed en 1-0-føring og endte med at tabe 1-2 på et mål i kampens sidste minut.

  • Nanna Møller Karlsen
   30. juli 2023 - Klokken 19:59
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  30. juli 2023 - Klokken 19:59

Søndag aften var det endelig tid til Superliga-bold på Brøndby Stadion igen. Anden spillerunde i sæsonen 2023/2024 bød på et opgør mellem Brøndby IF og OB.

Cheftræner Jesper Sørensen havde Kevin Tshiembe tilbage i startopstillingen, ligesom sidste weekends målscorer Håkon Evjen var i startopstillingen, hvor han afløste en skadet Mathias Greve.

Brøndby startede fint og fik lagt et godt og højt pres på gæsterne, men som første halvleg skred frem, fik de stribede fra OB mere og mere held med at spille sig ud af det høje pres og fandt mere plads inde centralt, når de slog deres omstillinger.

OB fik et par løse muligheder, som Thomas Mikkelsen i målet tog sig af. Men en historie fra Silkeborg, som også blev fortalt i dag, var at Brøndby gav for mange hjørnespark væk og på den måde satte sig selv under pres. Det lykkedes dog at holde OB fra fadet i første halvleg.

Desværre måtte en velspillende Tshiembe udgå med en skade midt i første halvleg. Han blev erstattet af Henrik Heggheim og dermed måtte Jacob Rasmussen på bænken fortsat spejde langt efter sin debut i gult og blåt.

Til gengæld begyndte Brøndby at skabe muligheder i den anden ende. Mathias Kvistgaarden var igen godt spillende. På egen hånd snuppede han bolden fra en OB’er og spillede anfører Ohi Omoijuanfo helt fri foran mål. Han fik en dårlig førsteberøring, men alligevel sendt en afslutning afsted mod mål, som Bernat dog reddede.

Brøndbys to backs, Blas Riveros og Daniel Wass, var blandt Brøndbys bedste i første halvleg. De kom begge godt med offensivt - meget mere end i sidste weekend. Begge slog også flere gode indlæg, som sagtens kunne have givet output i form af mål, hvis den sidste skarphed havde været til stede.

Wass havde Brøndbys bedste forsøg inden pausen, da han elegant tog en god bold fra Josip Radosevic ned og hakkede resolut på kassen, men måtte se sit forsøg flot reddet i OB-målet.

De to hold gik til pause med 0-0 på tavlen.

I anden halvleg kom der gang i målscoringen. Det var hjemmeholdet, der først fik hul på bylden. Det var en god omstillingsmulighed til Brøndby, hvor Evjen egentlig først missede en god mulighed for at spille Kvistgaarden fri i dybden. I stedet spillede han Ohi i modsatte side, men afleveringen blev skidt, så Ohi måtte helt ud på sidelinjen og hente den. Det gjorde han dog og spillede den tilbage til Evjen, der denne gang fandt Vallys i feltet og så scorede Brøndbys nummer 7 for anden kamp i træk.

Men der skulle ikke gå længe, før der kom balance i regnskabet. Brøndby gav et dumt frispark væk på kanten af feltet, som Manneh sparkede direkte i nettet.

Brøndby svarede fint igen på udligningen og fik lagt et tungt pres på OB og skabte flere muligheder. De fleste blev skabt over venstresiden, hvor Riveros var i gang med at spille sin bedste kamp i Brøndby-trøjen meget længe.

Han lagde det ene gode indlæg ind efter det andet og Wass kom konstant løbende som et godstog, men skarpheden manglede. Det gjorde den også hos Kvistgaarden, da han pludselig fik en halv friløber. Det hele løb ud i sandet.

OB kunne have vendt det hele på hovedet, da de fik en kontra efter et hårdt Brøndby-pres. Det endte med en kæmpechance til Rami Al Hajj, der på utrolig vis sparkede forbi mål fra feltkanten, hvor han havde helt frit skud.

Brøndby burde have fået mere ud af den anden halvleg, men fik slet ikke lagt tryk på OB i kampens tillægstid, da man simpelthen lavede for mange tekniske fejl og konstant smed den væk. Det straffede OB i kampens sidste minut. Et Brøndby-boldtab endte med en afslutning fra Bashkim Kadrii, som hakkede bolden op i hjørnet til 2-1 til OB. 

Det blev kampens resultat. En gedigen skuffelse for Brøndby IF. Vil man have medaljer, skal man simpelthen kunne slå dette OB-hold.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Første halvleg var lidt en blandet pose bolsjer. Vi skaber klart de største målchancer, og skal vel også være foran med en enkelt pind, men den sidste kvalitet mangler. Synd at Tshiembe går i stykker igen, men omvendt er det TYDELIGT, at Heggheim spiller langt hurtigere og mere fremadrettet med bolden. Han springer led over, når han spiller, og det gør altså en verden til forskel for vores spil. OB er vel ikke rigtig farlige, og har vel kun en enkelt afslutning på Mikkelsen.

  Rado skal fandme roses efter alt den kritik. Med længder første halvlegs bedste spiller. Bryder spillet et utal af gange og skiller sig fornuftigt af med bolden i dag. Gid han spillede sådan hver gang.

  Anden halvleg starter fint med målet, men ret skal være ret, bolden ser ud til at være ude over linjen. Det kvitterer Sundberg så ved at give jordens mindste frispark til OB på kanten af feltet, så der står den vel 1-1 i forkerte kendelser.

  Jeg er virkelig skuffet over Wass og hans manglende kvalitet. Med de adresser og den erfaring han har, så er det simpelthen for ringe, det han leverer. Så er det bedøvende ligegyldigt om han spiller CM eller HB. Han bør være en afgørende spiller, og det er han bare SLET SLET ikke på nogen positiv måde. Hvad har han haft? En eller to gode kampe? Samtidig har han kostet mål i Farum, taget et utilgiveligt rødt i et derby og lavet et utal af børnefejl, som han simpelthen bør være for god til.

  Ohi spiller også, udover hans andel i 1-0 målet, en absurd dårlig kamp. Vel nok en af hans dårligste i sin tid hos os.

  Synes faktisk at bagkæden spiller fornuftigt i dag. Lauritsen vinder alt i luften, Alves spiller rigtig godt. Blas slår nogle gode indlæg i dag, men mangel på kvalitet i afslutningerne gør, at de ikke får som fortjent.

  Nu har folk længe skreget på Schwartau, i dag blev han skiftet ind og tog et hav af forkerte beslutninger. Vil ikke sige det er skuffende, nærmere forventeligt i hans alder, men håber det får folk til at indse, at han stadig mangler noget modenhed i sit spil.

  Det skuffer mig, at vi ikke sender Lauritsen op noget før eller på anden vis går over og spiller med to centrale, når vi skal jagte et resultat.

  Og det skuffer mig at vi taber på sidste skud i kampen. Det troede jeg at vi var færdige med.


  Den her kamp skulle vi have vundet, både ud fra modstander og ud fra de chancer vi laver. Omvendt burde vi ikke have vundet i Silkeborg, så det går vel lige op.

  Øv og op på hesten igen næste weekend.
  10 enige · 5 god kommentar
   
  • @RommeTilPhiriOgSå er enig med dig og som skrevet andetsted så er JS den eneste ansvarlige her, han tager den ene dårlige beslutning efter den anden …han er en nosseløs kælling …at skifte OS er jo en katastrofe
   4 enige · 2 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Jesper Sørensen har et kæmpe ansvar her.

  Tåbelig opstilling.

  CVs bedste handling i dette vindue ville være at skifte træner teamet ud.

  Det kan ikke gå for langsomt
  Det er ikke godt nok og går ikke længere.
  19 enige · 8 god kommentar
   
  • @Brøndby if for evigt ny træner ja, men CV bør også tage sit eget tøj og sige, denne opgave har jeg ikke løst godt nok og sige farvel.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 10 flere kommentarer
   
  • ... Og denne gang må han meget gerne tage retov med sig, så vi kan få et nyt, frisk sæt øjne og idéer til truppen.
   Jeg har længe været af del holdning, at JS skulle have en ærlig reel chance, og at vi ikke skulle dømme for hurtigt. Men efterhånden ser jeg bare ikke rigtig, hvor det her bærer henad. Jeg kan virkelig ikke se en retning eller nogen fremgang.
   5 enige · 1 god kommentar
   
  • 1 enig · 1 god kommentar
   
  • 1 enig · 1 god kommentar

 • Der er kun en ting galt i den klub og det er trænerstaben ….JS er så pivhamrende ringe …han tør jo ikke spille fodbold….vi er et bundhold med ham som træner
  11 enige · 6 god kommentar
   
  • @Brøndby 2660 FC
   Haha så fik piben en anden lyd fra dig af

  Se 1 flere kommentarer

---

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    30. juli 2023   

 • Jeg har fortsat svært ved at se mønstrene i hvordan vi skal spille og hvad strategien er…
  15 enige · 1 god kommentar

 • Joblar
 • Joblar   30. juli 2023   

 • Intet nyt, vi spiller som om det er første gang vi er i berøring med en fodbold, ingen kvalitet i noget som helst, og en træner der bare ikke er på niveau med det der er brug for, der er ingen plan i noget som helst og vi spiller bagud og til siden konstant, ingen fart i noget som helst, så skal det jo gå sådan her, løsningen er ikke at blive ved med at købe spillere ind, når det helt basale ikke er tilstede, noget mange har efterlyst i over 2 år, men Brøndby er Brøndby.
  8 enige · 1 god kommentar

 • Mr.D
 • Mr.D   30. juli 2023   

 • Ude bane mod FCN næste gange… det kan blive en sløj sæson start :-(
  1 enig

---

 • Fuck en katastrofal indskiftning af Hedlund. Kan manden overhovedet tackle??? Hans lade, ligeglade attitude er total uacceptabel og direkte skyld i at vi taber i dag. Og Ohi, gud fader. Er det vores spidsangriber? Så bliver det sgu en laaaang sæson.
  7 enige · 1 god kommentar
   
  • @Karsten1975 har længe sagt at han scorer et mål for hver 8 direktører han brænder
   1 enig · 1 god kommentar

 • sirtrip
 • sirtrip
  Betalende bruger
    30. juli 2023   

 • Øj jeg har det svært med den kamp vi var egentlig bedst men Ohi leger kantspiller og alt for mange trak sig i duellerne mod slutningen...... Og gode gamle Simon vælger simpelthen at forære ob det vindene mål. Jeg savner altså også at vi får fart i spillet og at spillerne positionerer sig bedre i forhold til hinanden og den rolle de har.
  3 enige · 1 god kommentar

 • Hans
 • Hans   30. juli 2023   

 • Se OB’s scoring flere Brøndby spillere kigger bare fodbold mister deres markering og sover i timen….the mother of all F…ups is not paying attention….flere unødvendige boldtab og fejlafleveringer kampen igennem det ender helt galt mod fcn på søndag ingen tvivl om det …træneren virker ikke som manden der fører Brøndby op i top 6 ….man var heldige i Silkeborg så dette overrasker ikke de samme fejl om igen.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @Hans JS fører holdet direkte i nedrykning
   2 enige
   
  • Joblar
  • Joblar   30. juli 2023   

  • @Hans helt enig jeg er rystet over så meget fodbold stort set hele holdet står og kigger på, det er slet ikke SL niveau, og burde være noget helt basalt der er indkorporeret i holdet, det er det så ikke, som med så meget andet.

---

 • Mr.D
 • Mr.D   30. juli 2023   

 • Hmm…..
  HVIS vi vender næste hjemmekamp mod LBK skal vi hente point i Farum og Herning for at undgå en sæson start med 6 point for 5 kampe…. GYS!!!
  1 enig

 • Det bliver endnu en mellemsæson - det er jeg enig i. Der er intet perspektiv i det her hold fordi vi igen-igen-igen har brugt sæsonstarten på at starte helt forfra ift vores tilgang til kampene.
  Kom så igang GFH! Ud med CV - NU
  3 enige · 2 god kommentar

 • Glem alt om at være udfordrer til fc klubberne …vi er LANGT efter …så længe vi har en nosseløs uduelig træner så er vi et klart bundhold ….han har simpelthen formået at få wass og vallys til at være ligegyldigt fyld og så vælger han simpelthen at holde et nykøb til 23 millioner på bænken
  6 enige

---

 • Mr.D
 • Mr.D   30. juli 2023   

 • Egentlig mange gode momenter, men defensiven har ikke top 3 niveau i sin nuværende form ;-/

  Synes Rado og Kvistgården var gode i dag.
   
  • @Mr.D der er ingen grund til at snakke top 3 …med js kommer vi ikke engang i slutspillet
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer
   
  • sirtrip
  • sirtrip
   Betalende bruger
     30. juli 2023   

  • @Mr.D jeg synes også Blas var god men 3 ud af elleve er bare ikke helt nok.
   1 enig

  Se 6 flere kommentarer

 • Hvor er det bare typisk Brøndby.

  Den ene halvleg var vel godkendt, den anden halvleg dumpet med et brag, og så lige krydret med en scoring imod langt inde i overtiden..

  Man er jo ikke overrasket over at man ikke bare får den lukket.
  1 enig

 • Mr.D
 • Mr.D   30. juli 2023   

 • Skinsyg godt sparket, men stadig en ridse i lakken på TM at der kan scores i målmandsiden med et direkte spark.
  1 enig

---

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
  Top gode
    30. juli 2023   

 • Hvorfor skal Ohi vores farligste spiller, ligge ude på kanten??
  Evjen havde stærkt momentum, og bliver så skiftet ud??
  Hedlund SKAL gøre det bedre end det han gjorde i dag!!

  Det er to måske lidt -lucky punches- OB scorer på, men vi skal gøre det bedre..!
  3 enige · 1 god kommentar

 • Dette OB hold havde altså ikke meget at byde på.
  Deres defensiv sejler. Så snart de bliver presset, så giver de chancer væk. På trods af dette, formår JS ikke at vinde.
  Dette OB hold, burde være blevet blæst ud af banen.

  Jeg har før ytret mig negativt om JS. Men, på en forholdvis pæn måde. Men, dette kan ikke siges pænt længere. Han er simpelthen ikke en træner med vindermentalitet. Hans mindset er ikke, at han skal skabe en fodboldkamp. Han passer ikke til, at være træner for et tophold.

  Vi spiller med lange bolde, og indlæg helt ude fra sidelinjen. Come on. Kom nu ind i dangerzone!

  Højt pres i 3-5-2 er også pisse svært pga. En manglende mand offensivt. Men det kendetegner også JS, Da han ikke helhjertet ønsker højt pres. Med 3-5-2 kan han hurtig komme ned og stå igen..
  4 enige · 1 god kommentar
   
  • @Ville bliv vild ! Han tør ikke spille fodbold og er på ingen måde en kvalificeret træner
   4 enige

 • Vi ligner ikke et kommende mesterhold. Top 6 bør vel være den rigtige målsætning med det materiale pg ikke mindst den træner vi har til rådighed.
  1 enig · 1 god kommentar

---

 • ‪JS er til dato Brøndbys største lottokupon, altså manden kommer ind med ingen meriter What so ever og så regner man med han kan løse en krisetid i en så stor klub som Brøndby. Det jo næsten komisk altså.‬
  4 enige · 1 god kommentar
   
  • @Ingen Over Klubben - hvad med Auri eller TF?

  Se 4 flere kommentarer

 • Betalende bruger
    30. juli 2023   

 • Der er jo vitterligt ikke den mindste tegning til, at det ikke skal fortsætte på helt samme måde med JS som træner. Der har ikke været en eneste udvikling fra han tog over.

  Den bedste transfer ville være en ny cheftræner.

  Ja undskyld mig, men BIF er en syg patient med JS ved roret.

  4 enige · 1 god kommentar

 • Ivan
 • Ivan   30. juli 2023   

 • Jeg fatter ikke rosen til Wass! Han laver det første kvarter så mange fejl og er skyld i så mange boldtab at jeg opgiver at tælle. Som Hedlund, der kan nå at tabe kampen for os på 10 min. Så længe de to får spilletid vil vi have røven i vandskorpen.
  4 enige · 1 god kommentar
   
  • @Ivan han er en dyr mand til at spærre en plads

---

 • Chuck
 • Chuck   30. juli 2023   

 • Så må al tvivl sgu da være væk. JS er ikke den træner der kommer til at bringe os til det næste niveau. At stille op med 3 midterforsvarer i en hjemmekamp mod OB, det er en falliterklæring. Uanset om vi får en 6 eller andre dyre spillere, så bliver det ikke bedre med den træner.
  4 enige
   
  • @Chuck tja får vi ligaens bedste forsvarer sættr han ham vel enten på bænken eller op i angrebet

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    30. juli 2023   

 • Er der nogen der kan se hvad planen var idag fra JS???
  3 enige
   
  • Joblar
  • Joblar   30. juli 2023   

  • @Sinbad næ, men det er så ikke kun idag, han må simpelhen ud inden vi har solgt denne her sæson også.
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Sinbad Jada. Indlæg ude fra sidelinjen. Og ellers lange bolde, hvor Ohi skulle lege, at han var Mikael Uhre
   1 god kommentar

 • Solz
 • Solz   30. juli 2023   

 • Svag første halvleg, men vi var bedst i størstedelen af kampen. OB er ikke skræmmende, så yderst problematisk at vi ikke vinder, men skarpheden manglede desværre i dag.

  Riveros er klart bedst spiller, mens Vallys og Rado også viste fine takter. Wass brænder for store chancer i dag, men han prøver og leverer stadig meget bedre end de fleste.

  At vi taber sådan en kamp, det kan jo ske, men den første halvleg vi leverede er jeg dog bekymret over. Det er slet ikke det tryk på modstanderen, det der Brøndbypres, som man ellers burde kunne forvente.
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • @Solz ja det kan ske ..bare sjovt det altid sker for brøndby

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Flot kamp med med lange perioder med presspil og solidt overtag i det meste af kampen. Hvor TM var redningsmanden mod SIF må han vel tage første mål på sin kappe. Godt at se begge WB var yderst offensive og ærgeligt at Wass ikke fik scoret på en af hans mange afslutninger i feltet. Hvor vi var heldige at få 3 point mod SIF var vi i dag uheldige ikke at få point mod OB.
   
  • Sinbad
  • Sinbad
   Betalende bruger
     30. juli 2023   

  • @DoctorEnigma presspil ?? Jeg så ikke noget presspil idag

  Se 3 flere kommentarer

 • Da Wass havde karantæne spillede vi det bedste bold i år. Efter at han er kommet tilbage er vi bare pinlige ringe igen….
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Fotosyntese ja det har du faktisk ret i

 • Kapper
 • Kapper   30. juli 2023   

 • Glem alt om medaljer og Europa.
  Få styr på indre linjer først (læs, find løsning på Hedlund, Mensah, Wass manglende performance, samt løsning på Bell, Cappis, Björk og andre uden udsigt til spilletid).
  Byg holdet op om Evjan, Oscar, Vallys og Kvistgaarden.


  Vi er fucking miles away.
  5 enige · 1 god kommentar

---

 • ClausM
 • ClausM   30. juli 2023   

 • RAUS DEM ALLE
  1 enig · 1 god kommentar

 • Jeg kunne godt tænke mig at vide hva' fanden trænerenstaben/holdet har arbejdet på i opstarten, fordi jeg kan kun se en gentagelse af sidste sæson, lige nu ligner C.V. en rigtig dårlig sportsdirektør, når man stædigt bliver ved med at holde på en træner som tydeligvis er den forkerte, det er jo helt tydeligt at spillerne ikke tror på projektet
  2 enige
   
  • @Vainio74 kan huske at fcm fyrede en træner efter kort tid og indrømmede at der var et fejl match …. Ikke så meget pis der
   1 enig

  Se 2 flere kommentarer

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    30. juli 2023   

 • Efter det jeg så idag -bedømte på energi i presspillet og kvalitet på bolden samt en taktisk indgang til kampen som var usynlig - tror jeg vi får store udfordringer med top 6. Jeg kan ikke udtrykke hvor skuffet jeg er over JS
  1 enig

---

 • Mugge79
 • Mugge79
  Betalende bruger
    30. juli 2023   

 • Jeg ser intet taktisk eller spille mæssigt eller mønster mæssigt af udviklinger under JS, tværtimod det modsatte vi er jo håbløst underudviklede i hans tid som cheftræner.. ud af vagten mens projektet stadig er til at redde..
  5 enige · 1 god kommentar

 • Elendigt over det hele, på banen,trænerteam samt cv!!! Forkældede spillere, minder mig om tiden før Zorniger… Wass er jo piv ringe!! I min optik skal der købes 2 wings, dm samt en ny klasseangriber…. Jeg må erkende jeg troede på det i år, men ser desværre de samme problemstillinger på banen!!! Jeg håber inderligt vi får en ny coach og gerne tysk og allerhelst AZ️…. Kæft engang lort der præsteres på en fed bane med DK’s absolutte bedste fans…
  Hvor er jeg rystet!!!!
  1 enig · 2 god kommentar

 • Jesper Sørensen har haft 7-8 måneder og ingen kan se forbedringer af nogen art. Han skal fyres NU.
  5 enige · 2 god kommentar
   
  • @Knapholm han bliver fyret når vi intet kan redde af sæsonen og så blir der ansat en ny panik træner

---

 • En kamp vi burde vinde.

  Hedlund vil ikke spille for BIF. Skrækkeligt at JS skifter ham ind, det viser at han ikke har føling med truppen.

  Ohi løber ikke ud da han skulle udskiftes, der er igen vilje og gejst.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @6900Skjern - så du fx træningskampen hvor Hedlund scorede 2 og lagde op til 2. Trænerteamet skyder alle offensive spiller ind i kampen, mere kan de ikke gøre. Men jeg er enig i at de mange udskiftninger ikke ændrede kampbilledet.
   1 enig · 1 god kommentar

 • Gigantisk skuffelse.

  Første hjemmekamp i sæsonen. Næsten fuldt hus. Liv og glade dage...

  Hvad skal vi med det 3-5-2 lort, når vores defensiv alligevel er gennemhullet som et skydetelt. Så snart vores wingbacks investerer offensivt - som de skal - og vi selvfølgelig mister bolden, så bliver der slået kontra og vi havner i en 3 mod 3 situation.

  - Løsning: Få afsluttet angrebene. Skyd nu for fanden på mål. Om ikke andet for at kunne komme tilbage i organisationen. Ydermere, så er Evjen og Vallys så dejligt offensive, at de hjælper meget lidt som 8'ere defensivt så snart vi er bare lidt ude af organisationen.

  Hvis den - vil nogle mene - offensive tilgang med wingbacks så bare gav pote, så ville jeg kunne leve med det. Så er vi jo ovre i Zorniger-mantraet. Men vores offensiv er så tandløs og ufarlig. Vi er farlige i få momenter, men ellers består vores offensiv af 1) Indlæg som medfører afslutninger i svære situationer 2) Hurtigt direkte spil (kontra) til vores angribere hvoraf kun 1 ud af 2 har fart i benene.

  - Løsning: Ny formation hvor de offensive spillere bedre kan udfolde sig. 3-5-2 fungerede under NF fordi vi havde Uhre og Hedlund til at strække modstanderens forsvar. Hvad skal vi med Ohi (og Salech) i 3-5-2? Han flakker rundt ude på siden og når ikke ind i boksen når indlæggene så kommer. Han er ikke bare en skygge af sig selv. Han er en klods om benet. Intet ondt om Ohi - han er en proven goalscorer - men nærmest ubrugelig i dette system. Fortsætter vi med 3-5-2, så skal vi have en ny angriber med fart i benene ved siden af Kvistgaarden. Alternativt kunne vi også bare skifte formation, så det passede bedre til vores offensivspillere..

  Til tider får vi lagt et fint tryk. Men det skal vi kunne gøre på Brøndby Stadion selv i en 9-1-0 formation. Jeg synes ikke det er spillernes skyld at vi taber. Vi spiller ganske enkelt ikke et system, hvor vores spillere får mulighed for at shine. Hvor længe mon der går, før vi prøver noget nyt? Hvor mange kampe skal vi spilde af sæsonen allerede? Vi vandt heldigt i Silkeborg og gav dermed systemet kunstigt åndedræt. Men det er en dødssejler. Vi er læst for længst. Det var vi allerede under NF.

  Jeg begriber det ikke. Hellere tabe med 4 forsvarsspillere på banen end 5.
  5 enige · 3 god kommentar
   
  • @Broder Salsa helt enig og alt hvad du siger falder tilbage på JS …han er i panik og vildrede og aner vitterligt ikke hvad han laver

  Se 1 flere kommentarer

 • Må melde mig i koret.
  Kan slet ikke se, at der er sket nogen taktisk udviklingen af holdet siden Jesper Sørensen blev træner.
  -Hvorfor skifter man Ejven ud? Det forstår jeg virkelige ikke!
  -Hvorfor siger man ikke til Ohi, at han skal blive inde omkring feltet?
  -Hvorfor ændre men ikke bare lidt, nu hvor man har set, at der var store mangler i første kamp.
  -Hvordan kan en trup ikke være helt oppe og kører, over et fyldt Brøndby stadion og at det er første hjemmekamp i sæsonen? Der skal røven kæmpes ud af bukserne og især når det taktisk ikke fungere.
  Ud med ham og Retov, er den eneste løsning jeg kan se lige nu.
  5 enige · 2 god kommentar

---

 • Okay en ting er at JS simpelthen SKAL ud af klubben, hvis det bliver til nederlag I Farum.
  En anden ting er at det kraftædeme er spillerne, der spiller som en flok lort. Hedlund må have taget et eller andet siden mesterskabssæsonen, og at vi med et hav af forsvarer stadig kan lukke mål ind er for skidt.
  Det ligner en sæson ligesom de to seneste (hvis ikke være)...
  1 enig · 1 god kommentar

 • Hvad skal vi prøve nu hvor 3-5-2 også har spillet fallit..??? Vi bliver så låst i det system. Absolut intet spil gennem midten, alt spil går gennem vores midterforsvarere og backs, som ikke kan gøre meget mere end de gør i dag...Vallys og Evjen er ikke 8'ere. Synes vi gør fodbold sværere end det behøver at være. Alt for mange eksperimenter. Så lykkes noget i én kamp men går galt den næste. Altid et skridt frem og 2 tilbage her under JS. Jeg er urolig efter den her sæsonstart, desværre.... 4-3-3 og spil folk hvor de er bedst !
  6 enige · 4 god kommentar

 • Det er tankevækkende hvor ringe bold omgangen og rytmen i spillet er. Idag var det en ren pinsel at se på, hvor langsomt og ide forladt det til tider var. Uendeligt mange fejl afleveringer og boldtab, på trods af at OB heller ikke havde det store at byde på. Der var selvfølgelig momentvis gode perioder, men det er altså spillere der træner hver dag, så det må efterhånden kunne forventes.

  Ohi var et kapitel for sig. Han var en skændsel og kunne dårligt tæmme en bold, er langsom i tanke og handling og ved hans udskiftning, var jeg seriøst ved at tro at han var ramt af hedeslag eller noget der var værre. På det tidspunkt stod der 1-1, og tiden var knap og alligevel fumlede han rundt

  Jeg skal ikke kloge mig på om det er trænerstaben der ikke er gode nok eller ej. Men hvis man tager et kig på eks.vis Silkeborg, og i særdeleshed Silkeborg som de spillede med Vallys på holdet, fatter jeg ikke hvordan et hold som Brøndby med langt flere midler, ikke er i stand til at implementere den stil. Jeg formoder alligevel så at det må handle om trænerstaben.
  Vi kan købe spillere herfra og til nytår, men har vi ikke et setup hvor der er en entydig retning er det jo nytteløst.
  3 enige · 3 god kommentar

---

 • Jeg vil dog rose vores forsvar, som stod rigtig stærkt idag. De gjorde det meget svært for OB.
  1 enig

 • Jeg siger det gerne og gør det igen.
  Vi er et af de dårligste leddet klubber i SL.
  Ansættelsen af JS, der er en totalt uprøvet træner på SL niveau, er et kæmpe sats, hvor det desværre viser sig allerede nu som en kæmpe katastrofe. Der er ikke styr på noget af hvad man måtte forvente af en klub som Brøndby.
  Undskyld, vi spiller som et bund 6 hold, hvis det kan gøre det, for Vejle og Lyngby spiller godt.
  Jeg kigger med misundelse, på AGF, FCM, FCN og FCK for trænervalg og det er vel et spørgsmål om tid for hvornår korthuset ramler.
  CV med hans indefra og ud handler, den rode butik der er nu, valg af træner, manglende evne til at sætte den sportslige retning for Brøndby for både MC/første holdet og general manglende evne til at kommunikere hans dårlige valg, står i kø.
  Jeg kommer med en forudsigelse:
  Vi kommer til at kæmpe om 6/7 pladsen og CV og JS er (forhåbenligt)fyret ved juletid.
  1 enig · 2 god kommentar

 • Ja der har vi så forskellen mellem de klubber der gerne vil spille med i toppen og resten, vi har et spillerbudget som tosser fra midtjylland men mentaliteten som Lyngby, tja top 6 kan vi godt skyde en hvid pil efter hvis vi fortsætter i dette her spor

---

 • MicFys
 • MicFys
  Betalende bruger
    31. juli 2023   

 • Ingen gejst, ingen tempo, ingen kreativitet, bare død fodbold på et levende stadion.

  Fodboldnørder til trænerteam der med deres FIFA Manager taktiske træk er helt væk. Det taktiske oplæg er urealistisk, for svært at forene med, fodboldspillets konstante vekselvirkninger i spillerenes placeringer og tankevirksomhed.

  JS og træner team har ikke spillerne med og det bliver for svært at udføre taktikken, og glæden ved spillet er væk.

  Derfor må der kræves handling i en eller anden grad.
  Det kan ikke fortsætte på denne måde.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder